kalbimin çiçeee 106 :D
Printable View
kalbimin çiçeee 106 :D
drag gti gerisi vti :D
araçlar stocksa drag ve rollde 106 diyorum..
egzoz varsa dragda 106 rollde vti
Saxo yu satmadan önce olsaydı bu konu kesin saxo 106 geçerdi şimdi vti im var kesin vti geçer :D her türlü honda yaşasın honda :D Başka araba alırsam ne oldu önemli deil kesin o aldığım geçer :D
106 alıcaktır
GTi kullanan biri olarak GTİ dicem fakat 240da bilemem atmosverik 106'nın 230 üstü göreceğini pek sanmıyorum
stok 106 nın torku kaç ?
sürat felakettir göki:hiihi::hiihi::hiihi:
Vtec'te kadranda yapıyor sadece 240'ı ama genede top speed'de VTI. Geri kalanda sonuç belli. :)
abi roll de ben 206 gti ile 106 ile yürüyodum fakat bu iş 106dan 106 ya değişir.. Vti ile gidemiodum cok cok ta fark yaşamıodum190lara kadar 3-5 voy fln... şimdi anlamadığım 106 roll de alır diyenler neye dayanıo valla artık su forum benim bütün tabuları yıkmaya basladı her arac her aracı bi şekilde yer mantığı türüyo kafamda.. 320d cayman yiyo diyen bile var la forum da :D
30bin verip fitek alcam bide citiaya gecilcem :D
Stoc vti denk gelmedim .
Eger fabrikadan çıkan hali ile değerlendirirsek gti geçer top spedd vti geçer .
Herkez kendi devrinde basarsa devrinde basan geçer :)
Herşey değişken şöförlere bağlı her sonuç çıkar .
Bence anket açın daha heyecanlı olur .
0-160 hertürlü gti alır.
roll de ise vti
tartışmayınnnn tamam bu resim herşeyi anlatır :D
http://c1112.hizliresim.com/s/h/140cg.jpg
resim süper.. :D
106 geçer bence 200'e kadar..
vtec rollde de drag da da almaz mı ?
vtec 0-100 daha iyi ondan sonrasını da alır gider diye düşündüm ben :S
sağlıklı stok bi 106 sağlıklı stok bi vtec i drag ve rollde geçer uzunda ne olur bilmem ama ben 2-3 boy önünde 220 ile giderken roll sonrası arkamdaki vtecci arkadaşların bana sordukları soru ben 240 gördüm sana yaklaşamıyordum sen kaç gördün sorusuydu.
Tabiki 106 alır...
Merhaba,
Ben Cem'in 128 yaşındaki rahmetli dedesiyim. Benim gençliğimde sağlıklı vtecler geçiyordu fakat son durumlar nasıl bilmiyorum. Geri yukardan bakınca hala vteclerin 160.k'de olduklarını görünce gözlerim yaşarıyor. Siz gençler araçlarınıza ne güzel bakıyorsunuz. Bizim zamanımızda olsa pehey.. 250k'da vtec bulsak havada kapardık.. Ama siz gençler maşallah iyi bakıyorsunuz..
Konuya gelirsek, dediğim gibi gençliğimde vtec alıyordu. Ama o zaman honda fanatikliği böyle değildi. Denemeler dostça geçiyordu. Siz gençler hep tartışıyorsunuz. Hiç yakışmıyor. Neyse ahirette tech filtreli sitelerde. Zebani geliyor bende ktunnel'den girdim. Yakalanmıyım.
Kendinize iyi bakın gençler..
İmza : Yaşlı kurt
106 nın arkadan iter olması dez avantaj tabi bu durumda dragda başarılı olur ama 240larda mantarlar ama 260 gibi geri öne çıkar zaten sonrası belli
Herzaman heryerde gti diyorum kanka:)
Dogbox da 106'nın avantajına.106 galip gelir.
ikiside stocksa 200e kadar 106 sonra vti alır kullanana ve araç durumuna göre değişim gösterir...
5yıldır şahin kullanıyorum bence 320 alır.
drag olursa gti alır ama rolling de vtec derim beygir farkını konusturur rollde vtec gti de kilo avantajını konusturur dragda
Deneme yapıp video koyunda boş muabbeti bırakalım burada sonucu bende merak ediyorum.
İlgililere duyrulur :D
Bugun Ankara da Rollin ve Drag Yapacak 106 gti yokmu ?
106 geçmesede 106 geçer ulennn :)