ehliyet var 4 senelik fln :)
Printable View
Estağfurullah öyle değil tabii, ancak smart gerçekten kullanmadan kimsenin bilemeyeceği bi araba , ikinci eli yoktur doğru , parçası pahalıdır doğru , kimine göre çok çirkindir , ancak arabadan saymıyorum demek çok yanlış bu araba için , piyasadaki arabaların %95'inden daha iyidir , kimsenin tahmin etmeyeceği kadar sağlam , problemsiz ve dayanıklı bir arabadır..
Tridion'u bir araştırmanızı öneririm..
arabadan saymıyorumu ondan dememişdir arkadaş onuda sanırım sen anlamamışsın yada anlamışsın ama alındığın için öfken gözünü karartmış..
neticede s2000 gibi performans sınıfı redline bir araç değil roadstar arkadaşda ona hitaben demişdir arabadan saymıyorum diye yoksa roadstar gerçekden güzel bir roadstar arabadır ama roadstar araç konusu bu değil zaten konuyu açan arkadaşda dikkat edersen roadstar araç arıyorum dememiş o s2000 vasfında bir araba arıyor ona en yakın araçda z3 zaten başkada bulamaz piyasada..
konuyu güzel keyifli bir roadstar arıyorum olarak açsa arkadaş o zaman biri smart arabamı yaw dese o zaman nedesen haklı olurdun.. ama zaten öyle bir konu açılsa o zamanda listede s2000 z3 falan olmazdı mgf mx5 falan tarzı keyif roadstarları olurdu..
s2k al.sora pert s2k furyasına sende katıl...
yada bi tane h100 al onla yamul gayet zevkli olabilir.
S2000 temiz bulmak heralde çok zor artık, ilk araba olarak da biraz riskli.
Z3 1.9 bence en mantıklısı içlerinde.
Smartta güzel araba tabi mercedes var arkasında sonuçta ama s2000-z3 tarzı arabalar tam roadster, smart biraz ya sev ya nefret et bi araba benim gözümde. Modeli yeni olsun değişik bi araba olsun satmam 3-5 sene binerim dersen hoşuna da gidiyosa alınır neden alınmasın.
arkadaşla da sorun yok. Estafurullah demiş gönlümü aldı, erkeğin en önemli aksesuarı arabasıdır, ucundan lafı değdirince sinirlenmesi normal :)
belirttiğiniz araçlar içinde tercih edeceğim z3 olur. eğer temiz smart bulursanız onu da değerlendirin derim...
Bana kalırsa listede yok ama Mazda Mx-5ide değerlendir derim ;)
Aklıma 106 GTI ların ilk çıktığı 1997 senesi geldi :) Daha o zamanlar ehliyetlerini yeni alan gençler hemen 106 GTI aldırıyorlardı. Sonrası zaten *****. Kaçtane 106 patladı. Çoğu da ağır kazalı yaralanmalı hatta ölümlü.
s2000' ni 106 GTI x 10 diyin siz patlama risk potansiyeli olarak. Z3 1.9 bence de gayet mantıklı ve makul bir araç. Ama o da yavaş değil hani. Ama en azından bir GTI kadar performanslı değil. Üstünü açar güzel güzel takılır piyasa yaparsın.
Ama bu gençlik rahat durmaz belli bi zaman sonra abi bu bana yetmiyor der gider Z3' e de Supercharger takar yine başa döneriz :D
ne s2000miş arkadaş sanki formula 1 aracı.
lafı geçmiş smart roadster çok keyifli bir araç , çok eğlenceli ve seri fakat aşırı rahatsız tahta gibi sert ve eğer kaza falan olursa servise düşersen allah yardımcın olsun.
olsa bi 0.8cdi smartım ne mutlu olurum bee. :)
istediğiniz araç klasmanı içerisinde mx-5 güzel bir seçenek olabilir :) benimde almaya niyetlendiğim ama mazda istemediğim için vazgeçtiğim bir araç var forumdan çoğu arkadaş zaten araçtan haberdardır. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama şimdilik koyayım ; http://www.cardomain.com/ride/387955...convertible-2d
Mazda MX MX-5 2.0 2008 Model 43.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70744621
ilk linkte aracın orjinal jantları ve orjinal rengi ile dip basık hali yabancı forumlarda paylaşılmış sahibinden linkinde ise beyaza kaplanmış hali var benim tercihim orjinal rengi olurdu :)
emniyetli bir şekilde seni güç bakımından tatmin edeceğine eminim şimdi tam hatırlamasam da ekstraları vardı
bunun haricinde denildiği gibi 1.9 z3 hem şekiliyle hem zevkli kullanışıyla (espli modeller olarak) doğru bir tercih olabilir
smart roadster uğraşabileceğin güzel bir zevk arabası olabilir ama temiz bir mx-5 veya z3 almanın seni daha çok rahat ettirebileceği kanısındayım
diğer seçenekleri hiç düşünme bile alalı daha bir kaç ay olmadan pişman olursun :)