User Tag List

8 sonu蓨an 1 ile 8 aras�

Konu: Ford Fiesta 1.5 TDC襤 Yaz覺l覺m Hakk覺nda.

閍elik
    Oct 2016
    溳hir
    Bartin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Ford Fiesta 1.5 TDC襤 Yaz覺l覺m Hakk覺nda.

Arkada��lar iyi forumlar daha 繹nceden 癟ok a癟覺lm覺�� olabilir ama fordla alakal覺 forumda bulamad覺m o y羹zden konu a癟ma gereksinimi duydum

Arac覺m 2016 Mk7 1.5 tdci 75 ps 185 tork fiesta ara癟 癟ok hantal geliyor bana alt devirler 繹l羹 2500 devire kadar araba hissiyat覺 vermiyor sonras覺nda devir bitiyor zaten t羹m a��覺r hafif bak覺mlar覺n覺 yapt覺rd覺m ve ��uan orjinalli��i fazla bozulmadan stage 1 yaz覺l覺m i癟in ara��t覺rmalara ba��lad覺m. Ankarada fiyatlar hemen hemen ayn覺 nakite ama kafama tak覺lan konu ��u;

ecufast,remaps (pa��ao��lu'nu aramad覺m sitesinde yazan de��er) arac覺mda 20 BG ve 60 NM tork art覺��覺 ve toplamda 95 BG 245 NM tork olaca��覺n覺 s繹yl羹yor. Ard覺ndan Ankara Dr.Ecu bayisini arad覺m ve onlarda 30 BG 60 NM Tork toplamda 105 BG 245 NM tork olaca��覺n覺 s繹yledi. yap覺lan i��lemlerin garantisi varm覺 bilmiyorum bayilerine gidip tekrardan soruca��覺m ama burada sizlere dan覺��mak istedim ayn覺 fiyata 95 bg mi yoksa 105 bg mi sa��l覺k a癟覺s覺ndan hangisi mant覺kl覺 ne yapmam覺 繹nerirsiniz arac覺m nas覺l sa��l覺kl覺 bir ��ekilde y羹r羹r ba��ka 繹nerebilece��iniz firma varm覺d覺r cevaplar覺n覺z覺 bekliyorum.

閍elik
    Oct 2016
    溳hir
    Bartin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [FONT=Arial] Arkada�lar iyi forumlar daha 霵ceden 蔞k a踦lm�� olabilir ama fordla alakal� forumda bulamad�m o y�zden konu a蔂a gereksinimi duydum

Arac�m 2016 Mk7 1.5 tdci 75 ps 185 tork fiesta ara� 蔞k hantal geliyor bana alt devirler 闤� 2500 devire kadar araba hissiyat� vermiyor sonras�nda devir bitiyor zaten t�m a蹥r hafif bak�mlar�n� yapt�rd�m ve �uan orjinalli簨 fazla bozulmadan stage 1 yaz�l�m i蓾n ara�t�rmalara ba�lad�m. Ankarada fiyatlar hemen hemen ayn� nakite ama kafama tak�lan konu �u;

ecufast,remaps (pa�ao簰u'nu aramad�m sitesinde yazan de簟r) arac�mda 20 BG ve 60 NM tork art��� ve toplamda 95 BG 245 NM tork olaca蹥n� s騽l�yor. Ard�ndan Ankara Dr.Ecu bayisini arad�m ve onlarda 30 BG 60 NM Tork toplamda 105 BG 245 NM tork olaca蹥n� s騽ledi. yap�lan i�lemlerin garantisi varm� bilmiyorum bayilerine gidip tekrardan soruca蹥m ama burada sizlere dan��mak istedim ayn� fiyata 95 bg mi yoksa 105 bg mi sa簰�k a踦s�ndan hangisi mant�kl� ne yapmam� 霵erirsiniz arac�m nas�l sa簰�kl� bir �ekilde y�r�r ba�ka 霵erebilece簨niz firma varm�d�r cevaplar�n�z� bekliyorum.
    [FONT=Arial]

TechTurkey Evrenoz - ait Kullan�c� Resmi (Avatar)
    閍elik
    Jan 2007
    Ya�
    46
    溳hir
    Rotterdam / 酨tanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hangisini se蔒rsen se�, yaz�l�m sonras� motorda olu�abilecek herhangi bir sorunun garanti kapsam�nda giderilmeyece簨ni bilerek se�.

閍elik
    Oct 2016
    溳hir
    Bartin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac�mda garanti kapsam� d���nda �uan yapt�rd�蹥m yer garanti deste簨 verirmi onu soruyorum yani i�in arkas�nda dururmu ?

閍elik
    Sep 2007
    溳hir
    T鄄K幎E/嵞TANBUL
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor ka� km'de yazmam��s�n ama yaz�l�m 霵cesi ve sonras� 蓾ft dyno yapt�r ayn� dynoda.
    Belki de motorun �u an 60 hp, ba�ka sorunlar� var, bilinmez.
    琄ce 75 hp'ye yakla�, sonra yaz�l�m yapt�r derim.
    Garanti olarak ise hi蓫ir firma garanti vermez.
    Dr.Ecu bana daha s�cak geliyor nedense.
    Okumadan imzalamam.....

閍elik
    Oct 2016
    溳hir
    Bartin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km 120 binde hocam

Seven7 - ait Kullan�c� Resmi (Avatar)
    閍elik
    Jun 2012
    Ya�
    33
    溳hir
    酨tanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beygir tork bilgileri tamamen ka蹥t �zerinde �eyler. Yani asl�nda bakarsan�z ne arac�n�z 75hp ne de yaz�l�m direkt olarak 20-30hp�leri verecek size. O y�zden bence say�lardan 蔞k o firman�n direkt sizin ara� ve motor �zerinde yapt�蹥 ara蔮ardan referans al�p se蓾m yapman�z� tavsiye ederim.

Bir ger蔒k var ki kimse size o garantiyi vermez. Hem forumda hem de internet �zerinde hemen hemen her firman�n bir �ikayet蓾si vard�r. 700-800 liraya yaz�l�m yapt�rd�ktan sonra b�rak�n motoru turbo enjekt顤 garantisi bile vermez/veremez.

ghibli06 - ait Kullan�c� Resmi (Avatar)
    閍elik
    Dec 2009
    Ya�
    52
    溳hir
    Ankara, ドyyolu
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al�nt� boom0506 Nickli 閍eden Al�nt� Mesaj� g飉ter
    km 120 binde hocam
    turbon,enjekt顤�n, pompan hatta katalitik konv. s�f�rsa, EGR de簨�mi�se,motorun ya� ya da su eksiltmiyorsa, sana herkes garanti verir... yaln�z 800 tl ye 20-30 hp de簨l de, bu sayd�klar�m� s�f�rlarsan 霵den yakla��k 20-30 bin tl harcaman gerekir... onu haricinde kim neden 120bin km lik araca garanti versin, 800 TL i蓾n mi?
    Ne Mutlu T�rk'�m Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

煪 an 1 kullan�c� var. (0 �ye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler