-
kesinlike 160 alsın scirocco kullandıgım icin bu kadar rahat konusabiliorum ...
sebepleri
1) 122 ligin motoruna short shift takılmıyor
2) intercooler takılmıyor takılırsa deli gibi lag yapar (122 lerde after cooler diye bi sistem var bu yüzden )
3)revo yazılımı kesinlikle desteklemiyor 122 lik(arızaya geciiyor ve turbo kapatıyor ) , 160 da rahat rahat yükletebiliosunuz ki revo piyasadaki en agresif yazılım denebilir ...
4)dump valve in den cok daha güzel ses cıkıyor 160 lıklarda :D
5) yine aynı sekilde supercharger sesi arabayı farklı gösteriyor ...
6) kendinden üst klasmandaki araclarla bile 160 yüklendikten sonra gidebiliyor ...
kısacası 160 lıgın önü acık bi motor bu yüzden alınmısken 5-6 daha fazla verip kesinlikle 160 alınmalı ...
not : 160 lıgı satmasıda daha kolay ;)
-
katılıyorum kardeşim bizde bu nedenlerin tümünden dolayı 160lık alıyoruz teşekkürler bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için...
-
sciroccomuzu aldık 160'lık aldık tabiki şuanlık stock yaza doğru revo veya evotech yazılımla binmek sitiyoruz fikşr veren herkeze teşekkürler...
-
160 lık we manual olmalı dsg sıkıntı yaratıyo dıyolar :o
-
aynen bizde öğrendik öyle bir söylenti varmış gözümüzle görmediğimizden söylenti diorum;)
-
Hayırlı olsun 160'lığı tercih ederek iyi bir seçim yapmışsınız ;)
-
sağol kardeşim teşekkürler arkadaşım şu aralar baya mutlu;)
-
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
sağolun allah razı olsun...
-
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, ben de salı günü 1.4 TSI 160hp scirocco aldım füme renkte. Sizin aldığınız yer, üstündeki donanımlar ve fiyatı çok özel olmazsa paylaşabilirseniz sevinirim :)