User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
144 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: VEMS Hakkında

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standalone konusunda acikcasi benimde aklim karisik 1.8T icin.

Hala adam akilli yapilmis satilan bi sistem yok.

034 Motorsports'un standalone'u icin iyi seyler solemiyorlar.

VEMS desek Ozgun totosu *** atiyor, akilda soru isareti birakiyor insanin dogal olarak.

Bide VEMS AIM Pista MXL'i desteklemiyormus sanirsam, bugun AIM'le konustum hic bi zaman test etmemisler ama eden olup cewap verebilirse bu konuya sevinirim bende.

VW/Audi'ler birazcik Standalone karsilar Amerikadada asiri bicimde, ondan kime sorsan hep Chip Tuninge yonelmeni teklif ediyorlar, Japon araclarini tune edenlerden farklilar baya.

Acikcasi bizde ne yapicagimizi sasirdik bu durumda ne yone gitsek biri kakaliyor.

Bu arada Ozgun Haltech'i Oem ecu'ya paralel bagladigimizda AIM Pista butun parametreleri gosteriyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standalone konusunda acikcasi benimde aklim karisik 1.8T icin.

Hala adam akilli yapilmis satilan bi sistem yok.

034 Motorsports'un standalone'u icin iyi seyler solemiyorlar.

VEMS desek Ozgun totosu *** atiyor, akilda soru isareti birakiyor insanin dogal olarak.

Bide VEMS AIM Pista MXL'i desteklemiyormus sanirsam, bugun AIM'le konustum hic bi zaman test etmemisler ama eden olup cewap verebilirse bu konuya sevinirim bende.

VW/Audi'ler birazcik Standalone karsilar Amerikadada asiri bicimde, ondan kime sorsan hep Chip Tuninge yonelmeni teklif ediyorlar, Japon araclarini tune edenlerden farklilar baya.

Acikcasi bizde ne yapicagimizi sasirdik bu durumda ne yone gitsek biri kakaliyor.

Bu arada Ozgun Haltech'i Oem ecu'ya paralel bagladigimizda AIM Pista butun parametreleri gosteriyor mu?
    Afresh Tiny/Aim Display - VEMS wiki www.vems.hu

http://www.vems.hu/manual/vemstune/h.../main/aim.html

MS ile karıstırmayın VEMS 'i
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bilgiler.

MXL Pista beyin neyi okuyorsa onu ekrana yansitabiliyor.

Bu linkten inceledigim kadariyla butun parametreleri goremiyoruz, heralde bikac sensor almaya ihtiyacimiz olcak.

Vems ne protocol'u kullaniyor bu arada?

Bugun AIM'le tekrar goruscem onlar daha net bilgi verebilirler, ne protocoluyle calistigini solersem muhtemelen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bilgiler.

Bu linkten inceledigim kadariyla butun parametreleri goremiyoruz, heralde bikac sensor almaya ihtiyacimiz olcak.

Bugun AIM'le tekrar goruscem onlar daha net bilgi verebilirler, ne protocoluyle calistigini solersem muhtemelen.

http://www.vems.hu/files/MembersPage...20protocol.pdf bu pdf i de gönderebilirsin direk onlara

Sensor olarak neler lazım sana, extradan ben egt ve wideband her ecu ya bağlıyorum, Neler lazım sana? Standart tachoda yağ dan km ye kadar standart beyinden bağımsız çalışıyor zaten, extra birşeyler lazım olursa vems Analog ve aux inputlar ihtiyacına göre extra sensorlerle kullanılabilir.
    as known as Umit DOGAN

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bilgiler.

can ve rs232 baska protokolu yok idir
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can ve rs232 baska protokolu yok idir

Bakalim senle konusmamdan sonra 2 tane fikir war aklimda kardesim ya Vipec yada M84 dedigin gibi olabilir.

Ama Vipec'i burdan tanidigim birisi Oem Ecu ile paralel olarak bagliyorlarmis, sence paralel mi baglasak yoksa direk mi harness yaptirip baglasak iyi olur.

