Büyü yaptim o sahnede ben :D
Saol meganada masallah :)
Printable View
jetta ile kimler bastı???
beyler bu pazarki yani bugünkü toplantı nerede :) özgür sana pm attım ama galba girmedin nete yazmadın cvp.
siyah O.Z jant alınır :D
Abi ozlarda is var dimi ne diyosun :D
benim arabada işe yararda seninkinde sanmıyorum :)
150lik 1.8t stage 1 yazılım ve egzoz var araç yeni yapıldı denemek isteyen arkadaş olursa seveseve deneriz maksat muhabbet olsun aracımızın ne yaptığını görmek olsun
yer ve zaman pm atarsanız sevinirim
aydos/pendikte oturuyorum ama istanbulda her yere gelinebilir :D:D
5073119497
Debriyaj sorunumu halledince deneyebiliriz :)
Dun aksam denerdik aslinda ama nese
hava güzel beylikdüzü tarafına gelecek varsa sıkalım :)
biraz yol yaptık ama iyiydi polislrden kaça kaça bi hal olduk :D
maşşallah araçlar hepsi birbrinden güzeldi.
emre katliam yapmışın haberini aldık:D
cahit ibiza çok cool tork canavarı:D
umut abi az daha dayansan olayı çözmüştük kısmet artık sende polislerle gazlamışın:D
bana bilenen crx de tam olarak ne vardı hala çeşitli söylentiler var?:D
Yeni girebildim nete. Gelenler tesekkurler. Umut ve duhan cok yol geldiler ama deneyemeden gittiler. İkisine özel tesekkur. Bir ara acayip kalabalik oldu, kim kimle sıktı onu bile bilmiyorum. Ben cruelle ve cahitle sıktım. Elek ettiler beni:D
Bi kac video var. Aksama yuklerim. Ha bide ecufast li scirocco vardi onun sonucu solemeye gerek yok heralde:)
Video basligi acildimi bakmadim ama acan olmussa herkes oraya yuklerse iyi olur. Kimse acmadiysa ben acarim aksam.
Emre gecmis olsun kardesim. Haftaici goruselim.
Cahit, seni sevdim cocuk:D. Muhsbbte cagirdigimda gelmemezlik yapma.
Duhan, senle dnemem kardesim, istanbul bana yaramiyor:D
Kemal, kardesim aracinin stok olduguna inaniyorum ama stok mtok o arac 160 dan asagi dyno vermez:) insallah videoda gorunuyordur egzozdan cikan alev:D, aksam goruruz
en sonunda çıkarıcaksınız beni dynoya abi:D merak ediyorum alevimi:D
Yuklemedikleri son versiyonu yukleticem demissin, nereye yukleticen abi?
Serviste guncel dedilet diyorsun:soru:
Deneyelim abi. Musait oldugun zamani soyle deneriz.Bende servise gircem burda. Servisten once deneyelim, ben servisten ciktiktan sonra da deneriz, sonrada sen yeni yazilimi atarsin , en son da oyle deneriz:)
Tsi cılar cıkmazda:D:D