Arda bana sadece Aem'i pek sevmediğini hava geçirgenliğinin iyi olmadığını ve başka bir marka takmamı söyledi.Bu konuda ben kendisini dinledim sadece..Benim hava filtreleri hakkında bilgim yok araç zaten üstadların elinde onlar buna gerekirse müdahale ederler gibi geliyor.
Kaç bar basacaksınız meselesini ele alırsak; Öncelikle onu ben bilemem.Ümit Doğan bana sordu kaç bar basalım diye, bende sen bilirsin abi dedim.En iyi neticeyi alalım dedim.Fakat tahminim Ümit Doğan herhangibir aksaklık bulmaz ise, en kötü 1.2 en iyi 1.5 basar diye düşünüyorum.Bu kendi fikrim en iyi kararı kendisi verecektir zaten...
Hangi turbo ile diye sormuşsun;Turboyu Antalya'daki arkadaşım Alper'den aldım.T3/T04E kodlu bir turbo.Alper bana turbonun çok yeni olduğunu söylemişti.Ben yinede Ege Turbo bir baksın istemiştim.Arda turboya sadece emmeye ve egzoza port polish yaptık ve 1.5 barda test ettik sıfır hata demişti.Abartısız GT30 ayarında performansı olan bir turbo dedi.Sağolsun bugüne kadar turbo bana hiçbir sıkıntı yaratmadı.Ne mil boşluğu ve yağ vermesi nede ses yapması gibi şimdilik gayet güzel çalışıyor.
Bu arada seninle tekrar görüşemedik.Rahatsız etmek istemedim.Zaten yoğun bir insansın.Tekrar herşey için teşekkür ediyorum.Alper'e Murat'a ve Erdem'e selamlarımı iletiyorum.Sağolsunlar varolsunlar.Benim için İstanbul defteri kapanmıştır.Trafik ayrı sorun...Götürmek ayrı sorun..Muhattap bulmak ayrı sorun..Maddiyat ayrı sorun..
Artık hayırlısı diyoruz...