Nasipse 2 aya geleceğim. Yaparız ordada bi deneme :D
Printable View
Puhahahha, eşim Trabzonlu ben orjinal İzmirliyim. Ayıp edion kardeşim mutlaka ziyaretine gelirim.
Bu arada 320d kaç boy atacaktı bana dönün atlamayın yazdıklarımı :D
200E KADAR MİN 2 BOY ODA COK ISRAR ETTİN AYAĞIN ALIŞŞIN DİE :pP 120-140DAN SORA BAYAA BAYA AYIRIR SENİ O TORK OLDUKÇA COK ZOR İŞİN ENİŞTEE :P
VİTES ORANIN OTOMATİK OLMAN VE 190 BENZİNLİ OLMAN COK COK SIKINTI SENİN ACINDAN.. GİDERLİ Bİ ARAÇ OLABİLİR KULLANMADIM ETMEDİM AMA Bİ KERE DENK GELMİŞTİM ARACIM 2.0R DÜZ VİTES KOMPLE EKSOZ HKS VE CAİ VARDI.. İNAN GELEMEDİ BELLİ SÜRE.. 320D DEVAMLI KULLANDIĞIM Bİ ARAÇ YAA BU KADAR OLUR DİORUM DİZEL KONUSUNDA BMW BAYAA AŞTI KENDİNİ ŞANZUMAN MOTOR UYUMU SÜPER OLAN Bİ DİZEL.. COOPER S 175 İLE GİDEN Bİ ARAÇ BİR ÖNCEKİ ARACI COOPER S Dİ SATTI 320D ALDI.. BUNDAKİ HAZZI ONDAN ALAMADINI BİLE HAAAALA SÖLEMEKTE.. UZUN LAFIN KISASI BUYUR GEL ;))
istanbulda varmı accord :D
tarkan bu son kazada sana hondacı kanımı verdiler naptılar olm
hayır öyle bişey varsa sık kafana sende rahatla bizde rahatlayak
…_|\______________ __,,,_
../ `—۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ”|
./_==o___●ChiLeKeSh●_ __|
…),—.(_(__) /
..// (\) ),—-”.’
.//___//
`—–’
Maşallah wideoyu da izledim, araban gerçekten çok güzel iwmeleniyor.
TaGo da izler eminim :)
Bu hafta içi deneyebiliriz ancak wideodan da görüldüğü üzere 320d accordu geçerken zorlanmaz ;) :D :)
TaGo kardeşim çok iddaalı, sanırım onun aracı hakikaten ciğerli zira ben kendi aracımın ne kadar gittiğini biliyorum :)
Yok ben geri bas yapamam artik yoksa bassrinki gibi bir e90 deler gecer tartismasiz. Ancak ben izmirde manuel e90 320 d gormedimki daha :) emin olun auto bukadar gitmiyor. Zaten basarin videosundan hizli youtubeda video yoktur heralde :) ***** 184hp lik 320d ler zaten 100-200 de 22-23 sn yapiolar. Adamin araba bu sureye bide 0-100 u de gecio
tarkan abi bmw yi boşverde sana 2.5 safrane ayarlıyalım onla yürütelim=)))9
50 190 - YouTube
fikir olsun..
163 luk yazılım+filtre+egr iptali
jetta tsi 170 dsg stok.
Havalar kuru olsa herseyle denicez. Safrane da gelsin
Bi son versyon 163 luk cikti die biliyorum bende
2005-2006 e90'larda m47 motor kullanılıyor,e46 da kullanılan m47 nin geliştirilmiş hali,sonra yerini n47'ye bırakıyor..e46da 163'lük versiyon kullanılmamış,2005 dahil..
e46 da kullanılan tüm dizel motorlar ;
http://a1112.hizliresim.com/s/u/1ch7z.jpg
motorlar konusunda çok emin değilim ama sahibi 163 luk demişti. ben de 2005 leri 163 biliyodum. her neyse.
184 lukten daha kötü yürüyen araç bana bu kadar fark açıyorsa 184 luk bana ne yapar merak ettim şimdi.:)
aşağıdaki linkteki 184 luk bmw otomatik ve 2 kişiler. golf ise tamamen stok. sadece ses maksatlı son susturucu var.
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
sahibine tekrar sorun o zaman ;) deneme yaptiğiniz araç,evet 184 hp'den bana göre biraz daha kötü yürümüş.bir gün o da,sizde denersiniz arada ki farkı anlamak için :) zaten stock 184'lük 320d,stock 170 hp jettadan daha iyi gidiyor.videoda olan farka benzer,arayı açması şaşkınlık yaratmazdı pek..
Mesela jettada golf 1.4 tsi da supriz makina. Ama iste o tip araclarinda yazilimsiz olduna inanmak lazim. Bulsak ondanda deneriz. Maksat bol bol deneme olsun
Aracin guzel gidio canim dicek bisi yok
Arkadaş askerde gelince verir kendi isterse.Borusan da takılmıştı araca ***** 150 likerin hepsi kırılıyor sorunlu motor.