AIM ile gorustum Vipec'le calisiyorlarmis, problem ortadan kalmis olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT30 ile bastım kanka,

ayrıca lambo ferrari yapmış olabilirsin emek ve tecrübeye saygı duyuyorum ama ben senden bir hayli cok 1.8T ile ugrastım, sende benim tecrübeme saygı göster.
    Hacı bugün ayın 11 'i oldu,sayende rezil olduğum için Sana ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım.
    Tecrübelerin içinde uğraşmayıpta direk parasını aldığın, yürütemediğin,yarım bıraktığın 1.8T lerdende bahsedersen kendi adıma sevineceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı bugün ayın 11 'i oldu,sayende rezil olduğum için Sana ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım.
    Tecrübelerin içinde uğraşmayıpta direk parasını aldığın, yürütemediğin,yarım bıraktığın 1.8T lerdende bahsedersen kendi adıma sevineceğim.
    grubu topla yazın hepiniz buraya, kac kisi cıkacak seninle birlikte bakalım
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    grubu topla yazın hepiniz buraya, kac kisi cıkacak seninle birlikte bakalım
    Hacı grupla filan işim olmaz, tek başıma yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı grupla filan işim olmaz, tek başıma yazıyorum
    bir basıma yeterim diosun, denizlide tanıdık eczacı var onu arayımda sana bi majezik versin, muayyen dönem ağrıları arttı sanırım
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir basıma yeterim diosun, denizlide tanıdık eczacı var onu arayımda sana bi majezik versin, muayyen dönem ağrıları arttı sanırım
    Hacı Benim yazdıklarım sadece Beni bağlar.Ben 1 sene bekledim,sıkıldım,Sana olaylarıda anlattım ve rezil oldum diyorum sadece .

Majezik muayyen zamanlarda kanamayı artırır aklında olsun.Tanıdık eczacım böyle demişti bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı Benim yazdıklarım sadece Beni bağlar.Ben 1 sene bekledim,sıkıldım,Sana olaylarıda anlattım ve rezil oldum diyorum sadece .

Majezik muayyen zamanlarda kanamayı artırır aklında olsun.Tanıdık eczacım böyle demişti bana
    Bende herzaman isimin arkadasındayım ve sorunları çözebilicek durumdayım bunu biliyorsun, sadece rotanın biraz ters olması ve ayar günü mekanik eksiklikler bir cok kez konustuk bunu, izmire gecerken ugrayacağım,

en azından dene yanıl dene yanıl beyin bozmadık dimi Telafi ederim merak etme, sen vagcomları unuttun dimi
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.vems.hu/files/MembersPage...20protocol.pdf bu pdf i de gönderebilirsin direk onlara

Sensor olarak neler lazım sana, extradan ben egt ve wideband her ecu ya bağlıyorum, Neler lazım sana? Standart tachoda yağ dan km ye kadar standart beyinden bağımsız çalışıyor zaten, extra birşeyler lazım olursa vems Analog ve aux inputlar ihtiyacına göre extra sensorlerle kullanılabilir.
    AFR, EGT, Oil Press, Fuel Press ve Oil Temp.

Acik solemek gerekirse gorebildigim kadar gormek istiyorum, Boostu EVC'ye bakarakta gorebilicegim icin bu kadar yeterli olucaktir.

Demin konustum paralel baglamamiz gerektigini cunku DBW Throttle Body kullancami soledi, yarinda ne degerler gorup gormicegim hakkinda bilgi alicam, ona gore sensorlerinide eklettircem.

Vipec tune ettin mi hic Umit 1.8T'lerde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AFR, EGT, Oil Press, Fuel Press ve Oil Temp.

Acik solemek gerekirse gorebildigim kadar gormek istiyorum, Boostu EVC'ye bakarakta gorebilicegim icin bu kadar yeterli olucaktir.

Demin konustum paralel baglamamiz gerektigini cunku DBW Throttle Body kullancami soledi, yarinda ne degerler gorup gormicegim hakkinda bilgi alicam, ona gore sensorlerinide eklettircem.

Vipec tune ettin mi hic Umit 1.8T'lerde?
    Burada DBW lerde genelde kendi o2 sensorleri wideband oluyor, o yüzden onuda görebilirsin Vems 'de yada extra WB sensor bağlayabilirsin.
    EGT oem ecu lar o2 heater dan gösteriyor, ama ben yine vems de kullanıyorum extra egt.
    Oil press ve Oil temp, oem sensorlerden veri alabilirsin fakat Fuel press için eğer aracında yoksa 0280101001 parca numaralı oem ürünü kullanabilirsin.

