finli isveçli amcalar s50 yaparken vipec çok kullanıyor istersen bir mail at belki vipec adaptör yapabilir s50 için çoğunda vipec v44 var
Printable View
yapsalardı sayfalarna koyarlardı, olumsuz cevap almak istemiyorum :)
bi kaç araç için yaptılar adaptör 2jz şimdi s50 için ppfde konuya bakıyodum oda v44 kullanmış ama o harness çekmiş :)
mail attım. Bakalım ne diyecekler.
abi kesin pnp olsun
haltech bir buçuk ay tüm gecelerime maloldu
Vanosu iptal ederız unuversal aem alır takarsın veya ne ıstersen
İlker abi vanos'u iptal etmek istemiyorum, harness ile de uğraşmak istemiyorum. Daha doğrusu sanayide araba bırakmaktan sıkıldım. Arabaya ecuyu garajımda takıcam, base map'i olacak üzerinde, çıkacağım otobana yazacağım , olacak bitecek.
MaximumPSI'dan Mike Radowski e36 m3'e AEM takmıştı bir bakılabilir aslında hemde PnP harness gerekmiyor sanırım..
PM'den link atıyorum..
İşinize yararmı bilmiyorum ama şöyle birşeyler buldum..
1) http://store.vacmotorsports.com/kms-...ment-c171.aspx
2) http://www.electromotive-inc.com/products/tec3.html
gürsel abi hpf nin falan yok mu baktın mı oraya :)
hpf ems değil
Kuruduk kaldık :D
Vipec'den gelen mail :
Hello Gursel,
We have no plugin ECU for your car.
Ray Hall.
TECm için electromotive Store ile konuştum (mario rigoli ile) , ondan gelen cevap :
Which of the above cylinder heads does yours look like?
If it is one of the 'ODB' heads then yes I have a solution for you.
If it is the euroSingleVanos picture then I ** sorry I don't have a solution. That is a single
vanos head with infinitely variable geometry which is controlled by a second controller box
that sits on top of the stock DME.
Mario
Hatta daha da üstüne GarageGT Cenk ile konuştum, oda hayallerimi yıktı :
Selamlar,
Plug & play olarak yardimci olabilecegim birsey yok malesef..
motec verebilirim, aem olabilir ama ugrasmaniz gerekir.. calisir mutlaka ama sabirli biri lazim anlayan. Araba burda olsaydi kesin AEM ile calistirirdik..
saygilar,
cenk
Anlayacağınız sıfırdan harness yapma operasyonuna başlayacağız...
DTA ALSANA OLM ALLA allla :d
Olm dün senle konuştuğumuzu yapıyoruz. Dta fast 100 alıcaz. Bir ihtimal DTA stamped harness yani ucunda soketleri olan harness yapıyormuş, onu alıp uyarlayacağız.
Bana nazikçe yardım eden tüm arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda mail attım söylenen yerlere, cevaplarını buraya koydum ki herkes alman arabasının ne kadar sorunlu olduğunu görsün. Ulan impreza için elimi sallasam 6 tane simtek, 5 tane aem, 2 tane syvecs, 3 tane apexi, 4 tane hydra alırım aynı günde TR içinden :Deli::Deli::Deli::Deli: