sti tmic çok çok para hemde. O yüzden hazır coolerın varken değerlendir derim.
Printable View
sti tmic çok çok para hemde. O yüzden hazır coolerın varken değerlendir derim.
Vf 35 Turbo ile Tmic kullanarak daha verimli doldurursun Turbonu. Dediğim gibi Turbo upgrade yapmadığın sürece Fmic yaptırmak gereksiz olur senin. Vf35 ile devam edeceğine söylediğine göre düzgün Sti Tmic alıp takmak bana daha mantıklı geliyor.
Turbonun egsoz tarafına baksan anlarsın Downpipe varmı yokmu. Spiralsiz düz boru şeklindedir. Spiral varsa zaten üstünde dediğim gibi hemen alalım Down pipe çok önemli.
Bunu satan arkadaşımdır fiyatta elimizden geleni yaparız düşünürsen
Subaru Yedek Parça Emme Manifoldu 800 TL
Fmic ile doldurman daha verimsiz olacak yavaş dolacak.
+ Cooler borularını yaptırman,silikon ve kelepçe alman gerecek bunlar sana Tmic'den daha pahalıya gelecektir.
Yada üstündeki cooler ile devam edecen ama buda soğuk hava üfleme durumunu riske atacağından sakata gelebilirsin :D
amma uzattınız konuyu be.. safc yiter dedik dağılın bağam :D
Bu vf35 garrett serisinde neye denk geliyor ortalama ?
sende kalan parça varsa safc falan :D bu arada abi kız style 2006 dizel focus var istersen
bizim bi daire başkanı var araba onun ilanda yazdıgı gibi
Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 2006 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
vf35le kaç basmayı dusunuyosun?Orjnal tmic seni tatmin etmiyebilir ben ise kesinlikle fmic den yanayım keza 220 lı kmlerden sonra araban durur gıbı olur tmic yuzunden scoop bu suratlerden sonra yeterıkadar hava almıyo
beyin konusunda ise satılık varsa apexi power fc al kesinlikle ki yigit y de var diye biliyorum
basıncınla dogru orantılı olarak enjektorlerın yetmeyebılır unutma
fmic sadece bıraz turbo lag yaşarsın
tmic takıcaksan kesinlikle sti tak