|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Bildiginiz uzere eski aracim can type-R pert oldu ve alkolden dolayi kaskodan parasini alamadigim icim bir suredir arabasizim. Çok sukur simdi maddi problemleri hallettik sayilir. Onumuzdeki ay icerisinde yeni bir arac almayi dusunuyorum. Cabrio guclu ve de mekanlarda vs. prestiji yuksek bir arac istiyorum. Aklimda E46 M3 Cabrio ve S2000 var. S2000 yakit vergi vs. yonunden her ne kadar cok mantikli olsada bir yandan da butun masraflarina ragmen m3 sicak geliyor bmw farki sonucta fakat tek korkum motoru; internette sandik motorlu veya sonradan motoru yapilmis bir suru m3 var. Allah korusun hic beklenmedik zamanda m3'un motorunda bir problem olursa eger; hondadaki gibi bmw ye motor yaptirmak bana hic sicak gelmiyor fakat malum sandik motorun fiyati da bi araba parasi
Bu defa alacagim araca 4-5 yil binmeyi dusunuyorum. S2000 olursa muhtemelen 2009 model dusuk km'li olacak m3 olursa da malum en yenisi 2003-2004 model bildiginiz uzere km'leri de bayaa bi fazla. Ufak bir not duseyim alacagim araca yaz/kış gunluk binecegim ve artik sanayide vs. arabayla ugrasak hic vaktim yok jant yay egzoz vs gibi ufak capli degisiklikler haricinde sadece benzin koyup binmek istiyorum. Butun bunlari goz onunde bulundurursak sizce en mantikli secim hangisi olacaktir ? Vereceginiz cevaplar icin simdider tesekkur ederim.. MERT __________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
s2000 ve m3 bindiğimiz araçlar ve bildiğimiz araçlar.
bikere e46 m3 cabrio ile s2k kıyase bile edilmemeli.s2k araba olarak anılmamalı onun yanında.s2k iç malzemesi berbat heryerinden saçma sapan sesler gelen gelmiyosa bile 1-2 ser kasiste gelmeye aday cabrio vti dir.ne komfor ne yol tutuş ne frenaj ne performans ne prestij olarak m3 cabrio ile kıyaslanmaz.sadece daha ucuzdur maliytsizdir. vs vs. bende hondacıyım kardeşim yanlış anlama.bende s2k seviyorum ve 1 senedir adam gibi araba arıyorum.ama bide gerçekler var.s2k nereeeee m3 cabrio nere.hele hele sürekli binicem diyosan asla s2k ya yanaşma.yani typer gibi sanma.typer onun yanında arabadır herşeyiyle. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
__________________________________ Yıl 1937. Atatürk çok hasta, doktorlar "gitmeniz intihar" diyorlar ama O "hayır" diyor; "halkın morali bozulur bugün kutlamalar olacak." |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
s2k copmus haberımız yok
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
S2000 bence.
Mekan prestiji testinde donanımhaber S2000 e 8.4, M3 e ise 9.1 vermiş. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Type R S2000 yanında araba olmuş vay bee. Sürüş dinamiği olsun yol tutuş olsun Type R S2000 in yanına yaklaşamaz. S2000 evet çok rahat değildir içi dardır cart curt ama o direksiyona oturdun mu başka bir dünyadır. M3 S2000 e göre çok daha konforludur kalitelidir daha hızlıdır ama S2K kadar agresif değildir. Doğru düzgününü bulursan bakımları aksatmazsan temiz bakarsan motoruna bişey olmaz. Bu tip arabalarda bakım çok önemlidir gerçekten.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
imkan varsa tabiki bmw...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
ben s2k derdım zevk ama sadece daha tarz bı arac bence cabrıo olmasıda da + ya
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bmw alda mert yedek parça vs çok para 320 gibi degil
m3 sonuçta iyi paras2000 al temizinden bi müddet bin satınca güzel 320d cabrio alırsın.bide hondadan anlıyosun sonuçta yabancı degilsin. m3 ile s2000 kıyaslanmaz bana görede
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: yok
|
tork fakırı bır aracta nasıl bır agresıflık olabılır s2k 286 lık m3 kadar bıle agresıf degıl bence kesınlıkle fanatıklık yapmıyorum
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CupRa
|
Mert bence direk 320d cabrio al.
__________________________________ ---BTU cupra---
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechWorks
|
Ben s2k dan yana tercihimi kullanirdim. Gunluk kullanacagin icin km yapacaksin. Yakit avantaji, yedek parca ve bakim maliyetleri ve aftermarket parca rahatligi yuzunden s2k en guzel secenek bence. Filtre egsozdan sonra yol tutusa kasip cok zevkli bir arac yapabilirsin. Son Düzenleyen Maxiboost; 20-11-2011 10:53. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Fiyat konusunda s2k önde o gercek ama Antalya'da trafik nasıldır bilmiyorum,S2k ile İstanbul gibi bir yerde her gün sürmek bence tamamen intihar olur.
İçi fazla dar köprü trafiginde vs kaldıgınız an yandıgınız an (: (: Bana göre yakıt,parca fiyatı konuları dısında s2k,m3 cabrioya rakip olamaz.(Gündelik sürüs icin) Performansda zaten s2k bir cok setup örnegi var,after market parcası cok fazla kafanda ne fantezi varsa uygulayabilirsin ( :Şahsi fikrim ise full opsiyonlu,smg bir m3 olur. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
kesinlikle m3
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
pistten bahsediyor millet typer s2000leri pistlerde deliyor ozaman git typer al
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
m3 madem bulmak skıntı demişsin temiz olarak. peki ci olmazmı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
parayı veren dudugu calar .. temızı var m3 lerın yok oyle bırsey
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |