2012 fiyatlarini baz alirsak 15 binden az, tabi su anda sabit kur uyguluyorlar. Bu arada bu klasmandaki arabalara sifirindan fazla fiyat cekenlere selam ediyorum
Printable View
2012 fiyatlarini baz alirsak 15 binden az, tabi su anda sabit kur uyguluyorlar. Bu arada bu klasmandaki arabalara sifirindan fazla fiyat cekenlere selam ediyorum
Polo sıkıntılıymış duyduguma göre ama ikiside bayide su an sorunsuz olcak hangisi renkden dolayi roccoya kayiyorum biraz ama
Pololarda okudugum 1 2 yerde piston segman kanallarında sorun cıkıyo diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim yag sıkıntısı çekenler oldu 1 kişide motor yapıldı gecen ay sanırsam bi forumda. Bende Sciroccodan yanayım hem görünüş hem performans var bence gayet yeterli bu segment için.
umutckr bana tanıdık geldi ya sen uyc bizim umutmusun hamsici :D
rocco varken poloya bakmazdım bıle
cam tavan vs gibi ağar donanımlar konuşlurken kesinlikle üst segmentte olan rocco seçilmeli :)
polo hep gözümde tavan döşemesine kdr sökülüp kullanılıcak bi araç olarak görünüyo malesef :)
roccoo şeker gibi :)
Dusunmeye bile gerek yok hem mavi hem cam tavan diyosunuz :) segment farkinida goze alirsak kesinlikle rocco ...ayrica manuel olarak yazilim filtre egzoz downpipe skntisiniz yurur :)
Ben biraz daha özel olmaktan yanayım rocco çok fazla sattı hani öyle böyle değil :) her sokak basında bir tane var.. Gti performans acısından cok daha üstün.Benim seçenegim gti olurdu.Daha bu mesajımı yazarken bitanesi karşıma parketti şimdi :D
http://img171.imageshack.us/img171/9450/imag0049w.jpg
Arada segment farkı var deniliyor doğrudurda ama ;
arada azımsanmayacakta fiyat farkı var 15 Bin tl fark demek Polo gti için yaklaşık %25-30 fark demek az değil tabikide
Şahsen Rocco nun dolusuda boşuda mavi side beyaz ıda adım başı sokaklarda mevcut
Polo gti çok daha ender ama imaj olarak Roccobiraz daha ötede
Bende sipariş verdim Polo GTI ı bekliyorum Rocco ya göz ucuyla bile bakmadım ama tercih meselesi hergün binmek için bakınmamıştım ben..
Polo derim küçük ufak ve hızlı. :)
ve katılıyorum sirocco beyaz özellikle kadıköyü istila etmiş durumda.
R mavisi veya kırmızı bir Rocco :icon_tup:
Hayatı zevkli yaşamak isteyen terchini ona göre yapar. ;) GTI doğru bir tercihdir.
Scirocco alinmistir yarin plaka islemleri baslatiliyo yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Türkiye de göremediğim renginden, gölge mavisi tek kapı polo gti tercih ederdim :)
sicirocco tabi ama polo gti da yabana atılacak bir araç değil
r mavisi rocco geldi 160 lık dsg :D
kazasız belasız bin kardeşim :) deneyek yaaaaw :D