onlarda değiştirildi belki yakında arkayı disk yapabilir ismail abi
Printable View
hadi hayırlısı ile istediginiz gibi yürür .....
Maşallah. Kaç barda 0.8 de mi hala kaç hp verir bu mpi?
çok güzel proje.elinize sağlık.çok başarılı.bu ms işi baya baya gelişmeye başladı.bende üzerinde çalışıyorum biraz bu işlerin.aracınızı burda turbo şahin yapan bi ustamıza gösterdim sistem böyle böyle diye çok beğendiler.aslında proje bitiminde birazda maliyetten bahsetseniz.mekanik olarak değil sadece elektronik aksam.yani sensörler-enjektörler-ms-kablolar-jaklar fişler ortalama bir maliyet eğer mahsuru yoksa....
walla bizde bilmiyoruz maliyet yazıya dökmedik ama yinede para gidiyo her türlü
Burdaki ResimLerde karbüratör enjeksyonlu sisteme mi çewrilmiş??? benim 92 altimaya olur mu acaba ??? ;)
gördüğüm en güzel şahin motoru diyebilirm :) kazasız belasız
teşekkürler http://i44.tinypic.com/2yyb3wo.jpg
41 kere maşallah kardeşim ;)
teşşekkurler abicim
Bişey sormak istiyorum. Arac ın full enjektör e çevrilmesi ile ilgili olarak. 2000 ve üst model şahin doğanlarda Tek nokta enjeksiyonlu motor var bildiğim kdarıyla. Sadece bu motorlarmı full enjeksiyona çevrilebiliyor. Yoksa Normal karbüratörlü olanlarınıda çevirme olanağı varmıdır.
üzerinde röle bile olmıyan bi araba bile çevrilebilir herhangi bi sıkıntı olmadan ama maddiyat değişir tabiki daha çok parça gerekebilir
Maşallah uzun zaman sonra süper dedirten bi şahin....
abi masallah böyle farklı projeler görmek harika helal videoda bekliorz şahinimizden...
bı kadran videosu gelse şahinden iyi olacak mengü :) merakla beklıyoruz