Vipec tune ettim. V88 e hayran kaldım diyebilirim çok güzel. Kendimi onda geliştirmek için şimdi golf ü elektronik gaz kelebeğine çeviriyorum
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende herzaman isimin arkadasındayım ve sorunları çözebilicek durumdayım bunu biliyorsun, sadece rotanın biraz ters olması ve ayar günü mekanik eksiklikler bir cok kez konustuk bunu, izmire gecerken ugrayacağım,

en azından dene yanıl dene yanıl beyin bozmadık dimi Telafi ederim merak etme, sen vagcomları unuttun dimi
    Sen herzaman işinin arkasındasın!
    Bunu hep söylüyorsun ancak Ben Sana yazılımı 20 Haziran 2010 senesinde yaptırdım.İstediğin ücreti peşin olarak verdim Senin açından herşey güzeldi yani.Bugün itibariyle 9 gün sonra tam 1 sene olacak.
    Bu zaman zarfında rotanda Benim hatırladığım, Azerbeycan'dan tut İzmir,Antalya vs yerler oldu.Denizli'nin Türkiye haritasında ki konumunu Sana anlatmam ukelalık olur sanırım.

Evet yazılım yapmaya geldiğin gün wg. kaçırıyor dedin,evc basınç tutamıyor dedin vs.
    Kendin wg. ile uğraştın ve hallettin o gün.
    Hiç gıkımı çıkarmadan en kısa zamanda mbc aldım,wg. değiştirdim.

O günden sonra ne değişti Abi?
    Bu hafta sonu geliyorum,işim çok bu ay sonu,yılbaşı geçmeden bitiririz,şubata kalmaz vs...

Abi herkesin işi işte yarım bıraktığın Benimkisi angaryamı geldi Sana?

Rolantide gezinme demi wg. den oldu?
    Araç geç çalışıyor diyorum önce enjektörleri kısamadım dedin sonra rolantide geziniyorsa geç çalışmasıda normaldir dedin.
    Kullandığımız enjektörde tüm dünyanın GT28 setupında kullandığı 630 cc enjektör,atla deve değil yani.İlk Benim aracımda kullanmadık.
    O2 sensör hatası veriyor dedim,yerini değiştir dedin değiştirdim,arızalıdır dedin yenisini aldım.Gene olmadı.
    Yazılımdan önce böyle bir hatada yoktu.

Hiç yoktan beyni bozmadım diyorsun ya,Beyni bozmayasın,bu işin pirisin diye Seni seçtik dimi Abi?O kadar para ödememin karşılığı beyni bozmamansa valla helal hoş olsun

Kablolar konusunda da inaki çok yoğunum,kargoya gidecek vaktim yok şu sıralar.En kısa zamanda gideceğim

Neyse konuyu dağıtmayayım özür dilerim Siz devam edin.
    Bu konuya nasıl olsa tefarruatlı bir şekilde devam ederiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada DBW lerde genelde kendi o2 sensorleri wideband oluyor, o yüzden onuda görebilirsin Vems 'de yada extra WB sensor bağlayabilirsin.
    EGT oem ecu lar o2 heater dan gösteriyor, ama ben yine vems de kullanıyorum extra egt.
    Oil press ve Oil temp, oem sensorlerden veri alabilirsin fakat Fuel press için eğer aracında yoksa 0280101001 parca numaralı oem ürünü kullanabilirsin.

Vipec tune ettim. V88 e hayran kaldım diyebilirim çok güzel. Kendimi onda geliştirmek için şimdi golf ü elektronik gaz kelebeğine çeviriyorum
    O zaman cok sensor almamiza gerek kalmicak.

Parca kodu icin tesekkurler AIM'den almayi dusunuyorum sensorleri uyumluluk acisindan, hemde baya ucuzlar.

