|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ASTRA 1.3 CDTI
|
arkadaşlar yakın zamanda 2007 model opel astra 1.3 cdti easytronic aracımı satıp;
2010-2011 VOLVO S40 1.6 D Dynamic + Premium Edition mecbur manuel yada 2011 CITROEN C5 1.6 e-HDi otomatik vites almayı düşünüyorum... öncelikle kullananlar, görenler duyanlar, sevenler sevmeyenler bi yorum ve bilgi paylaşımında bulunurlarsa sevinirim.. maksimum 65 Bin TL ye çıkmayı düşünüyorum.. otomatik olmak şartı ile farklı seçeneklerde sunabilirsiniz... şimdiden teşekkürler ... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
2sinide kullandım, volvo çok kaliteli ama benim tercihim C5 olurdu, daha oturaklı ve güzel
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
C5 diyorum volvonun yüzü eskidi
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
kesinlikle c5 mümkünse led gündüz farlı olanından
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: i-30
|
bravo - ceed - i30 - lancia delta - megane hb/coupe - jetta - leon - corolla - yeni c4
hatta bunların çoğunun 0 ını bile alablirsin 65bin e __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
S40 ı çok seviyorum ama bu son 2 senede fiyatları çok arttı sanki o kadar para verilmez diye düşünüyorum.
C5 ![]() Octavia Elegance 1.6 TDİ DSG de olabilir ( 60,000TL ) Jetta yada superb nin boşuda olabilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
C5 e-hdi mcp kullandım. Bir kere yol ve rüzgar sesinde oldukça başarılı bir araç. Oturuş pozisyonu olarak C4'ten daha iyi ve koltukları çok güzel sarıyor. start stop da bence başarılıydı. Motor elbette çok performanslı değil 1.5tonu yine de fena hareket ettirmiyor. Süspansiyonlar oldukça yumuşak o yüzden s virajlarda çabuk salınıma giriyor. Asla bir Passat veya Mondeo gibi rijit dönemiyor.
MCP şanzıman fena değil ancak ilk iki viteste ve dip gazdaki vites değişimlerinde öne gidip geliyorsunuz. Onun dışında gayet keyifli... Kapı içlerinde kullanılan malzemelerde soyulmalar olabiliyor. Manuellerin bir kısmında volan değişenler oldu. __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
![]() bu arada citroen servisiyiz diye demiyorum C5 güzel araç şaka bi yana özellikle konfor ve yalıtım açısında çok çok başarılı Mcp lerde herhangibir kronik sorun bulunmuyor.... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
s40 ın dengi c4 tür citroende ,,, aynı paraya bi sınıf daha üstünü alabiliyorsam onu alırım...yani c5
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
eğer bu iki seçenek arasından seçim yapmak gerekirse segment üstünlüğünden dolayı c5'i seçerdim. kasa olarak s40'tan daha heybetli ve alımlı olduğunu düşünüyorum. s40 yüz eskitti artık. fakat c5'in arka koltuk tavan mesafesinin alçak olduğunu da unutmayın. 407-c5 kıyaslandığında c5'in arka koltuk tavan mesafesi ciddi anlamda alçak.
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
s40 eskidi,kasa değiştirecek ve çok pahalı
ford mondeo trend ile c5in donanımına bak.tatmin ederse seni mondeo 1,6 tdci daha iyi olacaktır. ama öyle sert olmasına gerek yok,konfor takılıyorum,80 yerine 90la viraj dönmek umrumda değil diyorsan ozaman c5 al gitsin düşünme. tabii birde 53,000 liralık laguna var ki donanım olarak da en dolusu yada 65e yine bayaa dolu latitude.laguna iyidir ama latitude mondeo ayarında bir sürüşe sahip değildir, c5e alternatif olarak düşünülebilir ve 2. eli c5ten hızlı olacaktır
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz Son Düzenleyen initial-D; 24-11-2011 07:43. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vectra b/508sw
|
s40 i kokten kaldiracaklar diye biliyorum.
c5 inceledim, kullanmadim ama onun kardesini (508) kullandim ve kullaniyorumda. s40 in wagonunuda 5 sene kullandim. ic hacim olarak c5 daha genis. s40 in radyo/klima kumandalari zamanla soyulabiliyor. her ne kadar volvo s40 i d sinifi olarak gorsede bence degil, c sinifina daha yakin s40. motor zaten ayni motor. s40 lar simdi d2 koduyla c5teki ayni motoru kullaniyor. e-hdi motorda yeterli bir motor. illa otomatik dusunuyorsaniz d sinifinda o fiyatlarda bence 2 araba alinasi. 508 ve c5. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
bencede C5.2 gün kullandım test aracını konforu,yol tutuşu ve yakıt tüketimi çok iyiydi.star&stop özelliğide var.ist trafiğinde c5 otomatik doğru bi tercih olacaktır
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
C5 in otomatiğini test etme şansım oldu ve hiç hoşuma gitmedi bu şanzıman ve performansı çok törpülüyor , geçişlerde kararsız kalıyor...Bizde c5 in manueli var , manuel vitesli c5 tavsiye ederim.Zira performansı otomatik vitesten daha etkileyici...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: vts II
|
407 gt line
__________________________________ Alta düştüm diye üzülme, üste çıktım diye sevinme.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|