| Anket Sonuçlarını Göster: Mk5 Jetta & "08-"11 Focus | |||
| MK5 Jetta TSi |
|
29 | 64.44% |
| MK5 Jetta FSi |
|
2 | 4.44% |
| Ford Focus "08-"11 Benzin & Dizel |
|
14 | 31.11% |
| Oylayanlar: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]() |
Sizce hangisi Parça yönünden Üzer&Sevindirir, Benzin yönünden Üzer&Sevindirir, Güvenlik yönünden Üzer&Sevindirir. Bunları sormamın nedeni Aile aracı olacağındandır. Teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra G Sportive 2.0
|
bence jetta boş yorum yapmıyorum bol taklalı bir kaza geçirdim canımı yakan tek şey havada kalışım oldu yolda bırakmaz yağına suyuna iyi bakarsan hiç üzmez yay takmazsan ön takımdada sıkıntı yok
focus hakkında bilgi sahibi değilim ama bence sağlamlık yönünden germany
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
sorunsuzluk yol tutus surus zevki focus.
dah ayumusak surus jetta tercih kisisel// __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şimdi ben TSi' dan yanayım babam diyor 9.9 yakıtı fazla, Focus diyo bi yandan. Bende olmuşken iyisi ve şekillisi olsun diye bakıyorum kendim gözümden ee malum bizde sürcez
Ama işte karar vermek gerçekten zor ![]() Hedef 35 Milyar Max "07-"10 model arasına bakıyorum az yakcak parçada falan üzmicek araç bakalım neler bulcaz daha
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Jetta 1.4TSI 140hp Comfortline 8.5 civarı yakıyorum ben ortalama karma kullanımda. Parça fiyatları v.s Doğuş'a giderse biraz daha farklı ama bence Doğuş'ta bakım yaptırmanın avantajları var. Performansı ve Yol tutuşu gayet iyi,konfor,donanıma değinmeye gerek bile yok iyi olduğu zaten bilinen bir şey. Yalnız Midline-Comfortline arasında bile oldukça fark var bulursanız tam full arayın. Hayırlısı olsun inşallah,birde bence şu bir gerçek Jetta'nın Focus'a oranla prestiji çok daha yüksek.
Not:Hedefinde ki rakamada gayet güzel düşük km'li araçlar bulabilirsin,ben benimkini bulana kadar kaç tane kaçırdım aynı fiyata.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
fsi ya buluşma diğer 2 sinden birini seç hocam bence. ama en mantıklı tsi olur daha az yakar vergi avantajıda var . donanım olarak fullunu almaya çalış. ayrıca marka prestijinde yine vw önde bu yüzden jetta .ford genelde çok yakar derler,boş yorum yapmıycam ama basmadığında jettanın daha az yakıcağına eminim fakat bastığında jetta 1.4 falan gibi yakmıyo yani hayvansal
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
Tdci focus alır geçer giderim , hiç uğraşmam jettayla falan...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Neden peki direk Focus dediniz ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Focus çok az yakıyor bir kere.Gidişide gayet güzel.Yedek parça yönündende üzmez.Bagaj hacmi geniştir vs...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
140hp'lik Jetta içinde karma kullanımda 8.5 deniliyor ? Focus' 105 125hp'lik araçları ile 8.1 yazıyor, EcoBoost için aynı şeyi söyliyemicem az yaktığı yazıyor sitesinde. Bagaj konusunda Jettalarda avantajlı gördüğüme göre ? Bunun için kararsız kalıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Eğer benzinli düşünüyorsanız , ecoboost tercihi hariç tabikide tsi motor tercih edilmelidir.105 likle 125 lik focusa bulaşmayın derim ben.Hem performans olarak hemde ekonomi olarak hem tsi dan hemde tdci den daha kötü...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Para konumuz 35 Milyar MAX, ve 35 Milyar' a EcoBoost' da gelceğini sanmıyorum
Şimdi ne diyorsunuz ? 105&125'lik Focus mu yoksa TSi mı ? Veyahut 08-11 Honda Civic mi ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Focus dizel olmayacaksa (1.6 TDCi 109HP) , 1.4 Tsi alın.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Kesinlikle tsi tercih ederim.En azından turbo+benzinli araç kullanmanın zevkini yaşarsınız.Tabii burada tek tercih kıstasınız motor mu , buda önemli ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ya şimdi Dizel Benzin fark etmez, bize Konfor, Güvenlik, Yakıt ve Parça konusunda baş ağırtmayacak araç lazım. Şuan kullandığımız araç "08 Polo' dur Düz vites, Kitapçığında 8.2 mi 3 mü ne yazıyordu. Yani karar veremiyoruz bi türlü 3 araba içinde git gel yaşıyoruz. Civic, Focus, Jetta arasında kalıyoruz sürekli.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Ama işte Yazlığa gidince araç küçük geliyor falan o yüzden birde alma düşüncesindeyiz
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Volvo s40 1.6 d alın öyleyse , ama bu paralara bulunabilir mi pek bilemiyorum piyasasını , bir araştır istersen...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
Jetta yı test etme imkanım olmadı ama focus ve c-max test ettim dizel hem konforlu hemde yakıtta cimri
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Volvo' nun parçalarının baya el yaktığını duyuyordum onun için bizim katagoride ismi bile geçmedi
Ama işte kimisi Focus için Cimri diyor kimisi Yaklaşmayın diyor. Ben 2010 Focus' un içini gördüm malzemeden çalmışlar gibiydi ucuz işçilik gibi duruyordu nedense. Ama işte dediğim gibi burda büyüklerimizden kullanandan aldığımız yorumlarla bi yön çizicez Allah kısmet ederse
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |