|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08 astra 1.3 sedan dizel---fiesta 1.4i comfort
|
2005-2006 Model Honda Accord 2.0 tüm modelleri olur sport, executive
2005-2006 Model Jaguar X Type 2.0 Dizel 2006 Model Wolkvagen Passat 2.0 Benzinli tüm modeller Arkadaşlar bu araçlardan alıcak olsanız hangisini tercih ederdeniz? Neden ? Özellikle 2.el piyasası hangisinin daha iyidir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Piyasası en iyi olacak olan Passat şüphesiz.
Ben olsam Jaguarı seçebilirdim. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Satmaya mı alacaksınız, yoksa biraz biner satabilirim diye mi 2.el direk kriter ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Piyasası en iyi olan Passat , ama ben de olsam jaguar ı seçerim , fakat jaguarın bakım masraflarının çok agır oldugunu birçok kez duydum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
benm de kafam jag da ama 2.el piyasası ve yedek parça servis insanı düşündürüyor... yoksa yakıt 10 numara
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
biniciyim...satıcı değil... 5 sene gibi binerim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
5sene binecekseniz eğer, şahsen satarken biraz zorlanmayı da göze alır, jaguar'ı tercih ederdim,hem görsel olarak bana daha cok tatmin ediyor, hem 2.0d ile performanslı ve ekonomi bira arada. ha eğer gözünüz kesmez ise passat diyorum. Bunların hiç biri de accord'u tü kaka yapmaz oda candır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
piyasası yok muhabbeti eskidendi bence..
x-type diyorum.. imkanım olsa alacaktım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
açıkcası baya bir süre spor bir otomobil baktım fakat ailem büyük bu tip araçları daha cok istiyor. o yüzden bende yayla gibi olsun dedim..sizin de dediğiniz gibi jag. benm için de 10 numara 5 yıldız...adı bile yeter ayrıca dizel
fakat yedek parçası nedir onu bilemiyorum...söylede bir durum war , Wv passat ı 3. sırada düşündüm ama herkes aynı şeyi söylüyor.açıkcası accord u bugüne kadar istiyordum fakat bugün jaguarlarıda görünce kalbim jag. kaydı desem yeridir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: NoN
|
passat laguna mondeo accord vs bu tarz araçlar içerisinde en rahat ve hızlı satılanı passattır bence. ben passatı tercih ederdim diğer araçlardan daha ağır ve kaliteli bir duruşu var.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Accord parasını hakeden bir araç ama onuda ekleyeyim. 2006 model olup 30.000TL ye alınabilecek en ender D segmenti araç
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Passat dizel dicem ama 45 ten asagi zor.honda dicem accord guzel duruyor ama ici passata gore dar piyasasida malum passat pek deger kaybetmiyor.yalniz passatin 2.0 lari gazda takilmadigi icin degersiz kaliyor dizelleri piyasasini koruyor. km dusuk bulmak zor tabi.jaguar hakkinda fikrim yok.ben once pasaat derim sonra mondeoyuda eklerim
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Jaguarin 2.0 dizel motoru ford mondeo 2.0 dizel sanirim.Dolayisiyla bakim masraflari olarak korkulacak pek bir sey yok.150 liraya klasik bakimini ozel bir ford servisinde yapar cikarsin.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: not yet
|
Yürüyenininde mondeo ile aynı oldugunu duymuştum .. Tercihim Jaguar olurdu.. hem farklı hem konforlu hemde yakıt açısından 1 numara .. __________________________________ Anıl Atabey |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
bir ara bir arkadaşım bakmıştı. Temiz Jaguar bulamamıştı. Ayrıca 2.el piyasası ne kadar kalmadı dense de en zor satılacak olan kesinlikle Jaguar olacaktır.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: VW
|
Jag prestijli ama anca cok olu fiyata alirim ben.
Passatin kasasi yeni degisti, 5 senede bi kasa daha yemez degeri dusmez fazla. Dizelse 1 gunde de satarsin
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Passatin kasa yeni degisti amma sunuda unutmayin encok tutulan ve gosterisli kasasi b 5.5 b6 dir. Ayrica audide dusunulebilir
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
motor.aktarma,alt düzen mondeo mk3 2.0 dizel ile aynı ama geri kalan jaguar(illaki elektronik karoser ve iç düzen sorunları sıkıntı olacaktır)
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda_Accord 2.0
|
Ben Accord derim.
1. 2nci eli passat kadar olmasada Jaguardan iyi. 2. Passat ı alıcı gözüyle inceledim, (2008 1.4tsi) içi accord dan iyi gelmedi. 3. Accord un motor/şanzuman sorunsuz.masraf açmaz. 4. LPG uyumu sorunsuz. 5. Accord un tek handikabı, yeni kasasının daha güzel olması. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|