daha önce denediniz galiba çok emin konuşuyosunuz
Printable View
tehlikenin farkındamısınız 5000cc :eek:
ferrari vs vti ?
xSoS
Otomobil: Yok
SL 500 (1990-94) & Clio RS
--------------------------------------------------------------------------------
Selamun aleykum ,
Birbirinden farkli arabalar oldugunu biliyoruz , ancak. RS gelince kapistirmayi planliyoruz. SL 500 bende ve motoru cok iyi durumda. Her konuda yorum yaparsaniz cok sevinirim. Kalkis , uzun yol. Cook iddalastikda.
SL 500 (1990-94) & Clio RS
Tesekkurler.
Ciddi ciddi birde tartismiyor muyuz..
Herşeyi geçtimde SL500 le clio rs i kıyaslayıp birde 4 lere 5 lere kadar beraber gider diyenler acaba hangi hayal dünyasında yaşıyolar :D
2003 SL320 long vs 306 gti yapmıştık zamanında kumburgazda. Sl 320de 3 kişiyiz birde:) Sonuç kalkar kalkmaz sl320 ufaktan kafa gösterdi. Kalkış hantallığından sonra tabiri caizse ışınlanmıştık merso ile
bayram namazına gıdeydın
aşk bazen
5.0 arabaya binipde 2.0 aracı aceba gecebilirmiyim demektr:p:D
Merco tutundugu an RS'in hic sansi yok...
545 var hantal agır kötü ve sadece 333 hp,hertürlü gti rs vs ile denerim..poke spec on
arkadaşın galiba sahibindende kılio ares ilanı var :D
O kasa sl ler en sorunsuz merco olarak bilinir ve,
Eskiden mercedes daha iyidi.
Simdi adamin kizi oluyor ve bi araba yapcam 10numara olucak
Akabinde Bmw grup A da yarisabilmek icin efsaneye donusucek ///M serisinin startini verir.
Derken benzine zam ve 70dakika icinde real madrid osasuna karsinda 6gol bulur
clio rs m5 demi tokatlıyomuş vooow:D
zaten endeks olarak öndeyse yenebilir dedim yener demedim. 200 e kadar dememin sebebi birçok videoda 200 e kadar manyak gibi hızlanıyor cliolar sonra yavaslamaya başlıyor 240 larda bitmeye başlıyor. sl bu motorla 150 de kendını yenı yenı toplar 200 e doğru geçer sonra yardıra yardıra geçer gider ışınlanır gibi dusundum tabı tamemen varsayım. ayrıca hatamı da duzelteyım sl düşündüğümden daha hafifmiş .1900 e yakın kg si.ben 2ton gibi sanıyordum.
2 aracın endeksi şu:
sl 500 : 159,8 HP/ton
clio rs : 156,8 HP/ton 'muş
buna göre velhasıl kelam sl anasını ağlatır rs in :)