alper sen dağıtırdın ort.sana göre araç yoktu be.bana görede yoktu.hepsinin beygiri çok.sadece seyrettim.
Printable View
alper sen dağıtırdın ort.sana göre araç yoktu be.bana görede yoktu.hepsinin beygiri çok.sadece seyrettim.
Gelen herkese teşekkürler. Güzel oldu. 206 gti ile ilk denemelerde 2-3 viteslerde araç misfire oldu ortalığı dumana boğduk yürüyemedik. Sağlıklı yürüdüğümde CRUEL in dediği, gibi kafaburun. 206 gti gayet güzel hızlanıyor, tebrikler.
çok güzel muhabbet oldu arkadaşlarla tanışmaktan çok mutlu olduk, en kısa zamanda yineleyelim :) bu arada hepsi benim arabadan korktu kimse sıkmadı :)
gelen herkese teşekkürler. istanbul maceramız çok eğlenceli oldu. çok kaliteli insanlarla tanışma imkanımız oldu. beklediğimden çok daha iyi geçti diyebilirm. en çok da zzzıtarbaks:D muhabbetlerinden hoşlandım.
aynısının tıpkısını ankarada yaparız umarım. istanbuldan gelmek isteyen olur mu acaba:D:hahaha:
Biz bir ara arkadaşlarla ankaraya Cenk abiyi görmeye bi de kavurma yemeye gelicez haber ederiz Özgür ama söyliim 5 boydan az olursa gelmem.
sustum sustum buyuksun abi:):)