bakacazz artık .... sans oda
Printable View
bmw önde olur 3sonuna kadar anca tutunur civic sonra ztn göremez:)
1.4 is sahibi olarak sonucu ve videoları bekliyorum :)
su hondacıların yürek yemesine hastayım :) sabah bi yurek atıyorlar sora alayına atar :D e36 e46dan daha iyi gidiyor. lpg li denmis bi dugmeye basıp benzinde denenir herhalde sahibinin lpgde deniyecegini sanmıyorum.e36 nın motoru ne kadar saglıklıdır bilinmez kac senelik arac ama duzgun bakıldıysa civic ancak 100 e kadar kafa kafaya gider.
e46 ya borayla 100e kadar tutunmuştum, 1.4 is le bora da denk araçlar, seninkide muhtemelen iyi ihtimalle o şekilde olur, 3 te hacim konuşuyor :) 150 'ye kadar tutunabilecegini sanmıyorum.
bence cok sacma 1 karsilastirma olmus e36 sonucta d segmenti 1 arac ve 1350 kg kusur agirligi var 1.4is 1.6ies gibi araclar agirliktan cok kazaniyor hafif olduklari icin soyle dusunun 2.0 litre accord ile 1.4is kalksa ne olur ?accord toparlanana kadar civic biraz onde olur heralde doluysa
Ne zaman sıkıyorsunuz ?
forumda daha oncede cok konusulan bi konuydu vti bile 200lerde bmwnin karsisinda tutunamiyor.. bakalim sizin 1.4 nasil gidecek :)
birde derler ki ; ''ne kadar iteklersen itekle, gecemezsin 3.18i fitenkle'' :D
iyi ayarlanmış bir afr ile bu setuplarda d14 baya yürür;)
BMW ağırlık vs olmasına rağmen 6 silindir 24 valf olması var ayrıca tork fazla 1.4 es hafif ama tork fazla değil 100 e kadar basa bas olabilir ama 110 dan sonra BMW hep onde olacak
bmw nın torku o kasaya gore cokta sayılmaz 190nm cıvıc 117