1 sene önce TB Selcuktan aldığım Avcr nin pressure sensoru (basınc sensoru) kayıp oldu evde biyerde ama bulamadım![]()
nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
1 sene önce TB Selcuktan aldığım Avcr nin pressure sensoru (basınc sensoru) kayıp oldu evde biyerde ama bulamadım![]()
nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
US Performance
Tek olarak satıldığnı pek sanmıyorum genelde seti bozmuyorlar çünkü $ansa artık kullanan birilerinden çıkanları kovalamak lazım .. IStersen ankaradan tuneshoplarla fln görü$ ..
Sen satmadınmı bunu ?
Tek olarak satılıyo yurtdısında getirteblrsn.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
499-X002 APEXi AVC-R Pressure Sensor $71.20
499-X001 APEXi AVC-R Pressure Sensor, 3-Bar $144.00
499-X003 APEXi AVCR Solenoid Valve $119.20
yok görkemcim sorduk soruşturduk yok maalesef.cem satmadım eksiklerini toplayıp kalsın elbet ilerde lazım olacak, 334 dolara gelio bu yazdıklarınne anladık bu işten..bakalım hayırlısı çıkar biyerden...
US Performance
Nerden temin edebilirim diyince temin edebilcegin fiyatları yazdım
ikinci el desene
Ayrıca sana lazım olan 71 dolar ben ek olarak ekstra bilgi digerlerinide yazdım![]()
Anladım,umarım denk gelir.
http://www.alamomotorsports.com/greddy/grd_emanage.html
benim bildiğim kadarı ile Boost controller de kullanılan sensor aynı . Ben Emanage Profec Kullanıyorum aynı durum başıma geldi Greddy Tek tek satıyor . Greddy ile senin kini birkaç arkadaşta karşılaştırırrsan sonuca varacağından eminim . Ben getirttirdim .Birkaç yere daha bakayım İnşallah sorununu çözeriz .
saol abi ilgilendiğin için aslında pressure sensor evde bi yerde ama bulamıyorum işte kucucuk bi sensor zaten;selenoid eksik birde 2 sini tek tek almaya kalksan cihazın fiyatına denk gelio 2 ucu boklu değnek atsan atılmaz satsan satılmaz.
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)