ankarada 307 HDi varsa deneyelim :) :)
Printable View
ankarada 307 HDi varsa deneyelim :) :)
dostum kim geçti söylede bilelim :) kim ne derse ona cvp vereceksen ben diyim focusa atmışsındır 5 boy :)
:) 307 aldı hocam cok rahat bır sekılde hıc sıkmadan focus cok hantal bır arac hıc bır sekılde sansı yok 307'ye karşı
başlığa baktım sonucu öğrenmeden 307 demiştim:D
Partner yokmuş orda :D,
307 diyoruz tabikide kalkışta focuslar çok hantal jetta gibi birde orjınalından buyuk jant varsa.
Istanbuldaysaniz benim Bravo ile denemek isterim gercekten...
307nin ağırlığı 1250 diye biliyorum focus'ta 1260 kalan motor özellikleri aynı tork beygir vs.
O araçda sıkıntı vardır focus uzunda geçer pejoyu
focus hangi kasa ? Kurum temizliği öneriyorum :D
bende focusun şanzumanı daha iyi diye biliyorum + olarak hava emiş sistemi de kat kat iyi. Eşit şartlarda focus geçer diye düşünüyordum. Benim traktör 4'te 170 yapıyor sizinki iyi gidiyormuş.Ayrıca benim araçta 1270kg standart hali, focusta o civarlarda olması lazım.
110luk diesel Era'm var benim aracıda geçer mi acaba pejo?
Teknik verileri nedir_?
600-700 metre ne demek ya. ? focus hiç basmasa rölantide beklese 307 3.vitese attıgında 700 metre gitmiş olur mu ki bırak basarken bu mesafeyi açmayı...?
Bir çok aynı motorlu araçla denedim 3.vitesten itibaren geçmeye başlıyor focus.
uzunda max speed de focus çok rahat geçer hafif meyilde 220 leri görüyor makina.
4. viteste 180 görmenin mantığını anlamadım :) ufak bir değişiklikle 4. viteste 220'de görülür..