|
|
#1 | |||
Karisik parcalar ...
-B16a Direksiyon pompasi EK - EG -B16a Sarj Dinamosu OBD1-2 -B16a Klima Kompresoru - -B16a Klima kompresor baglanti demiri -B16a Piston + Kol seti -B16a Mars dinamosu m/t -b16a emme manifoldu -b16a distributor OBD2 -b16a EK Klima Radyator -b16a enjektorler obd1 240cc -b16a benzin rayi ve regulator -b16a Sensorler- MAP - TPS - IACV(rolanti motoru) - IAT - O2 (oxygen) -b16a hiz sensoru VSS devami gelecek .. tekliflere acigim.. Devamm .. -K20a / B16 / D16crx = şanzıman karışıklar (şanzıman kabları .. rulmanlar ..dişliler .. karşılıklı gruplar .. difransiyel .. sekromenç .. geçici vs ..) (not:k20 ve b16 da 1-2 sekromenc geçici mevcut değildir.) -K20a jdm Emme Manifoldları *PRC -K20a jdm Gaz Kelebeği -K20a sensörler .. dinamolar vs .. sorunuz.. -EP3 Type R JDM kadran * -DC2 Type R kadran * eg * ek uyumlu -EG civic a/t jdm kadran * -EF civic a/t jdm kadran * -EK civic a/t jdm kadran * -EK civic aigbagsiz 3kol direksiyon 96spec -EK civic Direksiyon airbag ver. -EG civic hatch kapı açma kolları (sağ+sol dış ve iç mevcut) -Honda ..bütün şase ve motorlar için motor kulağı ve takoz vs..sorunuz.. -EG B Serisi swap tüm motor kulak takımı (yağlı şanzıman) -EF B Serisi swap tüm motor kulak takımı (kablolu şanzıman) -EK B Serisi swap tüm motor kulak takımı (yağlı şanzıman) -b16 timing kasnak tarafı plastik korumalar vs krank kasnağı üzeri plastik korumalar -EG civic siR Oem arka stoplar -EK civic 96-98 OEM arka stop -EK9 TypeR 97 OEM arka stop -Ek9 TypeR 97 OEM ön farlar -EK9 TypeR 97 OEM ön tampon eki -EK9 TypeR 97 OEM plakalık arka -EK9 TypeR 97 OEM 15" jant seti -EK9 Type R 99-00 ful araba içi motor vs. tesisat ve sigorta kutuları vs.. ECU -DC2 Type R 96 OBD2 ful araba içi motor vs..tesisat ve sigorta kutusu ECU ..(EG civic uyumlu .. Karbüratörden Enjeksiyona geçecek EG 92-95 civiclere ideal) -EK9 Recaro Koltuklar (kırmızı cok temız 9/10 condition) -EVO9 Recaro Koltuklar (siyah zeminli) -EVO8 Recaro koltuk (mavi siyah .tek sol taraf) -Toyota MR-S koltuk (alcak spor dizayn..resim ekleyceğim) -H22A kapaklar .. D16 .. D15b vtec .. non-vtec kapaklar -B18A LS vtec full conversion kit A dan Z ye .. -B18A OBD1 kapak -B20B - Z OBD2 kapak (b18a/b uyumlu) -D15b dual carb (çift karbüratör full emme manifoldu ve karbüratörler) -D Serisi CVT ve düz A/T şanzımanlar -S2000 AP1 önfar seti - -Cooper S 02-05 ve 05+ önfar seti -STI 01-02 model far seti (siyah zemin yuvarlak farlı versiyon.) -EK Hatch arka spoiler (OEM standard EK3 Hatcback) -EVO 7-9 Arka spoiler (OEM standard evo8 çıkışlı) . . . devamı gelicek .. teklifler devam etsin.. Son Düzenleyen DC2-R; 25-09-2010 01:23. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Fuatım tabiki b16a direksiyon pompasını/kasnağı vs.vs. alırım. Bendekinin kasnağını değiştirdim senin gönderdiğin ile ama yinede bi yedek olsun elimde. Fiyat ne istersin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Patron bizim sensörler için pazarlık etmedik son iki kalem bizi anlatıyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: HONDA CİVİC EK
|
ek9 recaro koltuklar için bi resim ve fiyat alabilirmiyim.tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: !!!!!!
|
usta mesajlarıma cevap yazarsan sevinirim
__________________________________ -AYDOĞDU GARAGE- -Mapped by chare- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '90 Sedan Civic
|
evo8 recaro tek
fiyat alabilirmiyim? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Direksiyon için pm ve resim alabilirmiyim rica etsem
__________________________________ Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Audi
|
recarolar ıcın resım ve fıyat lutfen
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
ep3 jdm göstergenin resmi var mı ? ve fiyatı
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
vti kadranı var mı ? kırmızı tabanlı ? fiyat ?
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
fuatcım uzun bir bekleyişden sonra dc2 itr jantlarım geldi bugün trgy dc5 recaroları almaya gitmese onları da göremeyeceğiz orda 10 günden beri bekliyormuş.
dc5 itr leride bekliyorum ![]() Not: Artık yazabilirim...Fuat'ı bana herkes soruyor, bu adam güvenilir mi, parça gönderiyor mu diye? kimi dedi üçkağıtçı kimi dedi yalan söylüyor, yok arkadaşlar asla fuattan kaynaklanan bi durum değil, sorun kıbrıs postanesinde, 2 ayda 2 adet jant zor geldi (yok greve giriyorlar, yok jantlar orda bekletiliyor falan filan), diğer 2 si 1 haftada felan gelmişti. yani işin özeti fuattan kesinlikle güvenerek mal alabilirsiniz, ki ben almaya devam ediyorum hayırlı işler fuatcım |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
b16 şanzuman ve b16 şanzuman kovanı
acil gerekli ikiside msj yazarsanız memnun olurum.del sol şanzumanı istemiyoruz. __________________________________ , |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:13 ::::

şuan hiç sorun yok kasnağı yeniledim ama ne olur ne olmaz.