haklısınız anlama kıtlığı çekiyorum. kusura bakmayın
Printable View
çamurluk durum yok. daha önce denediğin sana referans olmuş. Bu şaşırtmıştır.
Ben ilk başta yazdığım gibi iesin alacağına inanıyordum. Sen biraz ısrar edince diğer arkadaşlarla beraber bende tereddüte düştüm. bi defa kapıştığım a3 de aklıma geldi ki o muhtemelen çipli / 140 lık filandı 122 olarak o şekil gitmesi imkansız ben bile acaba dedim.
patinaj konusuna dönersek güzgün asfaltta iyi lastiklerle çekmiyor. mıcırını filan bilmem.
videoda patinaj çekmiş hemen 2 ye atmış araba zaten bayılmış.
arkadaşa tavsiyem filtreye soğuk hava çektirsin ve biraz uzatsın. ses azalır ama yürümesi düzelir.
Golf fena gitmiyor aslında. iki araca da maaşallah diyelim. Hafta sonu hava biraz iyi olursa bende gelmek isterim.
Yanlız videonun çekildiği yer biraz sakat. Ben orda bastığım zaman yolun sonunda duramıyorum. :D bazen iş çıkışı trafik olunca yan yola çıkıyorum bomboş kaptırıp yolun sonunda bariyerlere kadar :P
vardıyalı çalıştığımdan bu hafta uymaz gibi belki bir ihtimal hafta sonu vardıyayı takas edersem haberleşiriz
122 de fena gitmez belki stoktur plakası rengi bellimiydi aracın belki tanıdıktır,benim aracım cipli ama gercekten kısık.140 var yok yani ama a3 ün 140 oldugunu da 4.vitesinde anlarsın,o da 140-145 gibi 3 bitirir,180 gibi 4 bitirirsin,ve ilk 3 viteste stok bi a3 le 140 bg olan yakın yürürler stok olan az gerisinden gelir ve 4 e atıldıgında 140 olan gecer ufak ufak
yarından itibaren salıya kdr yağmur görünüyor:)
Bende araclari once kendi iclerinde deneyin arkadaslar yoksa bu konu cozulmez piyasada iyi yuruyen ies lerle denensin ozaman aracin durumu cigeri daha anlasilir olur
Focus 2.0 Sport trend-Kat iptal,lpg vs vtec2 komple egzoz,focus 3 ,vtec2 2 kişi.
3.vites
focus sport trend vs vtec 2 (3rd gear roll) 3.vites - Car Videos on StreetFire
2.vites
focus sport trend vs vtec 2 2.vites - Car Videos on StreetFire
ies assagı yukarı bunun gibi yürümesi lazım hasanlar denemiş gecen thtye yazmıstı,ben stokken videodaki focusla benim arac denemesi,benim arac stok.
Focus ST,A3.mp4 - YouTube
benim kalktığım a3 ü ben zaten 60 70 e kadar direk kopardım. sonra hemen fren yaptık.
e-5 çıktık. Hafif çiseliyor bende V desen lastik var çok zorlamadım yol açılınca ben bir yardım 3. vites 120 ile giderken 3 te bekliyorum 200 metre arkamdan herif bi koparttı ben 3 te 160 ı görene kadar 190 ile en az yanımdan uçarak geçti. :D
Neyse uygun zaman olur da buluşursak yerinde inceleriz araçları.
Yaş 33 evde iki çocuk bekler vaziyetteyken çok risk almıyorum. Yerler kuru değilse işim olmaz pek. :D
İki aracada maşallah.
Golfte sisler filan açık sessiz sedasız gittiği için araç duruyormuş gibi gitmiyormuş gibi bir görüntüde doğmakta videoda..
İes ise egsozuyla ve kullanıcının vites atışlarıyla daha öne çıkıp videoda dahada ön planda diye düşünüyorum.
