|
|
#1 | |||
B Serisi Vtec olarak TR/Avrupa marketinde genelde B16a2 versiyonu mevcut. Bu satılığa çıkardığım kapaklar B Serisinin Type R versiyonunun olup B16a2 den farklıdır.
*Daha büyük portlar(güç için .. oem fabrika çıkışlı portlanmış kapak) *çift subab yayları (daha fazla devir için) *subab açıları ve subablar (hafif subablar .. subab açıları ve dizaynından doğan daha fazla hava geçisi sağlanıyor.dolayısıyla bu da güç demek ) *Stage 1 diyebileceğimiz egzantrik seti B16B * EK9 Civic Type R * 185bhp B18C * DC2 Intgra Type R * 200bhp .. 2si de aynı kapağı taşıyor. Kapaklar sorunsuz ve kullanıma hazır şekildedir .. *B16B/B18C Kapak (dolu şekilde)(egzantrik dışında)= 1700TL *B16B/B18C Kapak (dolu şekilde + egzantrik seti +kasnak+vtec solenoid) = 2300TL *TypeR B16b / b18c Egzantrik Seti = 750TL 0533 86 21 333 0542 86 21 333 Listede olmayan diğer Honda ve Japon parçalarını sorunuz .. sales-japexpress@hotmail.com |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
kardes b18c kapak B18a1 ıntegra non vtec bloka dırek uygulanabılıyormu yoksa ayrıca bıseyler gereklı mı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Vtec yağlama kanalları açılıyor B18A2 bloğa ve distribütör beyin elektrik tesisatı gibi şeylerde elden geçiyor
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ufak bir kaç işlemle direk kullanabilrsin.. Elimdeki kapağın birinde LSVTEC-B20VTEC için gereken işlemler de yapılmış durumda .. al tak şeklinde .. gereken aparatı dahil..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kapaklar güzel de fiyatlar yüksek
![]() tabi hakkıdır hakkı degildir bilemiyorum ama mesela sahibinden.com 'da bu hafta b16a2 kapak dolu şekilde(egzantrik hariç) 1000 tl'ye satıldı. hatta 2 ay ilan durdu sonra satıldı. bir de kıbrıstan buraya getirilme maliyeti de bilmiyorum baya vardır heralde. konu hakkında aydınlatmanız mümkün mü acaba ? __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
o sekılde fıyat ne olur pm alabılırmıym
|
|
|
|
|
|
#7 | |
b16a2 kapak da var elimde .. diger ilanlara bakarsan dolusu 940TL .. (egzantrik dahil) insanlar b16a2 kapaklarina upgrade olsun diye 750TL ye TYPE R Egzantrik aliyor.. hesabini oyle yapin artik .. b16a/a2 kapak ile TYPE R kapaklar arasindaki farklari acik olarak belirttigimi saniyorum.. Herhangi bir honda 4 silindir kapagi +140TL kargo ücreti ile kapıya teslim yapabiliyorum. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
tamam o zaman. konuyla ilgili PM attım. zaten yaptıgım motorla ilgili fotografları çektim yakında paylaşacam tüm işleri.
icabında vtec'e geceriz bi aksilik olmazsa. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#9 |
|
P.M ler cevaplandı ..
TR`de stoklanmış ITR Egzantrik Seti var .. Zaman ve Kargo ücreti açısından kazançlı bir alışveriş yapabilirsiniz .. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 1991 honda integra ls/vtec typeR
|
fuat merhaba abim ben izmirden murat abin bu ıtr egzanterik ler stage 1 diye geciyor dimi bana özelden bir fiyat atarmısın rica etsem
__________________________________ I LOVE İNTEGRA İNTEGRA LS/VTEC TYPE R |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Fuat bana b18 kapak için resimlerini atarmısın vede kapaktaki parçaların durumları nasıl subap lastiği subap falan gerekiyormu.?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Subab lastiği de bloktan sökülen her kapaktan .. ve oturmuş her kapaktan değişilmesinde yarar vardır.. __________________________________ Japanese Express INC / Cyprus Aftermarket & Used JDM Parts 0533 86 21 333 0542 86 21 333 ` sales-japexpress@hotmail.com ` http://techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=65 |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1998 Honda CİVİC 1.6 VTİ
|
b16 a2 bloka b16b veya b18c1 kapak uyarmı uyarsa fark nasıl olur bir acıklama yaparsan görüselim
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Evet uyar kardesım ... nasıl olur derken .. ? güçten bahsediyorsan ..basit modlarla 185-190hp olur
__________________________________ Japanese Express INC / Cyprus Aftermarket & Used JDM Parts 0533 86 21 333 0542 86 21 333 ` sales-japexpress@hotmail.com ` http://techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=65 |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: çok yakıN
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: E36 325i coupe
|
İntegra b18a2 motora ne takılabilir maliyet ve gerekenlerin listesini alabilirmiyi pm olarak?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |