bu hakaretın kıme ? bugun senı aradım acmadın telını ?
Printable View
Bence sen yanlış birini aramışsın. Beni arayanla ben konuştum zaten. Konuşurumda.. Eğer medeni iki insan gibi konuşabileceksen seninle de konuşurum. Eğer sana yada birine hakaret etmem gerektiğini düşünürsem bunu net üzerinden yapmam. Ben insanlara internetten, forumlardan, PM, email ile falan hakaret etmem.. O yılları çoktan geçirdik. Belki 20 sene olmuştur.. Basit bir benzetmeyi üstüne alınıpta boşuna yazıp çizme.
Tartışma kültürün ve üslubun benim alıştığımın çok dışında. Dolayısı ile dialog kurmanın ya da kurmaya çalışmanın bir anlamı olduğuna inanmıyorum.
farketmez ben kucukle kucuk buyukle buyuk vs ıle vs olurum sen benı ne kadar tanıyabılıyorsunkı hakkımda bu denlı sacma sapan bır fıkır yurutebılırsın.kendını yuksekde gormen gerekebılecek hıc bır sebep yok aksıne tam tersını dusunuyorum su yorumu yazdıkdan sonra ve benzetmelerıne dıkkat ederek yaz 20 sene oncesınden demekkı ne eksı ne artı almıssın hala benzetme seklın ınsanlara hakaret ederek bumu benımle konusmaıycak paylasabılcek bısıy bulamaman hakarete varan sözler sarf ederek aşşağlamaya calısarak kendını yuksekde gorme hıssı yasıyor ve benımle paylasımda bulunamıycagını soleyıp 20 sene once bıraktım ben bu ıslerı dıyorsun :) kımlık ve kısılık karmasası yasıyorsun...
senın uslubunla sana cevap vermeyı cok ısterdım ama bu hakaretınden dolayı suc duyursunda bulunmayı dusunuyorum senınle ılgılı :) nasıl ıstersen konusmakda serbestsın üst duzey üye :)
Son birkaç gündür bu konuda çeşitli üyelere yazdıkların senin hakkında yeterince fikir sahibi olmama yetti. Yazdıklarımda ne seni aşağılama var ne küçük görme. Beni tanıyan zaten tanır. Sen tanımasanda yada yanlış tanısanda olur. Bence sorun değil. Dolayısı ile bunda tartışacak birşey bulamıyorum.
Psikanaliz denemen içinde teşekkürler. Bence bu işi o işin eğitimini almış olan profesyonellerine bıraksak daha iyi olur.. ;)
İstediğin yere de suç duyurusunda bulunabilirsin.
Sen telefonumu aldığın kişiye bir sor bakalım nerenin telefonunu almışsın. Muhtemelen o kendisinin benimle konuştuğu yerin telefonunu vermiştir. 24 saat ofiste yaşamıyorum ben.. Dolayısı ile o konuda boşuna yazıp çizme..
Piskiyatrdan sonra hukukcumu oldun şimdi? Farketmez. Konunun tüm sayfalarının çıktısı var. İstediğin yere hakkımda suç duyurusunda bulunabilirsin.
Onur abi boşveeer, kim kimin ne olduğunu biliyor:)
size özgün sağolsun konuyu 2 gün açmadığı için pm attım cevabınız için teşekkürler ancak rakamları bu şekilde vurgulamak yine de şuna benziyo
çıkmacıdan turbo 200 tl enjektör çıkma 100 tl cooler 50 tl 100 boru hortum bitti gitti turbo yaptık artık 500hp yiz bu şekilde fiyat lanse etmek tamamen yanlıştır diyorum fiyat konusunda yorum yapmak 6 ms montajı yapmış biri için tabiki haktır
ancak dediğim gibi o şekilde sadece ms çalışmış olur ms shipingsiz elime ulaşır harness zaten direk oturur hurdacılardan ellirm yağ içinde soket aramam herşey çakma biçimde 600 700 e ms çalışır role kullanmadık kablo spiral gereksiz ama ben buna ne kalite derim ne montaj haa tesiatı olan araca belli şeyler işi kolaylaştırır heleki cift ecu beraber çalışıyosa hoş sorun yok ama onu sıfırdan ya da eski sisteme uyguluyorsanız o rakamları unutun anca dediğim gibi pembe rüyaya benzer rakam oluşur ama pek tutmayabilir
gelelim hizmet konusuna
karşıma iki tane seçenek çıkar kii bu konuda kimse kimseyi zorlamaz di mi
bu işi memleketimde yapan adamdan bunu alıp sorun yaşadığımda gidebileceğim sorabileceğim şu olur mu şunu da ekleyebilir miyim tarzı tüm zihni sinir ya da değil düncelerime sabırla cevap verecek birileri olur bozulursa garantim olur çalışmazsa yine garantim olur ya da montaj esnasında hata yapıyosam bile destek verip yaktığım yerleri düzelten birileri hatta bunun için de para almayan gerekirse gelip direk yardım eden birileri .....
