Fırsatın varsa kardesim git Adanada ki arkadasın aracına bi bin,ondan sonra gel seni misafir edelim av cupraya bin ondan sonra diğer araclara karsı görüşünü bu konuda bildirirsin ;)
Printable View
Fırsatın varsa kardesim git Adanada ki arkadasın aracına bi bin,ondan sonra gel seni misafir edelim av cupraya bin ondan sonra diğer araclara karsı görüşünü bu konuda bildirirsin ;)
ıkı aracta tanıdıklarımız aracları zaten bu ılanlar dısında baska arac yok zaten toplasan 3 5 tane
aynen sanzuman olarak 130lukların sanzumanlar daha ıı ama sole bısı var 130 luk olanlar da cupra parcaları alıp onları guncellıyo onun bence cupra herzman ıyıdır dıe dusunuyorum.zten daha da yukluceksen cuprada bıyere kadar:D
cupraların orjinallerinden de mercekli far cıkmaz. görsel farkları yazayım. ön arka tampon ve jant. içinin farkları da koltuklar direksiyon vites topuzu ve kadran rengi. aynı paraları harcayınca öyle 30-40 hp gibi de bir fark olmaz.
yusufcan koydugun ilanlardan birincisi benim aracım. 2.si cok sevdigim bir abim olan varol abimin aracı. 3.sü ise şöyle söyleyim sahibinden.com'da aracın sag tarafı haşat halde 17 bin liraya ilanı vardı. gerisini sen hesap et.
dou anteptekı nasıl varmı bılgın
Bende Pd mı yenı aldım sayılır cok memnum parcaları topluyorum,
Ama dersenkı bende cuprayı tercıh ederım.. daha farklı duryor sankı hosuma gıdyor benım aractan..
gorsel olarak bende cupra tampon ön,orjınal merceklı farlar var tek eksıgım stop ve arka tampon..
gercı sole bısıyde var uygun bı pd130 alıp cupra alıcagın parayı motora harcasan guzel bısı de olur bence
ankara-adana-izmir-ankara :D biraz kasar gibi beni sanki görüş için :D
o sarı hakkında zaten pek hoş şeyler duymamıştım :)
stock araca o fiyat fazla değil mi peki :o
çok tehlikeli şeyler olur gibime geliyor :D
nerden biliyosun denemediğimi mesela 2260 cuprayada ıbızayada takılmış halde bi cok insanla denedim mesela örnek dr ecu fast alper bey kahverengi olan arac bi sor sorustur denediğimizde sonuc ne oluyomuş ama cok isterim denemek dersen buyur gel izmire deneyelim :icon_tup:
aynen benım arabayı herkes cupra sanıyor arkayada cupra yazısı yapmıslar nıyeyse:D
ama yurumeyık :D:D
pekı bısı sorucam su anda tr dekı en donanımlı herseyı ıle olan cupra ılk sahıbı hakan sımdı kı sahıbı dark kardesımın aracı mı??
zaten sole bısı su anda cupra almak ısteyen bırı alamaz :D yok pıyasada cok ıyı para verılırse ancak kullananlar satabılır:D
biliyorum kardesim mübalağa yaptım zaten,shero nickli arkadasa söyle aracının detaylı resim ve videolarını göndersin sana o da yeterli olur zaten gelmene gerek kalmaz :) bide o arada ki para farkını pd130 u yukleyerek kullanırım super olur :D falan gibi bi dusunce yanlış olur öyle bi dunya olsaydı ülke olarak 106 gti alırdık 15 er milyara 50,100,200 milyarlık harcama yapıp ferrariye kadar işin ucunu dayatırdık :p demek istediğim olay bu araba her yönden daha üstünmüş ki fiyatı yuksek bi farkı var yani alabilen cuprayı tercih etmiş alamayan pd 130 u bu kadar basit.. yani sen 35000 tl paranın 25000 ini pd130 a vermek yerine tamamını cuprada kullan sonra ugrasma,eminim ki pd130 u anlatan arkadaslarda araba alcakları zaman butceleri biraz daha yukarda olabilseydi cuprayı tercih ederlerdi,dürüst olmak lazım ;)
bosuna yormayın kendınızı zaten alamk ıstıosada cupra yok satılık D:
kimsede yanlıs anlamasın benim arabam satılık deyil bi zmnlar satılıktı .
gökhan arkadaşına destek olmak tarzında konuşuyosun. araç alacagım zaman 30 bin lira bütçem vardı ve cupra da alabilirdim. ama ben fr aldım. güzel yorumlarını kendine sakla bence ;)
ha bu arada pd tdi makinalarla kimse bizim kadar haşır neşir deildir bence. sırf adanada 10 adet pd tdi araç var.
Ben mantık cercevesinde konusuyorum,arkadasıma destek olmama ihtiyacı yok zaten cok özel bi aracı var şahin pazarlamıyoz burda,aylardır satmaya calışıp her fırsatta dile getiren ben değilim guzel fikirlerimi bilgi sahibi olmayan arkadaslarla paylaşıyorum,kendime saklıcak olsaydım forumda takılmazdım ;)
kardesim boşver sen cupra ıbızayı burası karısıyo:))) mami abiyi ara 130luk golf var suan kandır elinden al:))) 4 kapı fr kadar gideri var:):))hahaha
yusufjan kardesim bu kadar konustuktan sonra bu 2 aractan 1 ini almazsan yaktım seni hahah :D
amortisörleri odun gibi bütün çukurları hissediyo. onun dışında güzel araç. cupra,sport fark etmez temizi olsun yeter ikiside alınabilir. cupranın içi güzel.
ankaradakı cupra tdı ın alındıgındakı donanım farkı 312mm lık orjınal frenlerın opsıyonel olarka gelen seat sport (ap racing) 4 pıstonlu kalıper ve disklerle degıstırılmesı.Onun dısında bır farklılık yok.