bitane vr sensörü almıştım önüne eşimin mikserini bağladım :D :D
Printable View
bitane vr sensörü almıştım önüne eşimin mikserini bağladım :D :D
Bence matkap bağla. Deviri ayarlı olsun ama.. Hatta matkap ucunun yerine de kırbaç olarak kullanılabilecek bir kayış falan bağla döndükce sağına soluna çarpar böylelikle sende ne saçma bir işle uğraştığını anlarsın.
edis 6 kitim amerikadan geldi.şimdi bu 36 dişli tekeri kasnağa bağlarken eksik dişi nereye denk getircem ,yani sente ayarı felen varmı yani mesela bir piston üst veya alt noktada ikenmi sensöre denk gelecek eksik olan diş?
Teorik olarak önemli değil ama üst ölü noktada olması iyi olur.
EDİS in 1 ve 3 nolu çıkışları megasquirt relay boarda bağlayabiliyormuyuz? bağlayabiliyosak hangi terminallere? (internette bulamadım bütün şemalar ms e direk bağlantı veriyo)
evde ediside bağladım ama bitürlü sinyal almıyo .yardım lütfen
uğraşa uğraşa sinyalde aldım
krank sinyalini televizyon kumandasının ır led inden aldım.edis çıt çıt çıt ediyo.yerinde duramıyor
Ne yapıyor yerinde duramayıp? Hoplayıp zıplıyormu :)
Bu kadar zihni sinir çözüm üretmek için harcadığın enerjinin yarısına o aleti çoktan arabanın üzerine takardın..
1.soru=edis 6 ateşleme kitimin bobini yanarsa ,farklı bir bobin taksam 6 adet tek tek çalışırmı?
2.soru= edis 6 ateşleme kitimin bobini yanarsa ,farklı bir bobin taksam mesela GM un grup bobini çalışırmı?
3.soru=innovate wideband kitin sensörü bozulursa yerine herhangi bir wideband sensör takabiliyormuyuz? Türkiyede bulunuyormu?
4.soru=megasquirt 2 v3 Rotary Solenoid Type rölanti valfini desteklermi? Destekler ise megatune de hangi seçeneği işaretlemeliyiz?
1- Çalışmaz
2- Çalışır
3- AEM dışındaki tüm kitler üniversal O2 sensörü kullanıyor. Dolayısı ile takabilirsin. Tr de de var ebay de de...
4- Rotary konularını Özgün bilir ona sormak lazım.. :)
Zilyon tane rölanti valfi var piyasada neden takıldın kaldın şu rotary ye?
ne rölesi? Röle kutusunda zaten röle varki. +12 yi röleden geçiriyorsun sadece.
dünya üzerinde üretilmiş hiç bi arabada o röleler araba çalışırken enjektör gibi çıt çıt çıt çıt die ses çıkartmazlar kontağı açarsın çıt der sonra bırakır marşa basarsın sürekli çalışır