chip yapılmış bir araca piggy back yapılabilir mi acaba? amaç yeni mod parçaları takıldığında aracı ona göre tune etmek ve yeni birşeyler öğrenmek? bunun için wideband gerekli galiba, belli devir aralıklarına göre bir ayar yapılıyormuş
chip yapılmış bir araca piggy back yapılabilir mi acaba? amaç yeni mod parçaları takıldığında aracı ona göre tune etmek ve yeni birşeyler öğrenmek? bunun için wideband gerekli galiba, belli devir aralıklarına göre bir ayar yapılıyormuş
wide band işi arabada kalıcı olacaksa bi araba parası harcarsın..
AFR ve Advance ayarlıyabildiğin bir Piggy back aracın chiplide olsa chipsizde olsa takılabilir..
burda real time tunedan bahsetmiyorsunuz, arabada kalıcı wideband olucaksa araba parası harcarsın yazmıssınız, bende size wideband gostergeleri maximum 400 dolara mal olur yazıyorum wideband icin ne laptopu ne programı lazım anlamadım, alıp takıyorsunuz farklı seylerden bahsediyoruz herhalde.
ne bilim 0.1 saniyelik Can lag bile bile gıcık eder adamı heralde..Kimse bi P3 koymak istemez oraya..Ki öle bi durumda kontrol ekranını şöle touch screen doble dim bi teyp den idare etmek ister kullanıcı..Hızlı bi Car pc ile yürür sanki bu iş ?? Yanlışmı düşünüyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
atmosferik bir araç için hangi marka piggy back tavsiye ediyorsunuz? sahibinden.com da 300-400 ytl'ye 2.el parçalar var mesela...
tek tek parça model ve tahmini fiyatlarını çıkarabilirmisiniz ?
bi lambda sensörü ve dispilayi ile koca real time eprom emulatör ünitesini bir mi tutuyorsunuz..Ben biraz büyük düşünmüşüm galiba..wide band ı yanlış anladım sanırım..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bende bi anlayabilsem![]()
wideband AFR göstyeriri 450 ile 1000$ arasındadfır üstünde değil
2 laptopu alan ayar yapamaz yaparsa makina kırılma riski yükselir extradan ayar paso bozulmazbelirtim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
wıdeband kollyband gıbı bısey bence...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)