burası körfez vuramaz vuracak olursa ben de ona vururum
![]()
burası körfez vuramaz vuracak olursa ben de ona vururum
![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Hımm anladım Dr, teşekkür ediyorum. sadece manage etmek istediğin sensörleri bypass edip yola devam ediyoruz,bu sayede de komple bir harness a ihtiyaç kalmıyor. tenku
EDİT
Dr aklıma geldi, ben bir ara immodan dolayı sıkıntı yaşamıştım o ara boğuldu filan die enjektörlerin fişini çekmiştim.Sonra ecu da aşağıdaki hataları gördüm.Yani senin dediğini yaptığımızda yine oem ecu bu şekilde görmicekmi bunları ? tamamen iletişimi kesilcek çünkü oem ecu ile enjektörlerin ? Ama standalone o sırada sürdüğü için çalışmaya devam edicekler anladığım kadarıyla, hatayı görücez ama araç çalışıyor olacak doğru mu anladım ?
01249 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30)
26-10 - Output Open - Intermittent
01250 - Fuel Injector for Cylinder 2 (N31)
01251 - Fuel Injector for Cylinder 3 (N32)
01252 - Fuel Injector for Cylinder 4 (N33)
kanku muhalefet olmuyorum işine ama, sensorun bile sensoru olan bir arabadan bahsediyoruz. Oem ecu 18745 hata ile dolucak, me7 beyinlerde elektronik gaz kelebeğini hata verip hiç açmayabilecek bile.
01249 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30)
01250 - Fuel Injector for Cylinder 2 (N31)
01251 - Fuel Injector for Cylinder 3 (N32)
01252 - Fuel Injector for Cylinder 4 (N33)
En basiti 4 enjektör söküldüğünde verilecek hata, aynısını 4 tane coil içinde vericek, ettimi dokuz![]()
as known as Umit DOGAN
yaa çok biliosunuz yahu taktımki söylüuyorum diablo gibi bir araçta yanmıyor doğru bunda yanmalı yada dediğim gibi ferrraride yanmıyor doğru söylüyorsunuz
Output Open s2000 de bile yanyor Vsa lida çok basit hiç paralel bağlamadınmı doğan ? ben yanmayacak diyorumki 2 tane s2000 Vsa li beyin taktım 1 tanede aguya sprint 500 taktım 1 de s3 e neden bunlarda arıza yoktu acaba ??? ozaman ben salağım yada vagcom salak yada ben farklı şeyler yapıyor olabilirmiyim ?
![]()
tmm buyrun yapalım yanmasssa o ısık ?
umitcim 1 soru sordumdu yukarda ya kusura kalma unutttum onu 2.2 bar ne ile bastın sen 1.5 sene hangi turbo ile ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
s3 ve 1.8 Dbw arabay taktım ama arıza yakmıyor diyorum kendi yaptığımamı inanayım sanamı ?
sende farklı bende farklı nope benim için bende yakmadı
gt30 ile 2.5 bas patırdamazzo boboinler doğru diosun ama 35 ile ciddi farklı
www.drecu.com
beygir ile alakalı bu basınc ile değil nedir beygirin ? benim 1 çok kez geldi başıma
www.drecu.com
kanka 68 beygir felan toplamda
gözünü seveyim şu internetten teori okuyupta tekrar geri bize satan adamlarla aynı sınıfa konulmayalım.
Biliyorum beygir ile alakalı oldugunu, bircok kez bunu yasadım özellikle Evoda,aynı basınc altında 1 derece avans açtıgımda pıtırdayan, 1 derece geriden geldiğimde sorun yaşamadıgım araba oldu. Bunun nasıl basıncla alakalı oldugunu savunabilirim.
Fakat bahsettiğim araclarda avans degeri pompa benzini ile olması gereken tamda limitte duruyor. Ne bir derece geri çekme, nede haritandan bir derece geriden gelme,
as known as Umit DOGAN
ahuauhauhauh neyi sawunduğunu anlamadım ?
ozaman limtindede olmasına ragmen ozaman güc yok ben ne diyorum sen neden bahsediyorsun twin KKK değil twin 28 takabiirsen yada 30 takabilirsen tak ozaman nolur ben tahmin ediyorum
ben senin yaptığıın araçları eleştirmiyorumki yada yapamadın demiyorumki neyin kaç amp yada jul verdiğini biliyorum basit mantık güçlendirmek için bazı şeyler yapmak gerekiyor ama kesinlikle hepsiin limiti var
araçtan araca fark eder bazı şeyleri doğru yaparsan ewo 500~550 beygire kadar sadece dli ile kullanabilir dli siz 400~450 subarularda orjinal bobinlerle 700 lere kadar sıkıntıyasamaz
minik bir ornek adam soru soruyor sende pnp si var istersen diyorsun adam diyorki esnafa bağladın abi bu hoş değil burası teknik bilgi platform u satış olmasın tech bölümünde lütfen elimizdekileri değil insanlara doğruları göstermek daha mantıklı bence
www.drecu.com
www.drecu.com
kullanılan coiller belli bi gücü destekler diye bişi yok. araçtan araca fark eder. miss olmadan güç kaybetmeden gapler fazlasıyla sıkılmadan, coil charge timing abartmadan gittiği yere kadar gitsin... ondan sonrası değişir...
utku selamoğlu
Bizim araçlarda genelde gt2x li setuplarda 1.2 bardan sonra bobinler yüzünden limp moda düşen araçlar oluyor.Hatta benim k04-023 setup ımda bile olabilir belki 3-4psi daha basınç açınca görücem onu.
Bunu bobinlerin eskimesiyle yada eski tip olmasıyla bir alakası varmı bu durumda ? Basınç dedim çünkü o basınclarda aşşa yukarı 280-300hp filan üretiyorlardır.
Bobinler değiştiikten sonra sıkıntı çözülüyor bildiğim duydugum kadarıyla. Araç o basınc altında istenilen ateşlemeyi o bobinler ile yapamıyor mu ?
1.8t2lerin bobin'leri oldukça yetersiz, 700hp'ye kadar kullanılıyormuş diyen var ama araştırmadım,
seçenek olabilir diye bunlar vardı ama pek ilgilenmedim: OKADAPROJECTS | PRODUCTS | PLASMA DIRECT
okadaya karşıyım ömrü var salak seylerin
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)