gursel sen geceleri uyuyabiliyomusun :)
Printable View
gursel sen geceleri uyuyabiliyomusun :)
ozmn sana söle degıstıryım,evo9 30 beygir daha guclu olsada yine evo6 alır..:)denenmıs gorulmustur defalarca sanzıman ve agırlıgından dolayı gecılmeye mahkum..aynı parcalarla asagı yukarı aynı gucu alıo 6da 9da 9un sadece intake teki mivec sayesinde erken spool şansı ve kapak yapısı sayesinde daha ıyı ust dewır cevirebilme avantaji var okdr...
benım öle ömrum bitti kanka sorma aha gel gelelimhaber beklıom salı gunu bi hayır haber alırsamm gene sökucez makınayı..
öskürcüm 30 hp fazlada alır diyorsunda 9 şanzumanın tm nin 6 ilerisinden çok daha uygun oranlara sahip olduğunu biliyor olmalısın.
tm 6 ileri olsaydi 9 un oranlari daha iyi olabilirdi belki:) birde soyle birsey var daha hic sanziman oranlari iyi bir evo gormedim:) tabi neye gore iyi derseniz benim tercihlerime gore diye cevap veririm:) virajda touge icin iyidir ama ....
5 ileri evolarda 5 atınca kabus başlıyor.
yok be tolga, guclu arabada 5, hatta mukunse 4, hatta holden 3 olsun. uzadikca uzasin, guctur abi o isin sirri;) tabi duz yol icin, yok ben viraj yapicam diyorsan alalim grup n 5 ileriyi zannedersin araba koptu gidiyor ibreye bak 5 de 7000 de 210:)
haklısın fakat yüksek sürat denemelerinde 6 ilerinin daha avantajlı olduğu kansındayımtabi herkesin görüşüne de saygım var.
yunus k20 yürüt olum sen hahaha
Benim en beğendiğim kasa 6TME ve 9.şimdi alsan hangisini alırsın deseler 9 alırım.