ahahaha :D
konuyu boradan guncelledık yıne focusa geldı :D
Gercekten sınıfında bu aracı gececek arac gormedım ben çok ıyı yapmıslar bır chıp tunıng ıle cıldırır makına ama pekde gerek yok :)
Printable View
4 vites dislisinimi degistirdin 180 cok idddali bir rakam disli oranini degistirmeden ayni viteste yapacagi max hiz degisirmi?bizde 307 ile cok bastik 600 mt hic bizaman atamadik focusa yaklasik 100 boydan bahsediyosun
arkadas playstation ı kapamayı unutmus .hala niye muhatap oluyorsunuz :D
:) sen oynamaya devam et ;)
Bir çok kısı aracı kullanarak 4.vıteste 180 km hıza ulastı aracta hıc bır sekılde oynama yok..
bunu 1,6 100 hp 306 da yapıyor . çok sasırılacak bı durum degıl
Focusun 307 ye geçilmesi hem de arada 400 - 500m gibi bir rakam olması inandırıcı değil. Video çekilp koyulur ona göre yorum yapılır, bu işler lafla olmaz. Bizde de Focus Titanium TDCİ var. İsterseniz deneyebiliriz.
Bide bizde Focus 2 1.6 benzinli 4 te 180 yapıyordu dizel bi araba nasıl yapsın.
aynı motorlu yakın ağırlıktaki benzer bir araca nasıl olurda 600 metre fark atabiliyosunuz?boş şeyler yazmayalım arkadaşım.600 metre demek 100 boy demek.focusa en fazla 10 boy atarsın....ayrıca focusun sedan olması top speed de bir avantajdır...
bide 3 e atmışsın ve 600 metre..
yalan söylüyosun falan demiyorum ama 60-70 metre attım desen tamam olur derim ama 600 metre çok abartı olmamışmı?demek istediğini anladım mübalağa yapmıssın fakat yanlış bilgi vermemek lazım diye düşünüyorum 4 boysa 4 boy...;)
75 hp grande punto aracim var , 180 km hıza ulaştiginizda bnm kıçı kırık aracima bile 400 metre fark atabileceginizi sanmiyorum.
saygılar.
Focus' anahtarı kontağa takmışmıydı bu 700 metre fark atılırken?
valla hatırı sayılır bir zaman 109 luk focus sürdüm.focus öyle dediğiniz gibi 307 den 400 metre falan yiyecek kadar hantal bir araç değil bence.
4.vites olayına takılmayın 1.3 cdti astra ile 4.vites kesici 170 km
Ben chipli halimle bile focustan cekiniyorum. Focus gercekten iyi yuruyeni olan bir arac, oyle 307 den boylar boyu yemesi mumkun degil...
Benim bravo ile focus arasında farkettiğim birkaç farklılık Bravo 1500 devirden sonra ok gibi fırlıyor ama 3500 den sonra bittim diye bağırıyor , focus ise kesinlikle bravoda ki torq patlamasını yaşatmıyor ama yüksek devirlerde daha istekli :)
Bu işte bir sıkıntı olduğu kanaatindeyim. Ya focus 110luk değil (yada bir sorunu var) yada 307 stock değil. Zira ben 110luk focusa chip atınca rollinge 1.8t passatı alıyordum (150-160'a kadar). Daha sonra azda turboyla oynadım, chip filtre egsozlu 106 gti rollde zor tutunuyordu hatta tutunamıyordu ve açıkcası stockken bile yanıma yanaşan 307 hdi olmadı. Şu anda 90lık var gene yazılımlı yaklaşık 115 hp falan aldım.110luğu geçiyorum fakat öyle ahım şahım bir yürüyüşü yok haliyle.
Antalya tarafına yolunuz düşerse bi deneyelim derim.
citroen c4 focusu geçiyor.motorlar aynı,ağırlık farkı sanırım.307 de hafifse geçer aynı motor sonucta
boşuna denemeyin , sonuç belli gibi :)
çipli bravo vs 307
ımzada yazan kırmızı 150 hp ıse zaten denemeye gerek yok :D
cipi kim yaptı
307 ic dis yikayincada fenaa gidiyo ozamanda cipli focusa 600 700 atiyo