Arkada��lar iyi forumlar daha 繹nceden 癟ok a癟覺lm覺�� olabilir ama fordla alakal覺 forumda bulamad覺m o y羹zden konu a癟ma gereksinimi duydum
Arac覺m 2016 Mk7 1.5 tdci 75 ps 185 tork fiesta ara癟 癟ok hantal geliyor bana alt devirler 繹l羹 2500 devire kadar araba hissiyat覺 vermiyor sonras覺nda devir bitiyor zaten t羹m a��覺r hafif bak覺mlar覺n覺 yapt覺rd覺m ve ��uan orjinalli��i fazla bozulmadan stage 1 yaz覺l覺m i癟in ara��t覺rmalara ba��lad覺m. Ankarada fiyatlar hemen hemen ayn覺 nakite ama kafama tak覺lan konu ��u;
ecufast,remaps (pa��ao��lu'nu aramad覺m sitesinde yazan de��er) arac覺mda 20 BG ve 60 NM tork art覺��覺 ve toplamda 95 BG 245 NM tork olaca��覺n覺 s繹yl羹yor. Ard覺ndan Ankara Dr.Ecu bayisini arad覺m ve onlarda 30 BG 60 NM Tork toplamda 105 BG 245 NM tork olaca��覺n覺 s繹yledi. yap覺lan i��lemlerin garantisi varm覺 bilmiyorum bayilerine gidip tekrardan soruca��覺m ama burada sizlere dan覺��mak istedim ayn覺 fiyata 95 bg mi yoksa 105 bg mi sa��l覺k a癟覺s覺ndan hangisi mant覺kl覺 ne yapmam覺 繹nerirsiniz arac覺m nas覺l sa��l覺kl覺 bir ��ekilde y羹r羹r ba��ka 繹nerebilece��iniz firma varm覺d覺r cevaplar覺n覺z覺 bekliyorum.

Al�nt