Geçmiş olsun moruk beykentte ngk vardı cuma günü 5 liklerden aldım bana az gelir diye gittim universal marka 7 lik aldım 20 tl sadece yarışlık tabi. Şimdi yine eski ngk ları takacağım :)
Printable View
Geçmiş olsun moruk beykentte ngk vardı cuma günü 5 liklerden aldım bana az gelir diye gittim universal marka 7 lik aldım 20 tl sadece yarışlık tabi. Şimdi yine eski ngk ları takacağım :)
İkinci sokak garanti tarafından. Sokaktaki solda ilk dükkan NGK BKR5 miydi neydi.
iyi hadi geçmiş olsun hallolduğuna sevindim....kerem beynin üzerince sac büyük bir koruyucu kapak var bizim integralarda...yukardan sızmazı muhtemel suların beyinle temasını engeller...o koruyucu kapağı takmaya üşenmeyin mutlaka takın...tepsi gibi bişi zaten :))))))))
geçmiş olsun. Kazasız belasız. Severek takip edioyuruz :)
geçmiş olsun abi ;)
hadi boya şunuda görelim :D
hadi hayırlısı olsun abicim. :)
geçmiş olsun abi.
kerem abi ecuyla oynadınmı?oynadınmı derken farklı bi yazılım,chip falan gibi?
çok ciddi farketmiştir....92 yılındaki şartlara göre yapılmış map ile tamamen kişiselleştirilmiş bir map arasında çok ciddi performans farkları oluşmuştur eminim...bilmiyorum varmı ama güzel bir headers , iyi bir cai ,biraz daha genişletilmiş borular ve kelebekle uygun bir ayar yapılırsa dadından yinmez o :)
yazdıklarından anladığım zaten tepsi üzerindeymiş :icon_tup: ...onun vidalarının çok sıkı olması yada gevşek olması çok önemli değil...önemli olan ecunun üstünde olması gerktiği yerde bulunması....üzerindeki kanallar sayesinde hemen üzerindeki havalandırma sisteminden sızması muhtemel suların ecu ile fiziksel temasını engeller....yani sorun bence yukardan sızan sular değilmiş :soru:
peki abi nasıl yaptın ecuyla oynamayı.varolan program üzerinemi bişey yazıldı yoksa chip falan mı?