öylesine deneyelim demişti aracında birçok sorun vardı ama geçtiği aralıkta arkadaşlar video çekince şimdi onu soruyor :D Samet Fd6 yıda geçti sırada Vtec var :)
Printable View
öylesine deneyelim demişti aracında birçok sorun vardı ama geçtiği aralıkta arkadaşlar video çekince şimdi onu soruyor :D Samet Fd6 yıda geçti sırada Vtec var :)
senın ıbre 150 yse bısı dıyemem hassan benım ıbre 170 deydı:D bu hondacılar boyle ıste:D:D:D saka bı yanada uzunda alacagın bellı suan hasan vıdeo ısıde geyıgı koyulacgı olsaydı coktan koyardım maksat ortamı costurmak ama uzundada gececem yakındır kafanı yorma;)
video işyerimde açılmıyor net sonuç nedir paylaşabilirmisiniz :)
palio 2.vites 40 da basınca bir boy öne zıplıyor 150-160 lara doğru yakaladım ama keskin olmayan virajı ve bir km ötedeki torosu bahane gösterip bıraktı :D şaka biyana kardeşimin arabası kısada iyi ivmeleniyor en kısa sürede gene deneyecez hatta bu akşam olurmu Samet :D orjınal filtreyle bir deneyelim bakalım
İstanbulda olsaydınız denemek isterdim..
benim fanatikliğim yok ama honda alır düşüncesindeyim
2yı bır yapan gozler kor olur:D benım arabamda abs esr esp yok hacı senı gececem dıye canımı rızıko etmem ben altımdakı araba tofaş unutma o 300 metre otedekı toros a 170 e kadar durmak benıma rabada d.t ıster bu kadar cesursan buyur gel gec dıreksyona 200gorup ındıkten sonrakı halını gorim...
eet denemelr oldu gayette zewklı oldu baya arac cıkıldı role gelen tum arkasdasların ayagına saglık:))180e kadar palıo 180den sonra honda rulez... bu arada benım palıo 5.vitese kadar bomba ama nedense 5.vites 180 kmde lımıotor varmıs gıbı arac 5000dd 180 kmde sabıt kalıor ne gıdıor ne dusuor hız km sensoru ıptal edılmıs bunla alakası olabılır mı?vıdeoları arkadaslar upload eder
videolar yanmış :D
DSCF5016.AVI - YouTube
videmuz arkadaşlar iyi seyirler
hehehe bu 4de dalıp kesıcıye gırdıgım vıdeo
iki aracada maşallah.kazasız belasız.
dur hele sımarma hemen zamanında vardı bı kac arkdas gectık ettık dıyen aldık hepsının ıntıkamını:) sıra sanada gelecek (uzunda) :)))) 51 cekecez daha headerstan sonra 42lık boruyla dewam,hız kılometre sensoru takılacak,termostat degısecek 16 jant yerıne 14 e gececem sabırlı ol,ppr da ust kapak subablar işlenecek:)))uzunda ıddam yoktu uzunda alacagını bılıodum before after olarak before u yaptık afterda gorusmek uzere;)
güzel aracın kardeşim maşallah ben bu kadar uzun süre önde gideceğini tahmin etmiyordum daha iyi olur inşallah güzel deneme oldu arada gene deneriz..videolar irenç olmuş Erhan abinin eline sağlık :)
zekkynın vıdeosunu atıosun benımkınıde ıstıorum
geliyo reizz uğraşıyorum
palıo.mp4 - YouTube
bu videoda fena değil
buda son video
http://www.youtube.com/watch?v=9B8-B...ature=youtu.be
herkesın ayagıa saglık zewklı deneme oldu
bende oyumu palio dan yana kullanmak istiyorum.
2.vites 60-200 yapılmıstır deneme.... palionun ıntıkamı:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151122577498637
normal bi sonuç bence ;)
konuda ki ilk sayfaları okudum gene honda fanatiklği hat safadaymış :D sonuç hüsran :D
Vayy gözünü sevdiğimin Tofaş'ı be bi kere daha aşık oldum valla :)
O nasıl bi gidiştir öyle görünce bile içim bi hoş valla :)
Allah kaza bela göstermesin ordaki hiç bi araca ama Palio beni benden aldı valla :)
Maşallah..
(Ama son video açılmadı.)