EDITTTTTTT
Arkadaşlar Mengü abiyle Ankara da konuştuk ama araç sürekli ankarada olmayacağı için ayar vss durumlar adına İstanbulda biyerde montaj yapılmasına karar kıldık , ms veya bu motora daha faydalı olabileceğini düşündüğünüz herhangi başka bi ecu-enjeksiyon sistemini İstanbulda montaj yapabilecek kim var??
-----------------------------------------------------------------------
Satılıklar konusuna soru sormuş ve cevap almıştım , fakat o ilanın vakti dolduğunda silineceğini düşündüğüm için burada tekrarlıyorum durumu..
kasa olarak çürüksüz , taban halıları sıfıra yakın ön ve arkadan kazası değişeni olmayan yürüyeni sessiz , ön-arka ısıtmalı şişirmeli koltuk dahil en ful donanım ama vites konsolu ve torpidosu yorgun , motoru biraz keyifsiz (saçma tüp ayarından dolayı) ,, ama emsallerine göre gerçekten çok düşük bi fiyata bi w126 560sel aldık bugün.
Amacımız hiç acele etmeden keyfimiz doğrultusunda , orjinale sağdık kalarak , gözümüze hoş gelen içimize sinen değişiklikleri yapmak , Altyapısı güzel olduğu için satmayı düşünmeden haftasonları gezebileceğimiz evladiyelik bi keyif arabası haline getirmek.Alır almaz binmek yada ilerde kar edip satmak değil , oynamak anlıycanız![]()
Fakat motoru gerçekten üzmüş tüp ayarı.Motor hararet yapıyo ve su eksiltiyo...Tüpte 4500 devirlere çıkıyor maximum N konumunda.(belki şanzuman korumaya alıyordur diye bi tahmin sallamasyon yapıyorum ama hiç ihtimal vermiyorum..) , Rolantide eski amerikanlar gibi tatlı bi sallanma var karoserde ama motorla ilgili bi keyifsizlikten dolayı o bence...Büyük ihtimal bir silindirde ya tüpten ya bujüden kaynaklanan bi sıkıntı var ve dengesiz çalışıyo motor...Bide az yaksın diye ufak beyin takmış gerizekalılar , ulan çok yakmasın istiyosan binmeyeceksin buna git şahin tüple , kasaplığın ne alemi var (beyin dediği büyük ihtimal mikser)
Neyse gelelim işin özetine.Hararet olayını hallettirdikten sora orjinal kullanmak istediğim için tüpü falan atıcam sırtımdan , çok kullanmıyorum zaten, sağlıklı olsun , 300hp nin o keyhini hissettirsinde varsın çok yaksın dert değil..Fakat şu megasquirt olayı aklıma yatıyor gibi.Orjinal yakıt sistemindeki dikiş tutturamama olayını duymuştum ama sadece ve sadece yüzeysel bilgi ,,,
Tam olarak nedir bu ms?
versiyon farkları ne manaya gelir?
istediğimiz şekilde map yapılmasına mı olanak tanır?
w126 560 sel için gereken parça , tahmini bütçe , ve en önemlisi araçtaki halihazırdaki hangi sistemlerin iptal edileceği (temir veya ayarı için şu anda çok fazla efor sarfetmememiz adına) hakkında hiç bilgi sahibi olmayan bi kullanıcı için bilgi verebilirmisiniz?