Konuyu takip ediyorumda.Benim de aracımda bi sorun var.Yüksek hızda full boostta uzun süre gidince basınç kesiyor araç.Motor kapatıp açınca düzeliyor.Neden olabilir?
Printable View
Konuyu takip ediyorumda.Benim de aracımda bi sorun var.Yüksek hızda full boostta uzun süre gidince basınç kesiyor araç.Motor kapatıp açınca düzeliyor.Neden olabilir?
Ertuğ yeni turbon,manifoldun hayırlı olsun istediğin sonuçları alırsın işallah;)
Emin senin Downpipe 60 devamıda 60 die biliyorum ben.Benimkide 70lik Dp orta susturucu sonrası egsozu 2ye ayırdık die 60 sağa sola giden her bir boruda 60lık..
vay anasını ii fark var yaa turbolar arası..Gerçi bizde Esp kapanmadıgı için gemi pervanesi taksan ne yazar gaza basdıgında gidemedikten sonra oda ayrı iş bizdemi punto alsak:D
@Team abi sol arka tekerde çivi var aklında olsun;)Emin bu arada intercooler az masrafla yapabilceğimiz son şey o yüzden bunu yapmdan MiToyu bırakmam:DBu arada coil moil alayım deme ne gerek var yaa coile para verilmez git onun yerine 2 tane pzero nero al,coolerı büyüt,diffizörünü boyat,içine geri vites ve sis lambası yaptır,iç döşemeni siyah yap:D
intercooler meselesini araştıralım birader o zaman. Lastik dışında dediklerini yapıcam, p nerolar piyasadan kalkmış yerine dragon gelecekmiş senin de aklında bulunsun, değiştireceğin zaman.
bugün biraz sıkıştırdım aracı viraj falan, bi terslik sezmedim ama ıslak havada performansından şüpheliyim arkadaki petlasların. A modunda araç full espde yemişim öyle yol tutuşu birader, D o önden kaya kaya kendini topluyo =)
A modda dijital Km olayını da gördüm.
Fatih o esp kapatma ya da minimuma indirme bence yazılım üzerinden yapılabilir, ayrıca QVde de benzer bir güvenlik yazılımı elektronik stabilite kontrolü olduğunu düşünüyorum. Tabi sırf turboyu değiştirmek bize işçiliği kargosu vergisi derken 4-5 bin liraya mal olur, buna bir de coilover masrafını eklesen, zaten o parayı kenara ayır git aralıkta elde kalan QVlerden al.
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=289
şöyle bir örnek de mevcut.
beyler aracı çıkardık. bi turbo saati kaldı hafta içi bi ara gidip onu taktırcaz.arac fena olmuş cidden custom garage ın ellerine saglık. ses fena cıkıyor vala hele turbo sesini bu denli subaru evo misali alıcagmı hiç düşünmüodum. ben beklerken gökhan aracla geldiğinde bu ses benim arabadanmı cıkıo die bi baktım. uzamalar daha bi farkedilir 2 ve 3 te ciddi uzuyor. ama bana ne lazım sayım. emin bide fatih lazım kalkış testi yapalım beyler cunku araba servis moduna girince dynoya cıkamadı sizle bi denesek.gokhan aracı servis moddan maslaktaki alfa romeo servisinde cıkarttırmış kelebek ayarını yaptırmış. birmotla bi işim kalmadı yani:D bana suan bi dyno işi lazım bi ara...
Kankacım hayırlı olsun güle güle kullan ;)
saol kardeşim. bu arada boru 70 lik yapıldı:D
deneriz, fatihin yazılımı atıldıktan sonra benim stock haliyle denemiştik 2. viteste çok açmıyordu ama 3-4te alıp götürüyordu 1-2 boy. Zaten 1-2 viteste sürekli espye falan düşmen lazım,eğer ona çözüm bulunduysa süper.
Dynoya girdiğinde de hata verecek yine sildirmen gerekecek, dynoya N modda giriyosun falan. Sen bizle dene duruma göre tatmin olursan bence dyno ile falan uğraşma derim. Yazılım atıldıktan sonra keşke dyno çıktısı alsalarmış.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle, sesi ve farkı merak ediyorum.
denemeyi bekliyorum soylediğin mantıklı kardeşim dynoya gerek kalmaz dedigin gibi, kısmetse video cekimini yapıcam kardeşim bu arada ses için paylaşımını yaparım.
Hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.Bi ara uğrada bakalım.
Ertuğ yakında roll videolarmız düşer heralde buraya:D
Bugun gökhan aradı bni dersteydim kitapçıktan bakamadım hangi sigortayı sökunce abs iptal oluo die dersten çıkıncada geç oldu..En iyisi rolle çıkmak bi deneyelim görelim 170lik nası bi canavar oluomuş:D
çok güzel olmuş kardeşimin arabası maşşallah .
Bugün biriyle karşılaştım.Adam bana 1.4 puntoyu turboladın mı turbo yoktu o arabada dedi :(