|
|
#1 | |||
![]() |
ibiza cupra ve ibiza sport yani şu pd130dedikleri araç hakkında bildigimiz bilmedigimiz nelerdir mesela ben dış görünüş dışındaki farkları bilmiyorumd motoru olsun ic mekanı olsun yürüyeni vs bi farkı varmı birbirinden birileri yardım edebilir mi bu konuda bana?
BÜTÇEEMDE 35000 TL YE KADAR ÇIKABİLİRİM __________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() Son Düzenleyen YuSuFJaN_K; 26-11-2011 10:37. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JETTA
|
http://www.fastestlaps.com/cars/seat...cupra_tdi.html
http://www.fastestlaps.com/cars/seat...tdi_sport.html türkiye'dekiler bu versiyonlar mı? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading..
|
kurtbil görünce yazar
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
enjektörler, turbo ve intercooler farklı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
cupra 160 sport 130 orjınalde farklılıklarıda yukardakıler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
turboları farklı, emme manifoldları farklı , enjektörleri aynı, intercooler farklı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
içindede çok farkılıkılar var direksiyonunundan koltuklarına dışında tamponlarından stoplarına kadar farklı
uykum geldi fazlasıda var ama yazamadım gözler gidiyor![]() ![]()
Son Düzenleyen dark; 26-11-2011 01:04. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
Enjektörleride farklı 2.0 tdi quatro a3 le ve 2.5 tdi 4 motion passat ile aynı enjektörleri kullanıyor cupralar
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
enjektörler aynı arkadaşlar. turbo farklı intercooler farklı filtre sistemi ve emme manifoldu farklı. şanzıman oranları farklı. cupranın şanzımanı sporttan daha kısa. sıkıştırmaları farklı. ( biri 19 biri 19.5 )bunlar kimyasal farkları.
fiziksel farkları ise ön arka cupra tampon iç R logolu koltuklar r logolu direksiyon ve vites topuzu ve kadran rengi. stock turbo ile yapılan işlemlerde kısa şanzıman ve daha fazla soguk hava sayesinde cupra daha hızlı oluyor. turbo büyütme işine girdiginiz takdirde ise roller değişiyor. takılacak büyük turbo intercooler dp egzoz ve setupa uygun yazılım ile 250-260 hp arası güçler mümkün. egzantrik ve daha agresif bir yazılımla 300 hplere yaklaşıyor. daha fazlasını isterseniz de enjektör işine girmek şart. bazı mesajlarda enjektör farklı yazılmış ama ben şase numaralarından girerek sorgulattıgım için emin konuşuyorum enjektörleri aynı. böyle bir araç düşünüyorsanız da aracım satılık. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Enjektörlerin yedek parça kodu bile aynı beyler.
Motor olarak farklılıklarını yazdık zaten
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
enjektör konusunda ben çok hassasım özellikle adanalı arkadaşlar bilirler. bu sebeple cok saglam bir abimize sistemde şase numarası sorgulatarak enjektör kodlarına baktık. aynı oldugunu kesinlikle idda ederim yani
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
[QUOTE=douu;2807068]enjektörler aynı arkadaşlar. turbo farklı intercooler farklı filtre sistemi ve emme manifoldu farklı. şanzıman oranları farklı. cupranın şanzımanı sporttan daha kısa. sıkıştırmaları farklı. ( biri 19 biri 19.5 )bunlar kimyasal farkları.
fiziksel farkları ise ön arka cupra tampon iç R logolu koltuklar r logolu direksiyon ve vites topuzu ve kadran rengi. stock turbo ile yapılan işlemlerde kısa şanzıman ve daha fazla soguk hava sayesinde cupra daha hızlı oluyor. turbo büyütme işine girdiginiz takdirde ise roller değişiyor. takılacak büyük turbo intercooler dp egzoz ve setupa uygun yazılım ile 250-260 hp arası güçler mümkün. egzantrik ve daha agresif bir yazılımla 300 hplere yaklaşıyor. daha fazlasını isterseniz de enjektör işine girmek şart. bazı mesajlarda enjektör farklı yazılmış ama ben şase numaralarından girerek sorgulattıgım için emin konuşuyorum enjektörleri aynı. dodo zamanında mehmet abının enjektorlerı cupranın kı ıle degıstırmek ıstemıstık fıyat alırken farklı oldugunu ogrenmıstık hatta sonradan yapmıs da olabılır mehmet abı |
|
|
|
|
|
#15 | ||||
![]() |
![]() beklemekteyim Can abiyi ![]() teşekkürler peki aradaki fiyat farkı değer mi ? ![]()
araba düşünüyorum senin aracında favorilerimde zaten genel olarakta bu yüzden açtım konuyu hem farklılıklarını görmek hemde gidiş olarak ne gibi bi farkı olur diye ? hangisini yüklediğimizde daha sağlam oluyo peki bide yukardada yazdıgım gibi FİYAT FARKINA DEĞER Mİ cupra yada sport?
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yokki
|
![]() 160lık cupra ![]() 130luk ıbıza arasındaki farkı görüyosun görünüş olarak yürüründede baya fark var enjektörler farklı diyolar ama alakası yok farklı ne kadar yazsakta insanlar dvmlı bu konu üzerinde tartısıyolar ben en yakın zmnda enjektörlerin fotosunu cekip buraya koyucam . cupranın şanzımanı sporttan daha kısa.. bu olayda cok doğru __________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kafamda baya şeyler oturmaya başladı
peki asıl meselem hangisini daha güzel ve sorunsuz yürütürüz ?örnek olarak 2 tane sport 1 tane cupra koyacagım ilan olarak 1) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...054926/detay/# 2) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3687185/detay/ 3) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3611217/detay/ ilk ilan doğukan abinin aracı onu biliyoruzda mesela onunla cupra arasındaki fiyat farkı gibi
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() Son Düzenleyen YuSuFJaN_K; 26-11-2011 10:28. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MeGaNe CoUPe..:)
|
Kardesim fiyat farkına deger tabii ki de,yoksa alanlar neden o paraları vermşler cupraya herkes sport alırdı
orjinal veya yapılı farketmez tipi cupranın cok hoş ufak detayları da cabası,ayrıca örnek canlı şahit oldugum için soyluyorum izmirde ki siyah av plaka cupra ne typer,ne s2000 dinliyo ufak dokunuslarla bence bi daha düşünün
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
dedigim gibi kimsenin aracına bir yorumum olamaz tabi ancak benim istedigim rakama bakarak cupra ile kıyaslama yaptıgın zaman mesela minimum 7-8 bin lira oynuyor arada. benim şu anda cupradan tek farkım iç mekanım mesela. iç mekan farkı içinde 7-8 bin lira çok para
![]() yükledikten sonraki saglamlık için net birşey söylemeyim de youtube streetfire vimeo vs. bütün sitelerde video arattıgın zaman en hardcore modifikasyonların pd130 makinalara yapıldıgını göreceksin. tamamen aynı güçlerde cupra ve fr aynı hızdan rollinge başaladıgı zaman 200 lü hızlara kadar 1 boy civarı cupra öne cıksada 200 km hızdan sonra fr arkadan yıldırım gibi gelecektir ![]() yani cupra donanım olarak falan cidden güzel iç mekan falan daha nezih ama minimum 7 bin lira fark ( o da felegin cemberinden geçmiş bir cupra ) deger mi biraz daha ciddi düşünmek gerekir. benim aracım niteliginde motor saglıgı ve temizlige sahip olan bir cupra aracımdan minimum 11 bin lira kadar pahalı. bu noktada karar tamamen sana kalıyor yani. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|