|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar dün İzmir Auto Fuarında bu 2 araç arası kaldım. 2 side full paketi olan (komple cam tavan ve 1.6 benzin) modelleri arasından bir seçim yapmak istiyorum. Sanırım 2 side aynı motoru kullanıyor. 1.6 136hp. Yakıt ekonomisinde çok çok iddialılar. Şehir içi 9 lt yi geçmeyeceğini belirtiyorlar (10 lt olsun varsın sorun değil).
Bu 2 model hakkında geniş bilgisi olan veya öneri yapabilecek arkadaşlarımın fikrine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Her 2 sininde verilen fiyatı yaklaşık 61.000tl dahada pazarlık yaparız diorlar. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
parça kalitelerinde, donanımlarında bi değişiklik olacağını sanmıyorum. İkiside aynı gibi sadece kasasını beğendiğimi alırım bence ix35 daha iyi duruyo gibi:|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bakim masrafi ve 2. Eli onemli benim icin. Bunun yaninda ix35 deri koltuklu
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Görsellik herkese göre değişir ama bence ix35 daha şık bir tasarıma sahip. 2. el konusunda ise kia'nın biraz daha önünde seyrediyor. aşağı yukarı kullanılan malzemeler aynı ancak ix35'de bir çıt daha üst seviyede malzeme durumu.
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bence sportage daha kolay satılabilir çünkü geçmişi olan bir araba ix35 daha yeni herkes önyargılı yaklaşabilir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Evet arkadaşlar satış danışmanı olur, galerici olur, hali hazırda kullanıcı olabilir. Yokmu fikri olan araçlar hakkında
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: i-30
|
abi vtec sedan hyundai de çalısıyor zaten direk görüşünü yazmış
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Bence kianın tipi daha güzel gibi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bende sportage i daha güzel buluyorum tasarım oalrak.Diğer yönlerden yorum yapmaya gerek yok ,ikiside aynı araç zaten.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: NoN
|
ben olsam beyaz cam tavan ix35 alırdım daha güzel ve yenilikçi bir kasası var. son kasa sportage lerin tipi hiç hoşuma gitmedi çin malı cherry jiplere benzetiyorum kasalarını
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |