| Anket Sonuçlarını Göster: Suv? | |||
| Grand Cherokee |
|
15 | 25.00% |
| Land Cruiser Prado |
|
10 | 16.67% |
| Touareg |
|
34 | 56.67% |
| XC90 |
|
1 | 1.67% |
| Oylayanlar: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]() |
2012 Jeep Grand Cherokee 3.0 241hp CRD
2012 Toyota Land Cruiser Prado 173hp 3.0 D4D 2012 Volkswagen Touareg 3.0 245hp TDI 2012 Volvo XC90 2.4 200hp D5 Sizce bu arazi araçları arasından hangisi tercih edilmeli? Fiyat olarak hemen hemen hepsi birbirine yakın siz Ne dersiniz? Daha çok günlük şehiriçi kullanımda olacak araç,yakıt çok önemli değil ama konfor,donanım,performans özellikle güvenlik ve yüksek olduğundan dolayı yolda/virajda denge açısından ne diyorsunuz? Yeni Grand Cherokee'ler nasıldır özellikle onu merak ediyorum,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ![]() ![]() Grand Cherokee ![]() Prado ![]() Touareg ![]() XC90
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI Son Düzenleyen ahmetbaha-drs; 13-11-2011 22:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tasarımından dolayı ben jeep diyorum
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
kendim alicak olsam boyle bir liste olsa onumde vw secerim .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
Touareg kullanmıs bırı olarak cok memnun kaldıgım bı arac,konfor oalrak cok ıyı performans olarakta ama dıer araclar arasında da 2. sırada volvo ıyıdır dıe dusnuyorum
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: vectra b/508sw
|
xc90 ı direk elerim. tıkırtılar olsun eskiyen tasarımı olsun bir volvo sever olarak bana artık yeter dedirten bir araba.
prado Türkiye için mantıklı bir tercih olmaz. touareg ve grand cherokee arasında kalırdım. grand cherokee etkileyici bir araba. tercihim ondan yana olur. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
cherokee de ben hıc sevemedım cok sert bı arac bence
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() evoque pahalımı kacar ? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Xc kasa degisicek,GC nin motoru yeni deneniyor ve yeni kasa...
Prado cokkkk saglam ama arazi odakli... Toureg Alnan kalitesi-konforu ve guvenilirligi var... Evoque ucuz... |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Evoque'un en fullu dahi baya ucuz bu araçlardan,inceledim çok güzel,karizmatik bir araç ama bagaj hacmi ufak ve ne hikmetse dizelini şuan için Türkiye'ye getirmiyorlar. Grand Cherokee'yi merak ediyorum açıkçası,Prado-T-reg hakkında az çok bilgim var ama bakalım.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
dızelı var sahıbınden de rangenın
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
241hp dir motoru yanlış bilgi girilmiş. Arazide G.Cherokee ve Land dışındakiler sınıfta kalır. Neredeyse tüm arazi araçlarının bulunduğu bir konvoyda yolda kalmayan son iki araç bunlardı. G.Cherokee ve Land arasında ise ciddi fiyat farkı var. G.cherokee için bütün bayilerde test araçları mevcut, gidip deneyebilirsin istediğin zaman.
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
2012 Motor Trend SUV of the Year Competition - YouTube
vw ıle range burdan fıkır verır belkı __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
bu araç asfalttan çıkıcakmı yani arazide dolaşıcakmı ? eğer öyle bi durum varsa prado tercih edilmeli cadede boy göstericek pikniğe filan gidildiğinde eylenilcek ise wv touareg olurdu benim tercihim.
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]() |
Arazide çok dolaşmayacak yani,genelde şehiriçi ,uzun yolda ve yazın bozuk yollarda kullanılacak o kadar. __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bu araçlar arasında kesinlikle VW
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Şehir içi sık kullanılcaksa ilk tercihim dolu bir Bmw X3 olurdu
harika motor çok az yakıt tüketimi çok iyi konfor 2.el riski çok daha az bla bla.. X3 iyidir olmadı Q5.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
bu listede sevmesem de cherokee alırdım gerçi eski nesilin yol tutuşu inanılmaz kötüydü 2000 modeller falan bu ne alemde bilemiyorum..
ama tahmini 100.000euro lara cayenne dizel, x5/x6 2010 model.. ml mercedes 2011 model alınabilir.. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: -Jetta 1.6 FSI 115bg comfortline 2007-
|
*VW
*Volvo *cherokee *toyoo __________________________________ Jetta FSI 2007 Comfortline siyah![]() 34 AS00 34 |
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
İşte bende eskilerin yol tutuşundan dolayı yenilerinkini merak ediyorum açıkçası, Yok 2.el olmayacak sıfır km. __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |