|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: JETTA
|
cumartesi öğlene doğru avrupa yakasında toplanıp bir kaç deneme yapacagız. gelmek isteyen olursa haber etsin.
ARAÇLAR jetta tsi 170 audi a3 tsi sline. hybrid turbo, yazılım, orta susturucu iptal,custom son susturucu golf gt revo, forge dump valve , K&N panel filtre linea t-jet stok 206 gti kat iptali, carub son susturucu 206 RC emme gaz kelbeği portpolish, custom filtre, egzoz, tıming 3.20d e46 163 ps yazılım, filtre, egr iptali bravo mjet 105 (Power Upgrade -> 150 hp +) Son Düzenleyen Arasts61; 12-11-2011 00:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
golf
a3 206 jetta linea derim ben
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
![]() bide benim specleri ben öyle demiyorum ama stock olduğuna inanmayanlar uydurmuş olabilir ayrıca kule gergisi, angel ve ledli stopları unutmayalım ![]() almancılara fena bilendi benim araba nerde görse sesi değişiyor
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 08-11-2011 22:07. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
kardeşim baskı var acayip . programı öğlene doğru ittiriyorlar tutamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Golf
|
.Beygire katkısı yok uzun lafın kısası. Ama iridyum buji var ordan artı 20 gelirse 230 at gücü olurum
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
206 gti da m3 motoru swaplamış diyola bilemedim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Banada oyle geliyor 3. vites bitmeden yakalarım ben onu. Yakalayamazsan araba pazarına beraber gidelim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: audi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
walla ben çocuk koltugunu bile sökmeye korkuyorum
![]() hatundan korkmayan mı var bu devirde yawww ![]() stepne , arka koltuk kafalıgı vs sök. çocukların oyuncaklarını da kömürlüğe kaldır |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: audi
|
Hahaha bende gelmeden sunrof'u mekanizmasiyla sokturem diyordumda yagmur falan yagarsa mantara baglamayak
![]() ![]() Saka bir yana cuma aksami 18 lerden 16 lara gecebilirsem benim adima iyi olucak kisin 3 ay boyunca kar lastiklerimle beraber 16 jantlarimi kullaniyorum ve yuksek hizlarda ciddi farkettigini dusunuyorum 18 lere gore ![]() Ama degistiremesemde 18 lerede hizliyim
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
aracının 172 ps civarlarında olduguna benden başka kimse inanmaz haberin olsun |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
abi abartmayın benim arabayı ya görende bişi sancak yürümesi gerektiği gibi yürüyen bi gti
ah bide sanrooffum olmasaydı iyyidi
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
istanbuldamı oluyor
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
206 gti'm için ufak çaplı bi yükleme düşünüyorum eğer cumartesiye yetiştirebilirsem onunla yetiştiremessem 65 hp lik dizel cliomla geleceğim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |