tamam panpa bayramdan sonra daha iyi olur bende tenekeleri hallderim...
Printable View
tamam panpa bayramdan sonra daha iyi olur bende tenekeleri hallderim...
bende egzantrikleri hallederim bayram dönüşü :P
Ya şimdi anlamadığım nokta bu RC mi çok hızlı RS mi yavaş.
orasını elledik 2 boy aldık,inceden dokunduk 3 boy aldık,cila çektik 4 boy aldık deniliyor.
ama gel görki iş denemeye gelince herkes aynı yerinde sayıyor.
yoksa RC lerdemi hızlandı 5 er 6 şar boy?
saglıklı bakımlı rc ler yurumeye basladı ztn inanılmaz farkların oldugu araçlar degil video gelse görsek daha ii olur aslnda masallah bu arada
şimdi şöle diyim timng yaptık rc ye ayar için yolda 5 kez denedik en son ayar tamam dedik ve denediğimizde 1 1,5 boy felan fark vardı ama 5 bitrmeye yakın yaklaşıyruz baya..önler bi teneke olursa filtereyide hks mantar yaptıkmı tamamdır allahın izniyle...
Bayram sonrasi bu halde kendime olcu alabilecegm bi aracla deneyip sonrasinda kapak posih + timing le rc nin ne kadar hzlandgina bakcaz. Sonrasinda egzantrk ne kadar degistrir rc de gorcez ins
direk satarım diyosun yani kanka:):)sen ginede bi pim at bakım fiyata kanka...
Ne uğraşıyorsunuz orayı taşla burayı taşla filtre egzoz vs :D
206 nos vs m3 e46 smg - YouTube (nitro) hahaha çok gaddar gördüm kendimi :)
Trafik olduğu için tünelimden geliyorsunuz 5. in sonunda
O yüzden biraz yaklaşılması normal
Videolardan net görürsün arkama yapışıyorsunuz veya yarım şeridime giriyorsunuz ben hep aynadan görüyorum
Yanlış anlamayın yani trafik vardı mecbur giriyorsunuz peşime veya yarım şeridime
Yoksa 5. viteste fark sabit olur
Aracın çok ciğerli maşallah
Fakat trafik çok vardı mecbur arkama dalıyordunuz peş peşe gitmek zorunda kaldınız ...
Filtren kötü - 17 jantlar var
Hepsi dezavantaj inşallah bu işlemleri halledersen tekrar deneriz bakalım geçebilcekmisin ne kadar almışız güzel bir veri bankası oldu
ahm nin ellerine sağlık bomba oldu :D
ahm performansss ellerine sağlık ahmet kaan ikilisi ucurcak beni vallaa:):)
Yalnız konuyu açan emre_ nickli arkadaşı telefonla aramıştık
Ne olur demiştik VE RS geçer demişti
Burda oyunu RC ye kullanmış
Bu nasıl bir çelişki emre bey :D:D
İbo ben hep aynı şeyi söylemeye çalışıyorum. RS ler 8 boy hızlandı 10 boy aldı diyip birbirlerine kaldırıyorlardı tabii haliyle anlayamıyorduk hangisi gerçekten ne kadar hızlandı. Başka araçlarla denemeler yapıldıkça RS lerin hiç de öyle 8 boy 10 boy hızlandığını göremedik.
Ben hala söylüyorum gidin BA typeR ile deneyin. Kaça kadar tutunacaksınız ve sonrasında 240 a kadar kaç boy yiyeceksiniz. Ben diyorum ki 240 a kadar temiz 10 boyu olacak. Hatta 15 boy. Kaldı ki BA nın hemen hemen aynı setupında SKN ile ben denediğimde de birebir olmasa da benzer sonuçlar olmuştu.
Bu da bizim tezlerimizi kuvvetlendiriyor. Bugünkü stock dediğimiz RS ler ile bizim zamanımızdaki stock dediğimiz RS ler arasında max 2 boy oynar. Öyle 6-7 boylar oynamaz.
Bora emmi sizlerdeki zamana göre 2-3 boy hızlıyızdır
8-10 boy hızlandı RS ler diyen kim ? :)
bende anlamıyorum valla.
ben ankarada gerçekten saglam yuruyen içi komple sökük,15 jantlı,fılıtreli,yazılımlı, kısa şanzumanlı RC ile bu şekilde yürüyordum.
Clio RS Vs. 206 RC - Car Videos on StreetFire
eğer soylenıldıgı gibi 1.5 boy fark varsa VE rs le. benım denedıgım speclerdeki bir RC baya baya geçer VE yi.
SS rs le boluda denedık nasıl yurudugunu gorduk. o zamanlar 172 hp yım dıye bas bas bagırıyodu okan.VE rs e sen nasıl 182 hp sın dıyordu. sonradan ıkısıde 192 HP oldular. 20 hp kafadan 4-5 boy eder. yani benim denedıgım speclerdeki bir RC yi 4-5 boy gecmelerı gerekırken 17 jantlı-tam kılosunda olan bir RC ile aralarında 1.5 boy oluyor.
yc çıkar ve yi geçer ,ve çıkar ss le yürür , ss çıkar yc yi geçer ,ve kb yi parçalar , kb gider ss le yürür . tam kör dövüşüne döndü.
artık rs videolarına yorum yapamıyorum.kafa karıştı.
hiçmi yok istanbulda fhe type-r , s2000 çıkın deneyinde bakalım durumlar nasıl.
ruh sağlığımız bozuldu. acaba bu gun hangi rs hangi rs i geçecek diye düşünmekten.