video bekliyoruz o zaman.. clio yürür...
Printable View
video bekliyoruz o zaman.. clio yürür...
clio yürür gerçekten stock-stock yürürleri sıkıntısızsa yürür. 1.6 Clio sport'la ies 2de basmıştık 3ün sonlarında clio 1 boy önde sonlara doğru 2.5 3 boyla bitiriyor. video'da daha iyi anlaşılır umarım.
arkadaşlar sonunda dün akşam denedik iesle slio sportu tam sağlıklı olmadı denediğimiz yerde club şahinciler vardı onlarda basıyolardı bize salça oldular kaza atlattık 2 kere önümüze çıktılar. Sonundada polis geldi dağıldık. Önce vtec 2 denedi iki tane bende iesle denedim. sonrasında vtec 2 ile deneyecektik ama olmadı. 1 de 30 ta bastık, sonrasında 2 de 60 yaptık ikisindede clio bastıgı andan itibaren ayırmaya başlıyo. videolar suanda facebookta ordan nasıl alabilirim başka yere yoksa direk face linkimi koyuyum.
Burda 2 vtec 2 roll yaptı önde olanda headers-düz boru-filtre-eksoz var diğerinde sadece son susturucu var.
34 TM 7138 - 38 HF 962 Roll - YouTube
Burdada ieste filtre var bende clio zırr stock+ 15 jant var.
Clio Sport - Civic 1.6 ies - YouTube
Sport hakkaten iyi gidiyor. Stock Ies le kafa burun gitmeme rağmen sport bana 1.5 boy koyarak gitmişti. Maşallah demiştim.
Ewet orasıda var. Zaten ilk videoya ben vites kaçırdım onun haricinde hiç geriye düşmedim ha şöyle bişe var en fazla 170 i gördük ben hiç 5 e atamadım sürekli önümüze biyerden arabalar çıktı.ies 4 te nasıl yürüyo farkı kapatırmı bilmiyorum ama sonuçlar böyleydi. Diğer videodaki geçilen vtec 2 denediğim iesle başa baş gidiyomuş denemişler. ben onlarlada denemek istiyodum ama olmadı bugün yada en kısa zamanda tekrar deniycez inş. Ama tahmin ettiğim gibi oldu clionun gidişi. Filtre eksoz yapınca daha güzel olucak inş.
Son surati senden düsük ies seni neden gecebilsinki?
Sen devir kesiciye girmedikten sonra seni gecemez
stock ıes asla clıo sportu gecemez ıkısınede uzun sure bındım kullandım ıes hala kuzenımde var hıc bır sekılde kafa bıle cıkaramaz ıes bakımlarını duzenlı bobınlerı ateslemesı yerınde bı sport açar yurur gıder gıder dahada gıder yanı :)
sportun geçeceğini söylemiştik zaten ikiaraçta sağlıklı olduktan sonra ies asla clio sporta tutunamaz
eee bu 1.6ies hangi arabaları geçiyor o zaman 1.6 8 valflerimi :D
:D ya işte öylede hani clioyuda çoğu kimse bilmiyor ve herkes geçerim gözüyle bakıyordu. olay bu oldu iyide oldu. Vtec 2 le nolacak onada bakıcaz.
1.6 rxt 92 hp ... ( bosch soğuk bujiler + filtre kiti ) 14 jantla .... 1.6 ies le yürüdük geçen hafta onda 17 bbs jant olmasına rağmen kafa kafaya olmuştu sonuç..