s300 de aynı epromu programlamıyormu? s300 softwareyle yazdığım programı eeproma diğer yazma programlarıyla atamazmıyım? s300 map leride *.bin olarak kaydedilebiliyyor galiba
Printable View
s300 de aynı epromu programlamıyormu? s300 softwareyle yazdığım programı eeproma diğer yazma programlarıyla atamazmıyım? s300 map leride *.bin olarak kaydedilebiliyyor galiba
evet ama real time olarak ayarlayabiliyorsun s300 de gerçek değieri görüp değiştirdiğin zaman online olarak yapmış oluyorsun bundan dolayı aklından çip yazmamış oluyosun
s300 e wideband takabiliyormuyuz?
evet istediğin wideband ı kalibreedebiliyorsun bunun yanında voltaj değerlerine göre kendi narrow bandını da kullanabiliyorsun
gencay elimde nissan s200 ün orjinal garrett t2 turbosu var.düşünürsen cem e ulaş o bana döner.
tesekkur ederim yaso325 turbo ve manifold işini halletim...
bende arabama chip yapmak ıstıyorum..
izleyecegim yolu biri acıklasa .. ;)
p72, p28 ya da p30 chipped ecu
obd1 harness..
bunlari takarsan arabana istedigin epromu yani bacakli entegreyi beyine yerlestirebilirsin.
yiginla hazir map var chip icin bunun disinda bana özel olsun diyorsan bikac aparat daha gerekli ama sen almasanda olur chip isiyle ugrasan kisi sana zaten gerekli map'i temin eder...
Sıfır Kutusunda var S300 1000TL
Elimde Mevcut..
ula konuyu görünce dedim gencay gene mi fitek aldı, meğersem konu hortlamış 5 yıl soona :D