Serviste aldıgım bi bilgi var bu araçlardaki standart yazılımlar problemliymiş sanırım maslakda erol ustaya yönlendirdiler. Eger bana gerekli bilgileri verebilirseniz aracı antalyadan istanbula getircekler yaptırmak için.
Serviste aldıgım bi bilgi var bu araçlardaki standart yazılımlar problemliymiş sanırım maslakda erol ustaya yönlendirdiler. Eger bana gerekli bilgileri verebilirseniz aracı antalyadan istanbula getircekler yaptırmak için.
benim anlamadığım olay koskoca GM böyle bir problem olduğunda yollar yeni yazılımı, gelir arabaya atılır serviste, elbet re-flash ecudur diye düşünüyorum. Servisin bu kadar ciddi bir konuda sanayiye yönlerdirmek gibi bir risk alması ilginç geldi.
tam olarak söylediği şudur servisin euro5 emisyona göre oldugu için yazılım yapıldıkdan sonra euro3 e döndüğü söylendi
bi forumda yaptıran bi arkadaşla konuştum biraz önce dyno verilerinide koymuş cok cok memnunmuş filtre egzoz yzılımla 130 hp cıkıyor araç dynoda. dediğin gibi bi teminat alalım bu iş için
erol usta kimdir bilmem ama servisteki ustanın kankası bence ve kesin vardır bi faydası ona. Orjianal yazılım kötü olsa onun çaresine bakarlar tek chevrolet orda değli yaa tüm türkiyede var birçok cruise. Ki kaç yıl oldu çıkalıda... Hiç inandırıcı gelmedi.
Ama performans için doğru düzgün bir remap attırıyım derseniz oda ayrı mevzu erol kimmiş düzgün bir yazılımcıya gidin bence.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Ben GM gibi bir firmanın yaptığı hatayı (ki böle bişe çok zor),maslak ta ki Erol Usta nın çözebileceğine inanmıyorum![]()
Only Flying is Better...
Komik bi açıklama yapmış servis bunu GM duysa servisin yetkisini alır kesinlikle.
Yazılımda hata olsa Erol ustanın yaptığı yazılımla bu iş çözülcek olsa bile bunu tüm yetkili servislerine gönderir ve orda yüklenir bu yazılımlar. Dışarda silecek değiştirseniz nerdeyse garanti dışı bırakacaklar ve şimdi yazılım için başka bi yere mi gönderiyorlar hiç mantıklı değil.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Renault'dada var bu olay. Yazılım yüklemesi var megane'larda bi seride fabrika bunu bize bildiriyor şu şasi numaralı aracları çağır yazılımı düzelt diye bizde çağırırız müşteriyi gelir hallolurYani sanayiye yönlendirmede bi yanlışlık var öle şeymi olur ya
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Bu tüm firmalarda olabilen şeyler sadece çağırmak değil servisde bakım için bile Ids'e bağlandığında da otomatik güncellemeler yapılıyor. Bu güncellemeler kullanıcının hisssedebileceği düzeyde de olabilir hissedemiyeceği düzeyde de. Ama hiç bir serviste yazılım ile + 15 sağlayıp 130 hp ye cıkartıp halada showroom da 115 lik olarak sattığı görülmemiştir.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
pek inandırıcı gelmedi ama dısarıdan yapılan yazılım filtre ve eksoz ile düzgün egriye sahip 130hp cıkıyorsa cruze alınır![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
130hp'i nerden çıkardınız?
altındada şöyle bir tavsiye var
arkadaşım performans istiyorsan chiptuning derim yanlıuz eksoz tek başına seni pek tatmın etmez ha sorarsan eksoz bayapı bir rahatlatıyor son susturucuyu abort yap 60-120 tl arası bir maliyeti var motor rahatlar
eğride sıra dağlar gbi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Aynı motorlu Astra'ların farklı yazılım dolayısıyla daha az yaktığını biliyorumda, Böyle bir sorunu ilk defa duydum. Olmaz değil olabilir ama yetkili servisin sanayideki "X ustaya" yönlendirmesi garip.
forumdonanımhaberde o yorumu bilgisayardan anlayan biri yapmamıştır umarım abort nedir ya![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)