163 lük motor yok compactlarda hepsi 150 lik.Doğal haliyle yapılan iş swap oluyor.
Swap ne zmandan beri yasal değil?
aynı güçte oldugunu siz iddia ediyorsunuz. ben, benle deneyen 3.20 d 204 hp dynolu diyorum:)
benim aracımın ne durumda oldugu ölçü değil ama sonuçta siz yorumlarınızı benim aracım stok ve sağlıklı olarak yapıyorsunuzdur heralde. stok manuel golf gt benim aracımdan 0.2 sn daha hızlı 100 görüyor ve son süratlerimiz aynı.
videodaki golfte son susturucu var sadece ses maksatlı. birazdan yazar görürse sahibi.
dolayısıyla. kriter olarak golfu alabilirsiniz yani.:)
184 luk (otomatik) 3.20 d ile golf gt boyle oluyor yani.:)
aracım bone stock. R32 tamponundan dolayı sadece son susturucu iptal. Performancebox ile ölçtüm kayıp da yok kazançta yok. 184lük ile böyle gitmesi neden sizi böyle şaşırttı anlamadım. Benim aracım ile 320d aynı kiloda mı? ayrıca biri FWD diğeri RWD... başka stock 320d varsa onunla da denerim.
uzun süredir swap yasal değil..150'lik motor 2000 yılından beri kullanılmış,nasıl hepsi kırılıyor,sorunlu açıklarmısın?etrafımda olan e46 320d lerin hiç biri motor falan kırmadı ;) ayrıca borusanda motor değişimlerinde aracın specleri ne ise o blok aynen takılır,maslak sanayisi mi burası istediğin motoru taktırcaksın :) neyse bir şekilde yapılmıştır diyelim,arada 13 hp var performansı dağlar taşlar etkilemez nasılsa..
Sende bana işletenlerin nasıl işlettiğini açıkla ozaman?
Google a girip aratabilirsin problemlerini.Satılık olan araçların çoğunada motor yapılmış.Servis bakımlıysa zaten sorgularsan bulabilirsin 40,50 binde motoru değişen araçlar çok bunu servisteki ustalarda inkar etmez.Senin çevrendekiler şanslı demekki.
motorun karekterisliği biraz farklı 13hp diye bakarsan yanılırsın peak te 13 hp ama 163 lüğün eğrisi 150 liğe oranla çok daha iyi.
abi araç manuel mi?otomatik mi?204 hp sağlılı ölçülmüş mü önce ona bakmak lazım ;) ben gücü konusunda idda etmiyorum,gördüğümü söyledim sadece.. 150'lik motor sadece yazılımla 54 hp alması sana mantıklı geliyorsa sorun yok.ayrıca 204 hp olan bir makinaya,senin aracının bu şekilde tutunması ilginç,arada 35 hp ve çok büyük tork farkı var.tabi aracının stock oldugunu belirtiğin için böyle konuşuyorum.neyse bu duruma göre 184'lük 320d yi geçmen lazım her şekilde,bir gün deneyip vidosunu paylaşırsanız mutlu olurum :)
walla ben dediğim gibi çok iddialı değilim. ama arac sahibi kesinlikle boş bir insan değil. daha once de araç yuklemiş biri. aletin yazılımını da miniksler yaptı dedi bana. ben şahsen swap vs bi şekilde o aracın 163 luk olduguna şahsen inanıyorum. öte yandan araç benden hem ağır hem de arkadan itişli. benim aracın teker gücü 159 hp. çarp böl 180 eder zaten. e o araç da 200 e yakın olsun artık..video da da tutunma filan göremiyorum zaten:) 200 bile değil sürat 190 da bırakmışız. fark daha da artardı belki..
motor yapılma ile motor değişme çok farklı..benim çevremdekiler şanslı değil,bmw team'e üye olup aynı sorunlardan bahsedersen gerekli yanıtları alırsın bu konuda,bütün motorlar kırıldı demek kusura bakma ama çok saçma bişey ;) sen borusanın aracın speclerinden farklı motor taktıgını idda ediyorsun,dişarda yapıldı desen tamam diyecemde borusanda yapıldı demeni aklım almıyor..öğren arkadaşından aracın şasesinin son 7 hanesini baktırıyım,doğrumu yanliş mi çıksın ortaya ;) boşuna tartışmaya gerek yok,ben bir önceki yazdıgım mesajda da aynı şeyleri belirttim aslında ama sen son yazdıgıma takılmışsın.arada ki güç eğrisini biliyorum :)
sadece egsozlu 206gti ile bahsedilen 204hp olan 320d yi 180-190lara kadar geçmiştim.
184lük ler ayrı bi dünya çok çok iyi gidiyorlar. hatta bir arkadaşım yazılımlı 177liği geçmişti:D
yani yazılımla falan 200hp lik eski 320d leri 184lük 320d bence ayırır:)