ya da
ebayden ms alıp aracıma takmayı denemek denerken sürünmek yakmak ya da başarmak farklı bişey çalıştırmak için ya da herşeyi stabil çalıştırmak için o lanet siteye girip çıkmamak eh çoğumuz bunu yaptı ya da zorunlu kaldı ms kullanmak için herşeyini bilmek süper ingilizce bilmek süper lehim yapmak devre yapmak tüm bu donanumlara sahip olmak
ya da yapamayıp rezillik çekmek birilerine sormak kim kahramanım olacak mııı yoksa kimin karısı olucam ki çalışsın diye bunalıma girmek
kusura bakmayın ben bi adamdan beyin alır da bu desteği görürsem onu karalayana en fazla gülerim
haa bi de cem uzan abdyi dolandırmış sakın oy vermeyelim gibi bişey bu :hahaha:
zaten devrekartının birebir olmadığını gören herkes az çok biliyo bu adamlar kendi çizimlerini tamamen bitirdikten sonra onları kim neyle suçluyacak
erkut ben yapamadım bilgim yetmedı elımede böle fırsat gecmıs karalayım yerden yere vurayım :) ne guzel ıstanbul :) zaten o kartın cızımlerıne bakan aynısı olmadıgını anlar bilgi tecrube burda cıkar ama ne yazıkkı google kıng olmak kolay degıl :) hala ledlı devrelerı aşamadıkkı :D
Bladerk eğer şartları sonuna kadar zorlarsak elbet herkesin kendine göre haklı olduğu biryer buluruz. Kaldı ki sana gönderdiğim cevapta da açıkca yazdığım gibi ben o arkadaşları tanımıyorum zaten. Yüzyüze görüşmüşlüğümüz falanda yok. Bu konu da da yazdımmı bilmiyorum ama her ne kadar yöntemlerini onaylamıyor olsam da defaten yapmaya çalıştıkları işe saygı duyduğumu, önemli bir iş olduğunu zaten dile getirmişliğimde vardır. Dolayısı ile olayın kişisel boyuta çekilmiş olması sadece komik.
Alıntı yaptığın konuda zaten dile getirdiğin fiyalandırma konusundaki fikrimi yazmışım. Tekrarlamaya gerek yok bence.
Geri kalan kısmında (özellikle Uzan bensetmesi ile ilgili olarak) seninle aynı fikirde değilim ama açıkcası onu tartışmanın bir sonu olacağınıda düşünmüyorum. Her konuda uzlaşılabilmeside biraz ütopik bir beklenti aslında. Elbette farklı düşündüğümüz yerlerde olacaktır.
site açılmış sorunda bitmiş ama hala konu devam ediyor. bence bukadar konuşulduğu bile yanlış bakın site açılmış giremeyenler girsin şimdi.. giriyomuz giriyoruz ben ona bakarım. :)
herşeyin hakkında bilgim var evet bi kaç kez fikir değiştirdi.çoğu şeyi benle paylaşırdı aksiliktende olumlu giden şeylerdende haberim var yinede vakit uzadığı kanaatindeyim son durum teslim edilmiş abisi askerden gelmedğinden soramadık motor olarak ne oldu ne bitti bizde bilmiyoruz
yaw arkadş neyi tartışıyorsunuz
ms ile trdeki kopayalayan düşünsünsün burda birbirinize giriyorsunuz birbirinizi kırıyorsnuz sapla sopayı geç bunca kişide çok meraklıydı sanki ms ye napalım abi biz ettik siz etmeyin mi diyelim parasını verdikten sonra bu ecu benim elime geçer zaten sanki msyi biz kurtarcaz bu olaydan zaten banda açılmış boşveeer :heyoo:
kesinlikle öyle ülkemde bişeyler yapılıyor yapılan iş yapanlar tarafından sonuna kadar destekleniyor bunda bi hata varsa bizler eleştirmeliyiz ya da düzeltmeliyiz ancak hani birilerini yerden yere vuralım kısmına karşıyım ya da üzerinize alınmayın onlar kötü bakın ben iyiyim kısmına
ben şahsen yüzyüze tanışıp söylenenlerle alakasız kişiler görünce bişeyler açıklama gereği hissettim o kadar herkes sitesine kavuşmuş şu an bakalım kaçyüz tane yeni ms doğacak
sadece şu sitedekiler ms başlığı altında bilgi paylaşsa yapılmayacak geliştiğrilmeyecek proje yok tam tersi yapıldığı sürece de olmayacak
siz çok komiksinzi ya :) hepinziin işi çok gidin işinzi yapın ozaman
ülkende işmi yapılsın istiyorsun al malzemelerini yap işini koy cocuğu Beygiri olmayan bir araba koy çalıştır bizde Hasssiktir adam yapmış diyelim olan bişeyi kopyalama değilmi ?
Al bilader ls blok mustang e tak ms ini çalıştır SC yap turbo yap göster bize rezil olalım sizi tebrik edelim
YADA gidin kendiniz kartınızı geliştirin microçipleriniz yapin cpularınız koyun gösterin bize buyrun sizin ortalık