özgür abiye diyorum yürümez yürümüyor diyordu jettasına
Printable View
Jetta dizel cordobayi gectimi??Aman allahim jetta valla korkutmaya basladi beni yaw:)
Araçlari 2 şer kişi denedik
ben teke tek denemeleri kendime baz alırım !
4.vitesin sonlarında Jetta beni geçmeye başlıyor
arabam full toplu
filtre headers eksoz spec
jetta 170 iyi bildigim bir araba
1 sene önce abimde vardi ama bizimki bu kadar iyi gitmiyordu(duz vitesti) :)
arkadaşlar benim cordaba ya basmaya kıyamadım neden dersenıiz 180 km sonuna gelince turbo korumaya alıyor 180 e kadar jetda arkamda 4 den 5 atdıgım an benım turbo eks oluyor tabi şöyle bir sey daha vardı 4 bın devırı hiç geçmedim desem yerıdir gaz pedalına korkarak gıdıklayarak bastım ayagım tabanı hiç görmedi180 den sonra jetda benı gecıyor yapacak bir sey yokmalum masallah jetdaya mertcan ın araba yada masallah ıyı yuruyor gercekten en kısa zamanda ayarlarımı yapıp tetrarını isterim bu sefer gectı gecıldı muhabbetıne girerim ona gore hazırlanın derım:D:D
gelenlere teşekkurler. güzel zevkli denemeler oldu. görkem sana launch yapacaktım yaw:D
istanbula geldiğinizde bende sizle denemek isterim jetta 2.0 tdi aracımla .
:D canın saolsun abi gene buluşur görüşürüz nası olsa ,,,dün gecenin kameramanı olarak bencede güzel bi geceydi,,,denemeler birbirine yakın ve çekişmeli olduğundan keyifliydi,,,jetta nın uzunu üzücü oldu :) mertcanında dsg yi aratmayan vites atışları keyifliydi :p :D
videoları ekledim.
diğer araçlardaki durumları bildiğim kadarıyla yazdım.
gelenlere tekrar teşekkurler.
murat usta ile asıl denememizi 2 hafta sonra yapacagız. bu sefer aracında bazı sıkıntılar oldu..
özgür abi naptn araca yaf vti geçmeler fln:D geldiğinde bence tekrar deneyelim biz:D