golf tsi her koşulda geçecektir
Printable View
golf tsi her koşulda geçecektir
Stockda 1.5 boya yakın yiyor.(sadece kat iptalli) Sonradan ben araca 4-2-1 headers filtre ve buji değişikliği yaptım. Bir kaç videosu var da yorumlar biraz garip olduğu için koymuyorum :D Ama 1 boydan fazla fark atıyorum
Ekleme: Baskı balatam da çok çok iyi durumda değildi
1.4 16v 90 hp dimi senin aracın?
normalde senin aracın o araçla gidememesi lazım stokken. 10 sn nin altında 100 görüyor ibiza. 190 civarı da surati var. bu değerlerle 1.4 değil 1.6 iesi bile geçmesi lazım. demekki senin aracın hem ondan hafif hem de stokdan daha güçlü.
bi de dsg de vites küçültme vs. durumları var. onlarla ilgili bi sıkıntı yaşamıyordur dimi??..
şöyle söyliyim 1.4 müydü 1.6 mıydı bilmiyorum ama bi civicle denedim.tır giriyo araya..
60da basarsak biraz sıkıntı bir devirde yakalandığını söylüyor. Arkadaşda herhangi bir sorun yok vites seçimi vs ile ilgili. Eğer 3. vites 100 civarı basarsam ben yarım boy alıyor 3ün sonunda ben tekrar önde oluyorum.
Ufak örnek olsun 60da basmaya başlamıştık, 3ün sonu gibi yanlış hatırlamıyorsam aracın yanından geçiyoruz
13. Dezember 2011 14:33 | Facebook
Düzeltme: Denediğin civic benim aracım olabilir mi ?
Valla bilmiyorum, punto hgt falanda vardı o gün ?
Aynen yeşil civic. 3'de yakalanırsam sana araya tır mahalle köy giriyordu. 2'de 60 civarında biraz tutunuyordum kalanında arkana düşüyordum yine. Satmaktan vazgeçip biraz uğraşırsam motora girersem bi rövanş isterim :)
@arasts61
teşekkürler, konuyu da dağıttım biraz ama
burak bey yarın okula gidicem gel sapla bana uahuaaha
deneyin artık:D
Tereddütsüz 1.6 ies diyorum bekleyin ve görün
ies ciğerliyse 1 2 önde götürür 3 te golf yakalar , ies 4 e attgında golf yavaştan yol ister :) bizde vtec2 ile denedik biliyoruz. vtec2 ile de ies in gideri yakın
tsi geçicektir