grey Nickli Üyeden Alıntı
Sen herzaman işinin arkasındasın!
Bunu hep söylüyorsun ancak Ben Sana yazılımı 20 Haziran 2010 senesinde yaptırdım.İstediğin ücreti peşin olarak verdim Senin açından herşey güzeldi yani.Bugün itibariyle 9 gün sonra tam 1 sene olacak.
Bu zaman zarfında rotanda Benim hatırladığım, Azerbeycan'dan tut İzmir,Antalya vs yerler oldu.Denizli'nin Türkiye haritasında ki konumunu Sana anlatmam ukelalık olur sanırım.
Evet yazılım yapmaya geldiğin gün wg. kaçırıyor dedin,evc basınç tutamıyor dedin vs.
Kendin wg. ile uğraştın ve hallettin o gün.
Hiç gıkımı çıkarmadan en kısa zamanda mbc aldım,wg. değiştirdim.
O günden sonra ne değişti Abi?
Bu hafta sonu geliyorum,işim çok bu ay sonu,yılbaşı geçmeden bitiririz,şubata kalmaz vs...
Abi herkesin işi işte yarım bıraktığın Benimkisi angaryamı geldi Sana?
Rolantide gezinme demi wg. den oldu?
Araç geç çalışıyor diyorum önce enjektörleri kısamadım dedin sonra rolantide geziniyorsa geç çalışmasıda normaldir dedin.
Kullandığımız enjektörde tüm dünyanın GT28 setupında kullandığı 630 cc enjektör,atla deve değil yani.İlk Benim aracımda kullanmadık.
O2 sensör hatası veriyor dedim,yerini değiştir dedin değiştirdim,arızalıdır dedin yenisini aldım.Gene olmadı.
Yazılımdan önce böyle bir hatada yoktu.
Hiç yoktan beyni bozmadım diyorsun ya,Beyni bozmayasın,bu işin pirisin diye Seni seçtik dimi Abi?O kadar para ödememin karşılığı beyni bozmamansa valla helal hoş olsun :D
Kablolar konusunda da inaki çok yoğunum,kargoya gidecek vaktim yok şu sıralar.En kısa zamanda gideceğim
Neyse konuyu dağıtmayayım özür dilerim Siz devam edin.
Bu konuya nasıl olsa tefarruatlı bir şekilde devam ederiz.