|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Bu hafta kısmetse deneyecegim selçuk ile sizlerede sormak istedim araçları bilenler olarak sonuç ne olur ?
Gti chip Filtre timing egzoz Rs Filtre egzoz port polis Bu arada teke tek deneyeceğiz
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU Son Düzenleyen yaşar; 26-12-2011 10:23. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
RS zorlanmadan geçer...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
106 bu ne yapıcagı belli olmaz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
abi 106 bu speclerde gecemez kesinlikle bir şeyler daha olması lazım vericeği bu speclerde 140 sağlıklı bir arabanın doğrumu??
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
Bence burda iyi pilot kazanır..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
gönlüm 106 dan yana ama bencede rs rahat alır bu speclerde
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: honda civic vti
|
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bencede clio rs alır diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Net bir yorum olmuş sağol
![]() Valla beni çok şaşırtdı araba bakalım selçuk da şaşıracakmı ![]() ![]() Zaten egz takanlara şaşırıyorum ne gerek var aynı speclerle YJ kafa burun gidiyor bu dünyada araba yükleyen herkez deli Kapak taşlama bitti gitti Böyle bir konu czt ile açmıştım bayagı bir iddalı olmuştu sonuçda güzel olmuştu donları gösteremedik ama olsun düşünmesi bile ürkütücü ![]() evet selçuk çok iyi bir pilot ![]() Rahat olunca sinirleniyorum rahat geçmemesi lazım DD yi
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
sen de sağol..
PT52 egzantrik, piston falan takman lazım geçmek için..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Ya gti gitmesi gerektiğinden farklı giderse ?
![]() sen bari gti diyeydin nasıl gti cısın sen ? ![]() Onurum bi deneyemedim seninle ona yanıyorum Onu takıncada geçememişlerdi selçuk kardeşimi onun için gerek yok böyle kamikaze daha iyi olur . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
hacım timingi senmi yaptırdın yoksa aldığında varmıydı?farkediyormu baya bu arada?
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Suat usta reklamını yaptım indirim yaparsın değilmi telefonda bunutud görünürlüğü bile crm yazıyor onuda hatırlatayım ordan nakit alırım ama
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Erkan geldiginde czt ye bir saplayalımda öyle git
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
istanbulda uzak be yaw sırf timing yaptırmak için
(
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
uygun bir günde deneyelim abi söyleme sebebim şuydu alinin clio rs denememden dolayı oluşan tecrübe ile yorum yaptım. Zaten yc 106 selçukla yürümesi açıkçaşı şasırttı maşşallahı varmış o speclerde
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
İşin düşünce gelirsin
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Bende biliyorum aşağı yukarı ama inan DD beni heyecanlandırıyor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
yj dediğin senin eski arabamı abi??pt 51 mi veya ölebi egz olduğunu biliyorum onun..yj selçuk geçtim dcemişti ahmette bana selçuk geçti dedi ama?
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|