Civic gayet sağlıklı duruyor,tekrardan maşallah.
ies in susuturucuları ve borusu perişan çıktı düz boru kendinden geçirdi arabayı benim tegle arasındaki farkı biliyoruz ies headerda olayından sonrada bideneme olucak ozmn hem farkınıda anlamış olucaz. çünküşuda var astra 1.6 h ile düz boru yokken kafa burun gitmişti 4te bir boy öne geçmişti bugün golf olayı benide çok şaşırttı açıkçası
Müsait olursanız haber verirseniz çok sevinirim.
golfun ıcınden cekım var mı?
Dün resmen afetti.
Havalar iyi olsun çıkılır. allah kaza bela vermesin yeterki.
İes de 4 2 1 headers çok etkili. kat iptali de fayda ediyor. onun dışında fazla eksozla oynamayın. serin hava çektirin yeter. sübap ayarlarına baktırın.
Mümkünse temizlik açısından % 10 alkol ile kullanın motor içi tertemiz oluyor :D
Ben sattığımda çok üzülmüştüm iesi. eleman çoruma götürmüş orda geleni geçeni ayıklıyordu :D
subap ayarı ve havafitresi olayı haklısınız tamponu delsek artısı eksisi ne olur birde şu alkol olayını öğrenmek istiyorum :D
araçlara maşallah. ies vti gibi gitmiş:)
Tamponu delmek estetik olarak facia bi defa. Çok fazla türbülans oluşur sağlıklı çekiş olacağını sanmam. Ben aracı satmasaydım kaputa ufak bir delik açacaktım :D
Alkol olayı güzeldir. gaz tepkisi gelişiyor tavsiye ederim. Ben ies de bi kaç kimyasal denemiştim. Ne koysan gidiyor :D
nasıl oluyo bu alkol işi direk depoyamı döküyosun
Aynen Ben %10 koyuyorum.
Sen %5 olarak başla avans vurmazsa bir süre sonra % 10 a çıkarsın.
ies benide şaşırttı çok sağlıklı yürüyor.maaşallah.
Vallaha beni cok korkuttular gecemezsin diye yenilgiye hazir gitdim sapladim geldim :) :)
aracının maşallahı var hondanın gücünü bir kez daha göstermiş oldun diyeyimde biraz fanatiklik yapayım , aracın çok iyi gitmiş,
ieslerin ve vti ların fiyatı artmıştır şimdi :D
***** yere gelirseniz fiyatları gerisin geriye düşürebiliriz:)
Yürek fiyatları da düşmüş sanırım. Önüne gelen yürek yiyor.
Bende ies yok. Arkadaş müsait olunca gelirim demiş. Ki kendisini senin kadar tanıyorum. Burda ne yazdıysa o kadar. Adamlar çekti video koydu hala inanmıyorsun. Senin getirceğin tsi a 5 boy attı diyelim ne olacak.
yaw neyse ne bu ies bu tsi ı geçmiş ki bana çok anormal gelmedi. İes in 3. viteste iyi yürüdüğü hep bilinir. Golfteki sorun çok ağır olması. O tork o kasa ile başa çıkamaz iesteki kadar. Aynı şekilde lastikle geniş ve çapları yüksek. Bunlar büyük etken. Sadece motor olarak kıyaslamayın.
iES'in 4. vitesi çok güzeldir.. :)
bitmek bilmez bir türlü, canlı canlı gider.. 5 e atınca film kopar :D
tsi çok abartılmasın 1.4 122 hp
hacim yok kasa hantal jantlar büyük
Anlamanız çok zor geliyor 1.6ies in rakibi ve ayarı değil tsi
ilk konuyu gördüğümde zaten yazdım tereddütsüz ies dedim herzamanda ies diyorum
10 kerede denese fark aynı olur
tool başkanım; sen kötü TSi'n ile benim hard mod'lu Vtec2'yi geçeceğini hayal ediyordun değil mi? :D :D :D
Ayrıca tsi olan arkadaş bu işi bilmiyor sisler açık rolling mi yapılır :)
teyp kapatıcan:)
camlar kapalı olacak:)
sisler kapalı olacak:)
farları dahi kapatıcaan sadece parklar açık kalacak:)
fazla yükler var ise kurtulucaan bas amfi astepne falan bunlar püf noktalardır:)