Isallah bizimkiside bi mani cikmassa Vipec olucak bakalim, yarin dedigim gibi teslim suresi alicam, isallah 3-4 haftadan fazla degildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen herzaman işinin arkasındasın!
    Bunu hep söylüyorsun ancak Ben Sana yazılımı 20 Haziran 2010 senesinde yaptırdım.İstediğin ücreti peşin olarak verdim Senin açından herşey güzeldi yani.Bugün itibariyle 9 gün sonra tam 1 sene olacak.
    Bu zaman zarfında rotanda Benim hatırladığım, Azerbeycan'dan tut İzmir,Antalya vs yerler oldu.Denizli'nin Türkiye haritasında ki konumunu Sana anlatmam ukelalık olur sanırım.

Evet yazılım yapmaya geldiğin gün wg. kaçırıyor dedin,evc basınç tutamıyor dedin vs.
    Kendin wg. ile uğraştın ve hallettin o gün.
    Hiç gıkımı çıkarmadan en kısa zamanda mbc aldım,wg. değiştirdim.

O günden sonra ne değişti Abi?
    Bu hafta sonu geliyorum,işim çok bu ay sonu,yılbaşı geçmeden bitiririz,şubata kalmaz vs...

Abi herkesin işi işte yarım bıraktığın Benimkisi angaryamı geldi Sana?

Rolantide gezinme demi wg. den oldu?
    Araç geç çalışıyor diyorum önce enjektörleri kısamadım dedin sonra rolantide geziniyorsa geç çalışmasıda normaldir dedin.
    Kullandığımız enjektörde tüm dünyanın GT28 setupında kullandığı 630 cc enjektör,atla deve değil yani.İlk Benim aracımda kullanmadık.
    O2 sensör hatası veriyor dedim,yerini değiştir dedin değiştirdim,arızalıdır dedin yenisini aldım.Gene olmadı.
    Yazılımdan önce böyle bir hatada yoktu.

Hiç yoktan beyni bozmadım diyorsun ya,Beyni bozmayasın,bu işin pirisin diye Seni seçtik dimi Abi?O kadar para ödememin karşılığı beyni bozmamansa valla helal hoş olsun

Kablolar konusunda da inaki çok yoğunum,kargoya gidecek vaktim yok şu sıralar.En kısa zamanda gideceğim

Neyse konuyu dağıtmayayım özür dilerim Siz devam edin.
    Bu konuya nasıl olsa tefarruatlı bir şekilde devam ederiz.
    Bende 630cc enjektörlü GT28 li setuplı ilk senin arabanı yapmadım, seninle defalarca konustugumuz seyleri buradanda afise etmek istiyorsan sorun yok, msn konusma loglarını koyalım komple vakit harcamayalım. Hala işimin arkasındayım, hala gelip yaparım bundan yana bi sıkıntım derdim yok. Sen bana şöyle demiştinde ben böyle yapmıştımda bu şöyle olacaktıda felanda filanda bu muhabbetlerle ugrasasım yok inan.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman cok sensor almamiza gerek kalmicak.

Parca kodu icin tesekkurler AIM'den almayi dusunuyorum sensorleri uyumluluk acisindan, hemde baya ucuzlar.

Isallah bizimkiside bi mani cikmassa Vipec olucak bakalim, yarin dedigim gibi teslim suresi alicam, isallah 3-4 haftadan fazla degildir
    Buradan Amerika'ya göndermek ne kadar mantıklıdır bilemem ama hazır elimde V88 var. Yada dilersen Amerika içi sana uygun fiyatlı göndertebilirim. PNP harness da gönderebilirim. Bu arada Issam ile görüsüyoruz whatsapp dan felan, sen kayboldun, herhangi bir IM den ses ver müsait olunca.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buradan Amerika'ya göndermek ne kadar mantıklıdır bilemem ama hazır elimde V88 var. Yada dilersen Amerika içi sana uygun fiyatlı göndertebilirim. PNP harness da gönderebilirim. Bu arada Issam ile görüsüyoruz whatsapp dan felan, sen kayboldun, herhangi bir IM den ses ver müsait olunca.
    Ben kaybolmadim, sadece maille calisiyorum

Issam haber veriyor zaten bana, anlasmada gecerli onla yada benle konusman fark yapmiyor

Istedigin zaman mail at, ben her zaman burdayim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)