Videoların linkini koyarmısınız.
Printable View
Videoları ben koyarsam şu şekilde bir yanıt alacağım "içinden istediğin yavaş 320d ile en hızlı accord videosunu seçmişsin"
O nedenle youtube tüm dünyaya açık bir site olduğu için en güzel kıyası ordan kendiniz izleyebilirsiniz. Bu arada bmw nin kadranı kesinlikle daha doğru gösteriodur. Yalnız Accord 100-200 de bi tık daha iyi gibi. 200 sonrasıda zaten daha ii gibi.
Tekrar ediorum youtube videosuda bir ölçüt değildir, ama konuya ışık tutar.
Emrecan delisi, benim araba 1.5 ton, karşıma 1100kg araba getircen benle aynı güçte, ben nasıl yüriim onla :D
184 lük 320d çiplenemiyor henüz diye bi bilgim var
184 hp 320 d ve 530i abi accord u çok geçerler 528 le belki kafa kafaya gidersin yada 528 genelde 1-2 boy kadar geçer 525 görmedim duymadım bilmiyorum.
Faruk seni delerim bak olum beni deli etme.... :D
Olum bizim aileden birinin daha gelmesi ve palioyu kullanabilmesi için çocuk yapmamızı beklicen kaan :D sülale boyu geçeces seni, yeni nesildede bir farklılık olmayacak anlıyacağın.
accord 2.4 hafife alınacak bir araç değil söyliyim
190 dan sonra vti ada gider yapabiliyor :)
3:20d ile kafa burun giderler uzunda hiçde belli olmaz sonuç :)
Honda Accord 2.4 executive
Motor Hacmi 2354
Maksimum Güç 190 hp
Maksimum Güç Devir 6800
Maksimum Tork 223
Maksimum Tork Devir 4500
Silindir 4
Valf 16
Uzunluk 4665
Genişlik 1760
Yükseklik 1450
Bagaj Hacmi 459
Bagaj Hacmi2 - Ağırlık 1386
Yakıt Deposu (Litre) 65
Maksimum Hız 227
Hızlanma (0-100 m) 9.0
Bu arada Accordu eşim kullanacakmış. Her türlü giderdeyim diyor, geçemessem BMW nin üzerinede kıraraım araç nasılsa kaskolu diyor :d
Ankarada yokmu 2.4 bu aksam vidyo cekelim hemen chipli 320d 163luk
japanvsgermany arkadasta vardı herhalde bu aksam musaitse deniyelim.
offf süpper olur valla. Ama bu arada çipli derken specleri tam oturt istersen. Çipli var 190 hp çipli var 230 hp. Extran varmı dp-cai eksoz gibi
süpper deneme olur. 60 da denemeye razı edebilirsen direkt 2 boy açarsın. 200 gibi san yaklaşmaya başlar. Ama oda arabasını tanıyordur 60 dan yürümez :D
Sanzıman bitmedende rolling bitmez ....
Şanzıman bitmedende die tabir yanlış olur. Çünkü Accord 4 te 230 görüo 5 teki kesicisi 380km hıza denk geliyor. yani o hızlarda dahi ekonomi düşünülmüş.
Bence son süratleride göz önünde bulunduruldğunda yarış 225-230 gibi biter. Çipli 320d in son sürati muhakkakki fazladır.
Accordun top speedi zaten 245 yok, nasıl yapsın :D ne die 100-225 dedik karşılaştırmanın başında :D
okumuonmu angaralı sen konunun ilk mesajını
Stock ep3 type-r ile nasıl oluyor accord 2.4 ?
Valla ben daha 3 aylık Accord kullanıcısıyım. Ancak hayatımdada hiç stok Tayyar görmedim. Sanırım değil kesinlikle tayyar geçer gibime gelio.
Bu arada 330i veya ci ye laf atmıyorum bile. Çünkü benzer ağırlıkta sonucun kesinlikle Accorddan yana olmayacağının farkındayım. Ama otomatik e46 328i de olur, denemek isterim
Hiç saymam, sitedeki arkadaşlarla denemelerim mevcut zaten. Mevcut denemeler üzerinden konuşuyoruz. Sanırım 20 sn civarı ama.
Çünkü tüpte dahi otomatik halinle eski calibram kadar gidio. Kaldıki oda çok çok ciğerli bir makinaydı ve 20 sn de görüordu o arayı. Benzinde çok olmasada nispeten daha ii, birde manuel kullanırsanızda biraz faydası oluyor. Yani yinede 20 sn civarı düşünmekte fayda var.
Kadran videolarına çok güvenim yok. BMW çok çok daha doğru gösteriyor çünkü Hondaya göre. Bu yüzden en sağlıklısı direkt deneme yapmak. Allahtan 530i yi bulduk, şimdi sırasınla 163-177-184 hp lik 320d bulmak var.