sadece böle düşünyom:beuj::Dacep nolur....
Printable View
neyse abi bayram sonrası görüşürüz;)
atarı geri cevirmem biliyosun panpa aracı okumya başladım dün selcuk gördü çıkmadan önce aracı okudum üfledim:):)ama bayramdan sonra daha kaliteli bi deneme yaparız...
sıkıntı yok abi bende en son vtc ile denemiştim o zamndan sonra yağlar deişti filtre değişti. Giderimiz ne durumda bilemiyorum:) Ama babadan onay geçerse 2-3 güne ilan açarım:) işte bunun için:D
1993 Mitsubishi Pajero 3.0 V6 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 60954576
RC i fazla abartmış konu sahibi sanırım
Batu senle bi deneyelim :D
İzmit'e kadar gelirseniz uğrayın çayımı için :D
evet bayram sonrası mantıklı hem eksiklerimizi halledelim..
ama söleyim ev bu noktadan cok ileri giderse bende yapacaklarımı yapmadan denemem:D birde herhez burdayken sorayım benim ortada orjinal susturucu duruyo çok sıkarmı söksemmi?
panpa ben yapıcaklarımı sen bilyosun önlere bi teneke arakalr sökük bide yazılım hks mantar filtre senin bişey yapmana gerek yok bunlar zaten sende var onun için gerek yok :):)
cap var bide agırlık kanks:)ama bnm bu kasnagı ben anlamadım:):):):)çaktırma...
% 7 payım olur panpa:):)
kanka msn de ıyısınde ,forumda hıc anlasamıyoruz:)
ben ne dıyorum sen ne dıyosun.
Bende kısa varda bendeki kısa sendekı 45 yanakla aynı hesaba gelıyo.
Rc de 4,6 kısa var.
1.5 boy arkandan gelen rc yazılım ve 15 jantla seni geçer.
işte ss 172 hp yım derken benle yuruyodu.sonra sız 192 hp oldunuz.
En az 4-5 boy hızlı olmanız gerekırken neden rc ıle sonuc boyle oluyor.
Neyse bu ısın ıcınden cıkamıcam sanırım:D
Ben oyumu cliosportve nin aracından yana kullandım ,
İbrahimin rc vs rs için yazdıklarının tamamına katılıyorum,Borada güzel özetlemiş..
Sağlıklı giden bir arabadan bir boy daha alabilmek nekadar zordur bilen bilir bilmeyen kendi bilir kendi çalar kendi oynar :D
İbrahimin Tıc Rs ile zamanında decat+cai li s2k denemişti 2 de 60-65 gibi bastılar 180 e kadar kafaburun gittiler... ..Son dönemde okuduklarımıza bakarak O günden buyana typerlar,rs ler ,rc ler 5 er boy hızlandıysa ve s2k lar yerinde sayıyosa sizin s2k ları çok geçmeniz lazım..Deneyin gençler görelim er meydanını:hahaha:
Valla iynn İbo'ya her yazdığı için harfiyen katılmakla beraber araçlara maşallah diyorum
EV RC İbrahim senin kasnaktan sonraki ilk denemen mi ? Kaç derece adv verdiniz senteden ?
Selçuk 3 boy bile değildir. 2 boy ya vardır ya yoktur. O da port polishten ve hadi belki benim kabul etmediğim ama sizin ısrar ettiğiniz Türkiye' de sözüm ona artan benzin kalitesindendir :rolleyes: Bu arada belirteyim sizin bugün bulamadığınız 100 Oktanı o zaman biz RS lerde kullanıyorduk çünkü o zamanlar Shell 100 oktan satıyordu :icon_tup:
8-10 boy hızlandılar diyen kim demişsin. Bak çok sevdiğin ve her denemede arabasını kıstas alıp soluğu yanında aldığın sevgili kankan Okan benim EB RS 0-200 konuma ne yazmış :rolleyes: ;
Yani bu ne demek biliyor musun? 0 dan 180 km ye kadar 3 saniyeyi hesapla bakalım sence kaç boy yapacak :) Eh madem bugün Okanın ve senin kullandığınız RS ler stock ve hemen hemen yan yanalar nereden geldi bu 8-10 boyluk fark? :rolleyes:
Bak zamanında çok iyi hatırlarım bizim Utku U RS i ile EZN ile deniyor. EZN yi eski sahibi Engin kullanıyor. Yani sürücü kiloları hemen hemen eşit. Arada 5 kg anca oynar. Sonucu soruyorum Utku 180 e kadar kafa burun sonra EZN kıçına tekme yemiş gibi uzayıp gidiyor diyor :) Ben daha sonra EZN bendeyken sizin stock king dediğiniz ve neredeyse gırtlak yüklü RS lerle yanyana yürüyen Okanla deniyorum. Vtec üstü teke tek bastığımızda 190-200km lere kadar Okan sağ kapımda geliyor. 200 den itibaren 240 a kadar arada temiz 10 boy fark oluyor. Hele hele 2 ye 2 olarak sürücü kilolarını eşitlediğimiz zaman sonuç tam bir fiyasko oluyor :) Okan 150 km yi yanımda göremiyor. Sonuç 20 boya yakın oluyor.
E şimdi nerde bu Okanın bahsettiği 8-10 boyluk iyileşme? :) İşte İbonun da, Kadir üstadın da ve benim de anlatmaya çalıştığımız olay budur. Aslında öyle bir iyileşme yok. Bunun da en iyi kanıtı başka araçlarla yaptığınız denemeler :)
Haa ne zaman gider BA TypeR ayarında bir rakiple dener ve 240 a kadar 2-3 boy gerisinden yürürsünüz o zaman hepimiz deriz ki bu RS ler gerçekten çok hızlanmışlar. Ama inan bana ben hiç zannetmiyorum ki bugün CVK bile BA nın 240 a kadar 2-3 boy gerisinde kalabilsin. Eğer öyle olsaydı Kadir üstad enayilik etmişti White RS e o kadar emek ve para harcamakla. O da yağı, suyu, filtreyi değişir, bujileri temizler gevşeyen civataları sıkar 8 boy kafadan alırdı :D
Şimdi anlatabilmişizdir umarım kendimizi :)
RS lerde eskiye göre bi hızlanma bende göremedim belki çok az vardır.
rc yürüyor :D