Gözünle görürsün her şeyi :)
Printable View
Gözünle görürsün her şeyi :)
haftasonu size uygun olursa her ikisylede deneyelim
bence 2 40tan filan basildi 320 aldi yurudu o arada sorada keymen toparladi geldi olay bundan ibaret..
0 dan kalkıldı. Tork 320d ye başta avantaj sağladı sonra cayman gelmeye başladı. Olay bundan ibaret. 320d küçümsenmicek derecede atik bir araba
Alt devirde basilmadigi surece tork avantaj saglamazki:soru:
cayman beni gecer gibi belli bi suraten sonra hacim rwd avantajıyla ben 40kg az ve 20hp civarı avantajm var.... egerki 320d boyle gidiyorsa denemk isterim cuma cumrtesi pazar musaitseniz....alt ust 40 60 farketmez
bu denemede geçmiştir. ama konu sahibi arkadaş dahil normal şartlar altında cayman s 320d geçemez ? dimi :)
bende merak ettim şu cayman i bana da haber verirseniz sevinirim.
stock 320d vs stock gt
http://www.youtube.com/watch?v=5EY6q...eature=related
dikkat edersen iki araçta rölanti devrinden basıyor. Yani 320d harbi iyi bir alet ama cayman s orta motorlu ve aero olarak çok daha üstün bir araç...
Demekki sizin 320d cidden iyi gidiyor çünkü ben bi kere makarasına ışıkta önümdeki cayman s ile bastım. Sonucu söylemeyeyim bile :hahaha:
Otomatik arabada kendi vites atmadan pilotaj ne kadar önemlidir bilmem ama arkadaşın daha ilk Porsche u. Önceden Q7 E250 coupe kullanmışlığı var ama belki bu arabaya daha alışamamıştır. Aldığından bu yana 5 bini aşkın km yaptı. Bilemiyorum artık yorum sizin.
245 265 19 luk lastik bulduğu zaman hemen gelir. Bildiğiniz bi yer varsa ankarada arkadaşımı yönlendireyim ?
Megane rs de gelebilir. Arkadaşıma söyledim yeterki apaçi gelmesi diyor :D